AMA: Orbea- Hell On Wheels 2.0

Nyt kun täällä on näitä roskislöytöjä/väliaikaispöriä yms yms. Ajattelin itekkin tässä antaa tän pörän nykyisen tilan arvostelun armoille.

Eli tää oli viime kesän mulla omassa käytössä ja paremman rungon hommattua jäi tämä karski kaveri parvekkeelle makaamaan. No tyttöystävän taiwanjoposta sattus poljin muljahtamaan irti rikkoen kammesta polkimen kierteet. Jotain oli tehtävä kun en siihen jaksa kampia vielä hommata. Kasasin tämän yksilön nurkissa pyörineistä osista, lukuunottamatta takakiekkoa jonka hain b-kaupasta. Eli rahaa meni se 30jeniä tälläerää.
image

Tietty nainen oli tyytyväinen kun sai toimivan pörän alle, jolla kurvailla. Kai siinä sit joku kärpänen puras kun nyt pitäis sellanen naistenmalli kasailla tässä talven aikana.
Palikoissa ei mitään erityistä mainittavaa. Polkusimet vaihtuu ja samoin jakkara, kunhan saan eräänkin päällystysprojektin valmiiksi.

Taidan nostaa satulaa n.10cm ja kurvailla lähikuppilaan juomaan kaljaa. Baaripyöräkin oli mielessä kun tän kasasin joten täytyy käydä koeajamassa!

Edit. Kuvahan on ihan paska. Sori

Join kaljaa ja kasasin naiselle(ja samalla itselle baari)pyörän. Sellanen perjantai!

Edit. Saa siis arvostella.

Pistitkös tyttöystävän alle brakeless ynnä sträpless fillarin? Komeasti tarroja ja hauskanvärinen ketju.

Öö, bilteman takakiekko, olisko jalkajarrulla??

Panin omaan kierrätysprojektiini kiinni samanlaisen penkin, koska mitään muuta ei ollut saatavilla just sillä hetkellä, ja sittemmin totesin, että sehän on helvetin mukava!

Kivalla tavalla rähjäisen näköinen! (Väritön ketju olisi kivempi, mutta jos tämä on tehty osista, jotka ovat käsillä, niin turha nyt mennä uuttakaan hankkimaan.)

Joo siis b-kaupan jalkajallukiekko, en nyt vielä kiintsaria tolle naiselle alle laita. Eteen harkitsen vielä jarrua. Ja mikäli nainen tolla nyt oikeasti jaksaa ajella nii sit hankitaan toisenlainen raami. Polkimet ja ketju menee todennäkösesti vaihtoon. Lokarit vois tähän vuodenaikaan olla aika kivat. Toi on yllättävän kiva ajaa.

integritylinkistä plussaa. toi runko asetuksinee näyttää vähä liia isolta kuskille

Sori offtopikki mut Aria pro II rOkkaavin basso ikinä, himast löytyy täsmällee samanlaine.

Ja pyörä cool, varsinki ketjut