AMA: MASH pyörä

Huhhuh, vähän jännittää eka kerta AMA:n äärellä! Tänään kuitenkin ruotoputki lyheni 3,5 sentillä ja spacerit siirtyivät stemmin päältä varaosalaatikon pohjalle, joten eiköhän tämän aika ole koittanut.

Viime syksynä sain erinäisistä syistä tarpeekseni silloisella konversiolla ajelusta ja halusin ihan oikean fiksipyörän ilman sen tarkempaa visiota millainen sen tulisi olla. Wiggleltä oli loppukesästä valikoimassa 1200€ tarjoushintaan MASH-kompliitti sekalaisilla osilla kasattuna, ja hyvin lyhyen mietiskelyn jälkeen M-kokoinen sellainen löysikin tiensä ostoskoriin. Aikaisemmin olin törmännyt pyörään esim. tällä videolla ja instagrammissa jollain korealaisella tytöllä ja persoonallinen maaliduuni teki vaikutuksen.

Lyhyttä talvipaussia lukuunottamatta tällä on nyt tullut ajeltua jonkin verran, mutta yhteisiä kilometrejä taitaa olla takana vasta alle 2000 - tänä vuonna toivottavasti mittariin kertyy reilusti lisää! Reipas maantieajo osoittautui tällä pyörällä kaikkein hauskimmaksi, joten nykyinen setup on kasattu tuo käyttö mielessä. Tositoimissa juomapullot kiinni SKS:n kumilenkkitelineillä ja satulalaukussa varasisuria ja työkalua, mutta nää kuvat nyt ilman mitään ylimääräistä.

https://farm8.staticflickr.com/7613/16952097917_19ea787c6b_c.jpg

Värityksensä takia pyörää on tosi vaikea kuvata eikä Flickrin automaattiyliterävöitys auta asiaa ollenkaan, mutta ehkä näistä saa selvän. Klikkaamalla saa kuvat täysikokoisiksi.

https://farm9.staticflickr.com/8686/16648176740_90b1d0682e_c.jpg
https://farm9.staticflickr.com/8720/16809677046_029d24a7c6_c.jpg
https://farm9.staticflickr.com/8650/16809676726_5f9e3c1512_c.jpg
https://farm9.staticflickr.com/8625/16834469331_817b5b77b1_c.jpg
https://farm9.staticflickr.com/8665/16809677356_2f9eed5927_c.jpg

Jos osakattaus oli kompliitissa kovin sekalainen niin nyt se on sitä vielä enemmän, kovin montaa osaa samoilta valmistajilta pyörästä ei löydy mutta mikäs siinä jos kaikki toimii yhteen?

Cinelli Mash Parallax 2014 54cm
Miche Advanced 48t, Phil Wood 17t, KMC ketju, Shimano A600 SPD -polkimet
Mavic Ellipse, Continental GP4000S II 23mm, Continental Gatorskin 25mm, Shimano 105 jarru
Cinelli Neos satulatolppa, Flite Flow Ti satula, Cinelli MASH 75° 110mm stem, Cinelli DNA tanko, Cane Creek SCR-5C kahvat

Valmiitahan nämä ei ole ikinä, mutta kokeillaan nyt tällasta kasausta tämä kesä ja seurataan mihin päin mielihalut kehittyy. MASH pyörästä onneksi on moneksi.

Voin jo paremmin.

Kammet kirkkaiksi mustalla rattaalla ja desticker ellips.

edit. eka

Toi ohjaamo-osasto on ehkä siistein. HYÖKKÄÄVÄ. Tosi hieno, ja kuten yllä niin ellipseille hoitoa vähän niin hyvä on.

^ Kyllä! Ohjaamosta unohtui mainita, että tosi hyvä ja nopee :slight_smile:

oikeaoppinen ajo-ohjaamo. arvostan.

Tällaset kammet vähän kiinnostais napata matkalaukun pohjalle tulevalta japaninmatkalta - näyttää kovin Campan Recordilta mutta maksaa vähemmän kun ne MASH-kaupassa myynnissä olevat mustat Recordit ja olisivat modernilla keskiöstandardilla parjatun nelikantin sijaan (?? :D) Noiden mukana tulis 68mm GXP keskiö, ne ilmeisesti toimii silleen että ne sopii suunnilleen jokaiseen pyörään kunhan kierre vaan on oikea?

Ellipsejen tarrat vielä vähän mietityttää, tossa rungossa on tota mustavalkosta hässäkkää joka suuntaan muutenkin niin varsinaisesti en pane kiekkojenkaan logohyökkäystä yhtään pahakseni.

hyvä ja äkäsen näköinen. saddle to bar droppia löytyy jne. setuppi näyttää just semmoselta et kun tohon päälle hyppää niin on vaan aivan pakko vetää mitä jaloista lähtee.

mut mun mielestä ellipsen tarrat on tossa jo vähän liikaa, koska runko on niin sekametelisoppa jo itsesään värityksen osalta.

mitä sks:n pullotelinejuttuja käytät sit lenkeillä, pitäis itellekin hommata jonkunlaiset?

Ykspuolispedut o vähä njäääh. Muuten njooh.

Ehei mitään destickeröintiä, just hyvä näin! Stemmi vois ehkä olla samaa sarjaa tolpan kanssa (koska oranssi raita) mut en tiedä saako samalla kulmalla, jos ei niin menis pieleen… Mutta oikein hyvä suoritus siis!

E: kampien päivitys tois hyvän viimeisen silauksen!

normaali - 20:13, 16.3.2015 » Ykspuolispedut o vähä njäääh. Muuten njooh.
Mihin sitä toista puolta tarvii? Pidätsä eväitä siinä kiinni?

Mut ite asiasta niin opaskirjassa aivan selvästi sanotaan mihin asentoon kammet laitetaan kuvauksen ajaksi.

^^^^ Goldsprintiltä saisit samanmoiset myös, eikä tartte miettiä mahtuuko laukkuun.

Grobian - 20:28, 16.3.2015 » ^^^^ [Goldsprintiltä](http://www.goldsprintshop.com/Goldsprint-Pista-OS-Crankset) saisit samanmoiset myös, eikä tartte miettiä mahtuuko laukkuun.
miks 6061-romut ku samalla hinnalla saa omniumit, 7050-t6+7075-t6 biatch

Tykkään kans ohjaamosta ja tuo uus flite flow on jopa hieno satula.

ohjaamohan on ramimiesohjaamo eli paras maholline

kiekoista tarrat vekka sanon myös mutta näkemystä on jo aika kivasti noin kokonaisuutena

e: eripariset teipit joutais kanssa

Ohjaamo on kyllä slammed to the max. Hyvä, että jotkut jaksaa vielä slämätä. Ilmassa on ollut huolestuttavaa speisserimyönteisyyttä, jonka uhri myös olen.

Punasiniset sähköteipit stongassa on hauska yksityiskohta.

Toi on kyllä just hyvä noi, kaikkine pikkuvärihassuteluineen 5/5.

Kammet ainoot mitkä vähän tökkii. SG75DD vois olla kova :wink:

E. Mites noi Lollipset onko ne anodisoidut vai maalatut ja miten vaikuttaa jarrutteluun?

On kyllä härkänen hytti.

Tää on kyllä nätti. Slämmäys 5/5 Mut… Ellipsin sorvaaminen jarruilla ehkä vähän kyseenalaista.

vain ramimies voi tietää miltä ohjaamo tuntuu

kova

madutin - 19:48, 16.3.2015 » Värityksensä takia pyörää on tosi vaikea kuvata eikä Flickrin automaattiyliterävöitys auta asiaa ollenkaan, mutta ehkä näistä saa selvän.
Näen pyörän hyvin, mutta noi sivu- ja vinokuvat ei tee sille oikeutta. Siksi jätän nämä paljon kommentoidut kiekkojen tarrat haukkumatta. Ne voi olla hyvätkin. Pyörä olisi selvempi ja edustavampi, jos tausta ei hyökkäisi sotkemaan mm. vaakaputken linjaa. Detskukuvat on tässä suhteessa paljon kivemmat.

Varmasti sen verran hieno vekotin, että kantsii vaakakuvat ottaa uusiksi ja taustan lisäksi huomioida mm. toi kampien asento. Kampipäivityksen jälkeen viimeistään.