AMA: my first internet pompino

Tarrat vittuun. Osoita mieltä vaikka vappuna.

Tarra just kova. Vihaajat vihaa.

2 Likes

Rankka miinus stemmissä ja raiseriKoko ohjaamo sattuu silmiin, tosin jos laatikosta löyty osat ja silleen niin eikai se haittaa. Jos taas metskaamalla metskattu niin hyhyhyh.

no, tällä pomppiksella kuitenkin ajetaan verrattuna muihin internet pomppiksiin täällä.
Ohjaamo just kova. Kokonaan teipatut tangot on rumia, mutta käytännöllisiä. Mielummin näen tollasen tarran kuin jotain brändipaskaa. Goodthings kuitenkin brändikultaa.

Vaihda noi cxprot parempiin renkaisiin tai pistä lokarit. Ja pulloteline puuttuu.

1 Like

onks tässä joku voimansiirto? väriasiat aivan balanssissa, hyvä.

tosta ohjaamosta tarttis kyl lisää kuvia

Just hyvä!

Monet ihan erikseen speksaa ja ostaa Pomppis-palikkansa ja lopputulos on silti kehnompi. Tästä ei tarttis kuin viimeistelymielessä ottaa haarukan ohjainputkesta ja takajarrun viimeisestä vaijerinkuoresta ylimääräinen pituus pois.

Hämmentää, että tarra kuumensi tunteita tuolla tavalla. Mä en saanu “RUGER FIREARMS”-tarrastani mitään fläkkiä. Luulin foorumin olevan enempi Vas./Anti-Gun 7" split. Jos joku viesti ärsyttää ihmisiä, sille on yleensä tarvetta.

qlt - 9:06, 21.12.2014 » Tarra just kova. Vihaajat vihaa.
Noi anorektiset Cx prot vois tosin vaihtaa isompiin lihoihin.
Lumikko - 16:56, 21.12.2014 » Hämmentää, että tarra kuumensi tunteita tuolla tavalla.
No, toi kommenttihan nyt on joko huonoa leikinlaskua tai sitten luvattoman huonoa ajattelua.

Pyörästä: muuten oikein jees, mut ohjaamo on kauhea. Mutta jos ajoasento on kunnossa, niin ajaa vaan piittaamatta, kauhean näköiset ratkaisut taitaa tuoda vaan lisäarvoa “ajopyöriin”.

Kiitos tyypit. Tää on vähän samanlainen kuin jotkut esseet/työt: pakko palauttaa jossain vaiheessa, jotta elämä jatkuisi - silläkin tiedolla että ei saa kiitettävää.

Ohjaamo: oujee. Eiköhän tuon ruotoputken todella voisi jo pätkäistä. FF toivoi ohjaamon lähempää tarkastelua (kyse ei tietenkään ollut sarkasmista??). Kuva alla sisältää kaunistelemattoman totuuden mm. jarrukahvojen asennosta. Huom. nyt myös uusi lihaisampi kumi!

Mull Dundanelle voimansiirrosta: Ketju YBN, muisto vanhasta pyörästä. Takaratas 16t löytyi pyöräpajan varastosta, n. 30 rohisevan Dictan joukosta. Se oli musta, ja tuntui ettei jauhanut kovin paljoa hiekkaa sisässään. Teksti on nyt valitettavasti jäänyt piiloon, mutta aikanaan googletus paljasti sen kuuluvan vielä alempaan hintaluokkaan kuin Dicta. En valitettavaksi myöskään löydä valmistajan mainosta, jossa se lupasi olla parempi kuin jonkun maan pääministeri.

Pabsin kivaan ajopyöräkommenttiin: mun piti esitellä tää sanoin “pyörä jolla olen lähinnä jättänyt ajamatta viime kuukausina”.

Niin ja se punainen tarrahan on sellaisen ääriryhmän kuin Vasemmistonuorten tuottama. Palataan asiaan vappuna. Sitä ennen,

hyvät joulut!


1 Like

Kuha päivittelee, vaikka osissa ei olekaan menty ulkonäkö edellä. Tankoteipit zykkelin yv-pikkujoululahja toissavuodelta!

onko väri sikanauta vai balkanmakkara?

Polkadot

Monenko asennuskaljan jälkeen noi Racebladet on lyöty tohon kiinni?

^katoin samaa :smiley: muuten kova meno!

Loksut mallia peltsip eli ihan ookoo.

Jotkut hinkkaa jotkut ajaa.

Mitä tarralle on tapahtunut?

Takalokarihan on sillai ettei kumin kokoa rajoiteta ja takapyörän saa räpläämättä irti, eli aivan oikein. :wink:

Tarrat kuluu, linja pysyy. Mutta lokareista voisi ihan uteliaisuutta kysyä edelliseltä omistajalta, että mitä tapahtui, miksi kasvoivat niin kieroon? En ole vielä jaksanut tarttua kuumailmapuhaltimeen, kunhan eivät laahaa niin tarpeeksi hyvä.


koska hylkeet & ahmat on niin nähty

näkisin, että tässä kokoonpanossa on toimittu: oikein