Ama: Pompetamine

Tossa aamusella kun vaihdoin tähän kesäkumit alle, niin aattelin että lähdempä käymään napsasemassa muutaman kuvan ihan sisällöntuotto mielessä, koska onhan tämä foorumi antanut paljon iloa elämään.

Pyörä siis mulla kohta pari vuotta ollut, foorumilta löydetty On One Pompetamine. Ajoo tulee kesät talvet. Ja osat on mitä on. Kaikki toimii kuitenkin todella hyvin. Nyt viimeisenä hankintana Alpkitin Juicen dynamolla varustettu etukiekko ja Büchelin usb dynamovalo. Kiekosta suurkiitos Tutamille!!

Stemmi joku cannondalen käppä, tanko answerin, vihreä… Pysäyttäjinä toimii avidin kahvat ja avidin BB7 road. Verrattuna esim bb7 maantiekahvojen kanssa niin noiden avidin kahvojen vetosuhde on ihana. Kiekkoina surlyn takanapa ja joku kehä, ja eessä juice dynamo & dt swissin r460. Kammet on campagnolon maantiekammet 42 hampaisella rattaalla. Ns bikesin flätit. Vapari oisko 22 piikkinen tms, kohtis löysä veto kuitenkin. Kumit 35mm paselat. Flite satulana ja octanen tolppa. Haarukka ei og, joku suora levarihaarukka. Tykkään tosta haarukasta lyhyellä traililla, pyörä käyttäytyy hiton ketterästi.

DSCF5698

DSCF5696

DSCF5694

DSCF5691

DSCF5701

DSCF5677

Kiitti ja jee. Tykkään ite tästä pyörästä ihan saakelin paljon!

Työkalumainen ulkoasu miellyttää. Mitehä tää on menny ihan ohi.

Plussaa kammista. Ne on hienot.

Pompetaminet on siistejä ja komppaan: näyttää ajoon tehdyltä pyörältä.

pomohymiö tälle

Ai niin. Alpkitin toptubelaukku: ottaaks polviin kii muussatessa?

Oho, jäänyt vastaamatta. Ja Pompetamine ajankohta ajankohtainen.

Kyllä ottaa toptubelaukku polviin, samoin ottaa bönthöpussikin. Nämä ominaisuudet on erittäin harmillisia ylämäistä tykkäävälle henkilölle.

Pomppikseen updatena tullut Brooksi ja takavalo. Huomaa stealth johdot.

Toi keltanen haarukka saa mielihalut heräämään oman pomppiksen haarukan maalaamisesta. On khyl shweeeet.