AMA: Rankaisija

Alun perin Tunturi hybridi citypyörä, h300 tai joku vastaava. Talvipyöräksi kasattu, mutta menee tää helvetin kovaa myös nyt syksyn poluilla, eli hyvä kakkospyörä tuli. Dyykkasin tän rungon talteen joku vuosi sitten, ja aluksi se ei kelvannut oikein mihinkään, kukaan ei tuntunut huolivan sitä edes ilmaiseksi. Olin jo heittämässä tän menemään, mutta sit tuossa joku kuukausi takaperin, [b]jouns[/b] esitteli omassa ama langassa vähän vastaavanlaisen hybridin muodonmuutoksen, ja lopputulos näytti niin kovalta, että päätin matkia.
Runkoa piti kirjaimellisesti viilata pari yötä että sain haalimani palikat mahtumaan, ja toimimaan oikein. Kaikki on vähä eriparia, mutta kokonaisuus pelittää oikein hyvin. Osat speksattu nettikauppojen alelaareista, kiinasta, täältä myyntipalstalta, ja omasta romulaatikosta. Tarroja, ja paria työkalua lukuun ottamatta, tästä tuli alle 100e pyörä. Siihen nähden aika kiva…

https://www.pedalroom.com/p/tunturi-punisher-28884_6.jpg

https://www.pedalroom.com/p/tunturi-punisher-28884_7.jpg

Tykkään täysillä!

hyvälle näyttää minusta

tosi hyvä!

Mainio, kelpais omaankin kommuuttin välittömästi.

Konsta - 17:32, 31.10.2015 » Tykkään täysillä!

Mulla on ihan sama runko, droppi ja 29er renkaat, mutta vaihteet.
Menikö ketju helposti oikeaan kireyteen sinkulana?

Tää on just hieno.

baader - 18:33, 31.10.2015 »

Menikö ketju helposti oikeaan kireyteen sinkulana?

Ketjun kanssa sai kyllä pelata. Tuossa on 40x18 välit, ja uudet ketjut ei ois mahtuneet millään, vaikka koitin viilata vähän kiristysvaraa. Ratkaisu oli ottaa romulaatikon pohjalta jo vähän valmiiksi venyneet ketjut, joilla sain sopivan kireyden. Pikkusen on vielä kiristysvaraa, jos tulee tarvetta kiristää.

Tää on niin oikein :slight_smile:

Kalliimman pyörän näköä. Erittäin ajettavan näköinen.

aika kova satasen fillariks!

Vitu kova

Niece.

Kova!

Hyvä! Ja voin antaa pari hyvää haukireseptii kans PM if kinost

On kyllä komea peli.

KKK, eli Kuopiosta (<3) kajahtaa kovasti, tai kikkailua ketjun kanssa, tai kovaa kamppeiden kierrätystä, tai sit vaan aika hiton kivan näköinen vehjes. Miten leveetä nakkia alla nyt? Hyvä tarroitus ja ite en varmaan vaihtas muuta kun spedut alle.

On kyllä kova!

MP - 23:19, 31.10.2015 » Miten leveetä nakkia alla nyt?
Leveyttä löytyy 47mm. Varmaan ihan max mitä mahtuu, tai uskaltaa vanteille laittaa. Nämä oli ne halvimmat mahdolliset, alle 10e kumit mitkä löysin. Siihen nähden aika kivat, luulin että ois paskemmat.