AMA: paskaa patarautaa talven rientoihin

Ostin TFG:n tarjouksesta tollasen vitun gangstan. Kyllähän sillä ajaa mutta all you lovers can suck my balls, vittu mitään erikoista tossa raamissa ei kyllä ole, paitsi toe overlappia varmaan saatana kääpiölläkin.

Koko on pieni, koska ostin kännissä riskillä. Descriptionissa luki long, pulldownissa short. En miettiny asiaa kun shortin geo oli aika sopiva itelle enivei.

Kiekot on campy hf + atlanta ja jotkut kuulemma tosi vitun rules pinnat. Sisäänajettu alpparissa, narkkari talloi kieroon niin nyt uskaltaa ajaa. Kumit on Gatorskinit, koska motonet.

Kammet on omniumit, kun sain aika edullisesti vaikka Suginon Messengereihin verrattuna. Ulkoinen laakeri ei oo vielä hajonnu, eli se on varmasti ihan yhtä hyvä ku joku muu laakeri minkä vaihdan kuitenkin pois ennenku se hajoaa. Polkimet meinas tappaa mut kahdesti, vanhat shimpat ei enää kestä skidausta joten uutta suoleen ja siks aikaa eggbeaterit takasin.

Tolppa on halpa kalloy. Ostin kun kokoja oli sateenkaaren väreissä. Se menee tosi hyvin tohon putkeen, pysyy paikallaan, ja siihen voi kiinnittää penkin jolla istua. Penkki on joku vakohipojuttu fillarikellarista, pro merkkinen nimittäin. Sori ettei se oo minkään muun merkkinen.

Stemmi on nitto, koska nitto on vähän kuin teidän pikkumaiset vittuilut - siihen mä voin luottaa. Samoten stonga. Gripit on ouryt, koska mä pidän niistä.

Jarrua ei ole, vaikka pitäis olla. Ajoin brakelessina konalan yössä, ja melkein jouduin kerran hidastamaan enemmän ku oisin halunnu ku en seurannu muuta liikennettä vitun räädisti. Autossa oli jarrut ja ne huomas mut ajoissa, joten ei tartte sössöttää netissä kuinka taas sorrettiin pientä omista oikeuksistaan ilman valoja ja jarruttomana kiinni pitänyttä vammaista kusipäätä.

Jarrulle kyllä on reikä, kaksikin, ja voi pojat miten herkulliset reiät ne ovatkaan. Höyläsin taaempaa reikää tukka märkänä, kunnes sain survottua sinne jarrun vastakappaleen. Se oli todella hyvin tehty, sillä se vitun jarru, siinä oli liian vähän reachia. Mietin hetken mitä tehdä, joten kahva ja jarru on nyt keittiön pöydällä.

Ketju on tosi hyvä.

Tässä kuvia:

https://lh3.googleusercontent.com/-cjTeQe3VGfQ/UBBrS1xPpxI/AAAAAAAABD4/BzACJScYSw0/s912/WP_000031.jpg

runko tuli minulle pahvilaatikossa. Äsken kun katsoin niin siellä oli myös luvattu lippalakki. Nimittäin chainstayssa oli kuulemma jotain pientä chippiä ja haarukassa jotain painaumia akselinpulteista. Meinasin pyytää vielä tarroja, mutta niitäkin oli kaksi. Hattu on sininen, suosikki värini. Tuntuu tosi mukavalta päässä, joten aion käyttää tätä jatkossa paljon.

otin tämän kuvan konalassa jonkun parkkihallin kelmeissä valoissa. Minusta tuo runko ei kyllä ihan noin vitun oudolta näytä livenä, koska kännykässä on joku saatanan paska mikä vääristää kuvia.

https://lh5.googleusercontent.com/-4FaDN8oHEuc/UBBrUpzqUXI/AAAAAAAABEY/UxzLyLWbH-s/s912/WP_000036.jpg

konalan metsä ei vääristä tai valehtele - konalan metsä kertoo totuuden.

https://lh5.googleusercontent.com/-JwKFkmVGZHk/UBBrVt7yU4I/AAAAAAAABEo/tH6lCX1mKx8/s912/WP_000038.jpg

valokuvia voi ottaa myös alikulkutunneleissa ruskeasuolla. Vähän tuo tietysti on seinäänjuosseen näköinen, mutta sillä on mukava ajaa toe overlapista huolimatta ja fiilis on tosi vauhdikas kun renkaisiin pumppaa ilmaa.

Tämä kuva vastaa eniten sitä mitä silmäni näkevät. Kuvassa ei lippalakki päässä.

Kiitos kun jaksoitte kuunnella, näkemiin.

edit: ps. ketjulinja on vino ja stemmi periaatteessa voisi olla toisin päin, mutta ei minua oikeastaan kiinnosta. ei kiinnosta vittu mikään.

Ei vittu mikä geo. Toivottavasti pysyt hengis

Kiitos merkkari polkupyöräajatustesi jakamisesta.

Peukku!

Hahha, PÄRAAS!

Olin koittanut säästellä tätä tulevaan filmatisointiini noin niinku taustamusiikiksi, mut sopii tähän niinku kaasu lynxiin joten menköön:

Härö pyörä, onnea valitsemallanne tiellä.

AAAAAAAAAH

ei helvetti, jätkä osaa kyllä kirjottaa. Ihan kingi postaus!

jos olis vaan yks kuva niin itkisin runkokoosta ja vaikka mistä mut eihän ton tekstin jälkeen voi mitään sanoa

5/5

En saanut mielenrauhaa mennessäni nukkumaan, sillä ihan ymmärrettävästä syystä jotenkin kaivelee että onkohan toi nyt oikeesti liian snadi vai ei. Harmittaa ja hyvä fiilis yhtä aikaa.

on se raikas kun kiiltää niin että ja sininen on kans hyvä koska poikien väri.
saisko kuvia lätsästä vielä?

Tällasta mäkin olen haaveillut talven rientoihin, mut en ole tarpeeksi rikas kun tuhlasin alumiiniin. Ja onhan ganstan runkokoot aika hämääviä.

Siisti pyörä. Aika pitkän satulatolpan toi runko näköjään vaatii. Mullakin on muuten Pro:n penkki, voidaan heittää vaikka yläfemmat kaupungilla.

Pyörä on hieno ja sen esittely on eeppinen.

Tää on just hyvä.

kunkkuu, ootko ihan varma tuosta koosta… toisaalta nyt on paha vapista kun skeisse valuu pitkin reisiä.

Aika kummalliselta tuo näyttää, mutta se voi olla gangstaa. En tiedä.

Släkki tseini, kuitenkin!

Veikkaan ja väitän, että pienellä setbackillä varustettu Kalloy ja vielä yläputkea pystympi pitkä stemmi saa tän näyttämään vähän hassulta. Ehkä Gangstaan kuuluu inline tolppa ja nysästemmi. Esim. tässä on sellanen yhistelmä.

Tuon tarinan jälkeen oisin sydämeni pohjasta toivonu sopivaa pyörää, mutta kyllähän tää taitaa olla liian pieni. Isommalla ois voinu käyttää sitä lyhyempää stemiä ja putkea, jossa satula tulee edemmäs.

Onneks kesää on vielä jäljellä ja täällä on aktiivinen O/M-palsta. Lisäksi TFG:n alet jatkuu vaan.

Eikö ole gankstan suunnitteluominaisuus, että se näyttää seinään ajetulta maastopyörältä? Ei niitä voi kuvien perusteella tuomita oikean tai väärän kokoisiksi. Ajotuntuma ratkaisee.

kuvauspaikat olis ehkä vaatinut enemmän jotain dekotuksia ja visuja.

Onha tää ny vähän hassun näköinen! Tulee jotenkin mieleen se kuva missä Ice Cube kalastaa. En tiedä miksi. Tästä huolimatta tää herättää voimakkaita rakkaudellisia tunteita. <3

Ps. Voin ostaa ton rungon törkeeseen alihintaan sit kun myyt sen liian pienenä.

Erik - 8:44, 26.7.2012 » Ehkä Gangstaan kuuluu inline tolppa ja nysästemmi..
..joilla saavutetaan virallinen gansta-ajoasento. http://www.individualsole.com/wp-content/uploads/2008/10/pharrell-brooklyn-machine-works-kaws-family-guy-1.jpg Mun mielestä toi merenneidon setuppi näyttää oikein ajettavalta.