AMA: Maverick K3

Mulla on tyttöjen pyörä.

Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä tästä kesän 2013 velopyörä. Kävin kerran velolla ajamassa hitaasti yhden kierroksen. Ei riittänyt tänä vuonna aika/voimat/kiinnostus. Tämän seurauksena Maverick seisoi vierashuoneessa käyttämättömänä lähes koko kesän. Elokuun alussa päätin pistää Stratoksen paloiksi, jotta edes syyskauden voisin ajaa tällä. Ja ihan mukavaahan se on ollut.

Osat on aika peruskauraa, enkä ole hirveästi jaksanut mitään yhtenäistä linjaa ajatella. Aika paljon Dura-Acea siihen silti tuli, kun niitä on jostain siunaantunut.

Lopputuloksena hyvä polkupyörä, jolla on kiva ajaa.

SIVU

ETU

SAUMA

DA

Runko: Maverick - K3
Kammet: D-A
Eturatas: D-A
Kiekot: D-A / Mavic
Ohjainlaakeri: D-A
Stemmi: Nitto UI-5GX
Stonga: ITM Carbon
Tolppa: Thomson
Satula: Flite

Ahedi ja Thomppa inhokkipalatsiin, loput kultaa. Erittäin siisti pyörä ja kokonaisuutena toimii.

Yks siisteimpiä runkoja täällä.
Inline+Flite=Ei

12 pistettä! Paitsi tolpasta samaa mieltä. Ahead hyvä!

Mulla oli tuossa D-A tolppa, mutta valitettavasti siinä oli hiukan liikaa setbäkkiä. Kuvissahan se olisi tietysti ollut hyvä.

mä voin ottaa sen tolpan kulekksimasta pois.

stemmiä lukuunottamatta tä on erittäin hyvä.

Täm o hywä.

Vitun hieno runkosetti.

runkosetti o iha paras! Mulla nyrjähtää aivaot ny jostain syystä tän flitegate asian kanssa, mut eipä tuo mitään. Mahtavuutta koko pörä! Ai nii paitti tomppa ei kyl istu kokonaisuuteen, mut joo ihan sama nyansseja!

Setback tolppa, pari senttiä lyhempi stemmi. Ja satulan slämmäys taakse. That would do.
Nyt 3/5p

Mikä tossa tompsonissa muka mättää?

Komea on. Ja edelleen jos päädyt joskus myyntiaikeisiin niin otahan ensin yhteyttä.

Eihän tossa tomssonissa sinällään vikaa ole, mut kyseisen satulan kanssa satula näyttää olevan hassun edessä. En tiiä miten paljon lie satulalla setbäkkiä oikeessa elämässä, ja jos omistaja on tyytyväinen ni vihaajat voi vihailla. Tyylikkyyspisteitähän tosta ei saa mut elämä on. Noin muutenhan tuo on tosi kivannäkönen, ja erityisesti raami lämmittää mieltä.

Ehkä sitä voisi lyhyempää stemmiä joskus kokeilla, vaikka vaan sen DA-tolpan takia. Toi ahead-hommakin oli vähän sellainen pakkorako, kun en löytänyt avattavalla faceplatella olevaa 26mm quillia.

JvG - 20:34, 23.9.2013 » Mikä tossa tompsonissa muka mättää?
mielikuva siitä et se on liian moderni ja et niitä on 13 tusinasta internet pyörästä eli suoraan sanottuna se on vaan vähä tylsä valinta tähän vaiks ajaiskin asiansa enemmän kuin hyvin!

edelleen mitä ihmettä noi flitet näyttäis olevan liian edessä in line kanssa, miten setback nyt asiaa muuttaa ku näyttää siltä etä noissa ois säätövaraa viel taakse päin in linen kanssakin vai onks niissä niin vammasen vähän oikeasta säätövaraa kiskoissa?

Itse pidän stemmistä modernina detaljina. Quill on toki nätti, mutta niin on aheadikin. Tolppa vois tavallaan saada samat pisteet, mutta ei. Itellä ollu sama kombo (oletettavasti) loivemman satulakulman pyörässä ja se oli kyllä passeli. Joskus se Flite ja inline toimii. Silti tässäkin ois kivempi/nätimpi tuo setbäk.

Ja sitten Instagram osioon:

Oispa miun raami yhtä kuvauksellinen! Ihanasti sopii värit yhteen. Oot tosi sopusuhtasen näkönen jopa pikku kauneusvirheines.
#selfie #likes4likes #yksivaihde #fixedgear-lifee

pyörämaailman porsche.
on toi runko kyllä yks hienoimpia.

Komea pyörä, ja vielä samanniminen kuin Tom Cruisella Top Gunissa. Ja nopein väri. (Havunvihreäkin kävisi.)

Mutta siis ihan oikeastikin, tosi siisti.

olavi_takatalo - 20:39, 23.9.2013 » Toi ahead-hommakin oli vähän sellainen pakkorako, kun en löytänyt avattavalla faceplatella olevaa 26mm quillia.
Osta multa toi Murex pois.
maza- - 20:31, 23.9.2013 » Setback tolppa, pari senttiä lyhempi stemmi. Ja satulan slämmäys taakse. That would do.
Tämä. Näyttää etupainoiselta. Ootko mitannut painonjakaumaa etu- ja takarenkaalta?