AMA: Oho, musta rolleri


Moro! Näin mulle kävi ku katoin liikaa Matt Reyesin videoita, olisin aluks halunnu mashin mutta ei ostoilmotus tuottanut tulosta, yllättäen. Tuli siis eteen tilanne missä piti päivitellä vigorelli toiseen, ja halusin teräsrungon mihin saan leveemmät gummit. Mielessä oli myös lievästi tricktrack meiningit, eli vähän pidempää haarukkaa pienemmällä rakella ostoslistalle et voi barspinnailla. Goldsprintiltä rolleri tilaukseen mustana, ja sen aika ruma vakiohaarukka(saa kivittää) vaihtoon, tilalle Stillpour porukan “Pork fork”.
Ajotuntuma kiva, voi ajella huolettomasti ja kikkailla taitojen rajoissa menemään. Penkki pitäis ainaki joskus päivittää koska onhan toi epäseksikäs ja suht loppuun ajettu, mut sopii äässille. Vähän listaa:

Steamroller 56 / Stillpour Pork Fork
Hplusson Formation Face / Phil / DT Swiss / Gravelking Slick 38
Omnium 165 / Izumi (ja khyl kultasena) / DMR/Cinelli / 48/17
Vans x Cult / Spank Spoon / Chromag Ranger
Selle Italia joku / Zipp / Chromag

Steamroller by Lrsks, on Flickr
Steamroller by Lrsks, on Flickr

17 Likes

hyvät tyylit, ei haarukasta edes miinusta koska on muuten nii leija. kovat kiekot.

1 Like

Ihanan virkistävää nähdä temppuilurolleri

1 Like

On kyl leuhkat 2010 looksit! Kikkailua vois helpottaa liirailtavampi takarengas, vaikka muuten kyllä tasamaan ajoon gk sliksi omia lemppareita :sparkles:

1 Like

Hyvä

1 Like

Tää on siisti!

1 Like

hyvän mielen hyvät ajat kasasu

1 Like

Tämähän on oikea ilon ja onnen päivä kun tuollaisia rollerinkuvia näkee.

2 Likes

Se on semmonen musta rolleri eli hiton kova!

1 Like

Tätä ajaisin kyllä

1 Like

Haarukasta ja perusteluista miinus mutta silti myös plussa.

2 Likes

On siisti. Toinhaarukka on niin hirveen ruma, että mittari hyppää ympäri ja onkin tosi siisti. Ostan perustelutkin sille.

Kasaus just hyvä. Musta rolleri on musta rolleri, ja erityisen musta se on mustilla osilla.

2 Likes

Kasasin ekat kiekkoni, ekan ajon jälkeenkin pyörii suoraan ja pinnat tasaisen kierällä ainakin toistaseks. Eli Hydrat kehinä, vanhat tutut Philin navat ja näiden välissä sapimit. Tuli varmaan kylän nuljutuimmat nipat kun alko halpa pinnatyökalu antautumaan loppuvaiheessa, noh vaihdetaan ne viimeistään ens talvena. 37mm randot alle ku makso reilut kympin kipale, ja siltä ne vähän tuntuukin. Niin ja bling bling kultaset runkotekstit sekä titskuflite, ihan hyvä setti :ok_hand:


Läähpuuh
by Lrsks, on Flickr

Hydra wheelset
by Lrsks, on Flickr

10 Likes

Varsinki kultaset teksit erittäin kovat. Mistä löyty?

Penkki vielä vaateriin.

1 Like

Tarrat löyty ihan ebaysta! Mtb-stickers tjsp tais olla nimimerkki, idästä tuli. Tajusin kuvaa kattoessa et penkki on jopa omaanki silmään vähän liian etukenossa ja laitoin vähä enemmän vaateriin :nerd_face:

2 Likes