AMA: murheenkryyni aka Rossin eiku Motobécane(?)

Mulla on ollut suuri henkinen kamppailu sen suhteen, että teenkö tästä amaa vai jätänkö tän kaikkien randomtusinakonversioiden joukkoon, mutta tuossa äsken alennuksesta ostettua express tonnarikastiketta lämmitellessäni päätin että mun ruoska on palvellut mua niin hyvin että se ansaitsee vähän huomiota.

Tarinahan alkoi joskus muutama vuosi sitten kun isä oli kirpparilta löytänyt pösön maantiepyörän suhteellisen halpaan hintaan. Otin sen omaan käyttööni ja tietenkin sinkuloin sen ja rakastuin. Sillä sitten vuoden verran jaksoin ajella ja hommasin uuden rungon. Tietenkin sikana säkissä. 126mm takahaarukka, soossina oleva ohjainlaakeri, ranskissveitsikeskiö, 26,6 satulatolppa (Entisen omistajan mukaan syö 27.2). Budjettiprojektiks tästä tulikin yllättävän kallis.

Oon tähän mennessä onnistunut asentamaan satulatolpan sheldonin oppien mukaan vasaralla, siitä johtuen siis maalit vähän kulunu tuosta pystyputken päästä (Rainbow’n putkenavaaja ei ilmeisestikään tee höpöä maaleille), korkannut vetopuolen kammen kierteet, korkannu lukkorenkaan kierteet ja rikkonut jos jonkinsorttista b-kaupan työkalua.

Tällei lopuksi haluan kiittää nimimerkki tyhjaa, joka on hädässä mua auttanut ja aikaansa tuohon murheenkryyniin tuhlannut. Ja myös vähän merten_kauhua jonka kammet mulla on tällä hetkellä lainassa.

Osalista on just sitä mitä on vaan käteen sattunu ja mikä on ollu mahollisimman halpaa. Tää toimii, kulkee täysii ja tällä mennään kesät talvet.

hyvää settiä

taikajim - 16:15, 19.5.2013 » Kiitos ja fuck off.
Korjasin. Ajopyörämiehet ei anteeksi pyytele. Jos on tarvetta budjettiin sopivalle 26.6 tolpalle niin multa saat.

biltsun käsin hiottu tolppa toimii ja sopii hyvin teemaan

Nätti menopeli ja komeet maisemat!

noniin tilannehan on se että ei tänäkään kesänä onnistunu kunnon fillarin hommaaminen niin paskan kiillotus jatkuu ja uus nätimpi kuva vaihdettu tilalle. uutta palikkaakin on tulossa ehkä sitten ku big J-E saa tilauksen laitettuu eteenpäin. jos sit ens kesäks joku nuorempi raami ni pääsis tää vanhus jo levolle…

Ajetaan kunnes katkee