AMA: Look AC364

Olisin säästänyt.

Kun vertaa googlen kuvahausta löytyviin kasauksiin niin tää ei edes ole sieltä hölmöimmästä päästä, mutta runko tuntuu vähän olevan sellanen ettei sen todellinen potentiaali löydy kovin monelta kasaajalta. Pseudoretroiluhömpötykset mitä google-haku on täynnä ei ainakaan toimi - en suoraan tyrmäis noita mustia osia kunhan vähän jalostuvat (ennemmin matalamman kulman stemmi ja ei spacereita, paremmat samaparikiekot, jarru joko pois tai fiksummat kahvat tilalle).

Onko noi polkimet ne Lookin maastomalliset? Multa löytys ylimääräsenä Lookin hiilikuitu-blade maantiepolkimet missä on samat tiimivärit pohjassa ;D

yksi kysymys, paljo runko maksoi ?

jos tosiaan 900 ni multa ois saanu al264 kompliitin melkee samaan rahaan :slight_smile:

madutin - 10:09, 17.8.2016 » Kun vertaa googlen kuvahausta löytyviin kasauksiin niin tää ei edes ole sieltä hölmöimmästä päästä, mutta runko tuntuu vähän olevan sellanen ettei sen [i]todellinen potentiaali[/i] löydy kovin monelta kasaajalta. Pseudoretroiluhömpötykset mitä google-haku on täynnä ei ainakaan toimi - en suoraan tyrmäis noita mustia osia kunhan vähän jalostuvat (ennemmin matalamman kulman stemmi ja ei spacereita, paremmat samaparikiekot, jarru joko pois tai fiksummat kahvat tilalle). Onko noi polkimet ne Lookin maastomalliset? Multa löytys ylimääräsenä Lookin hiilikuitu-blade maantiepolkimet missä on samat tiimivärit pohjassa ;D
Kiekot, duely noted.

Jarru ei lähde, kahvana tällä hetkellä Paulin musta krossivipu. Vaihtunee jos/kun ohjaamo kirkastuu.

Luontevaahan tuohon olisi iskeä kromipalikkaa kiinni mutta myönnettäköön että hivenen kutkuttaa juurikin tuo mainittu pseudoretroiluhömpötys, kunhan ei nyt ihan hävittäjälentokonelinjalle lähdetä, ja onhan tuossa osaa vähän sieltä kaapinpohjaltakin. Jalostunee.

Timen MX -polkimet kiinni.

Osat kirkkaiksi, niin ihan hyvä siitä tulee.

Ton Lookin esteettisiä ongelmia ois aika hyvin ehkäissyt tuumanen keula.

Jotenkin vaan esim. tällaset enimmäkseen kirkkailla osilla kasatut menee sinne varottavien esimerkkien osastoon:


http://67.media.tumblr.com/29f20a8ff3cbc71e88e4a2a7b0278425/tumblr_ng4bxgaEQw1qh2ly7o1_1280.jpghttps://cdn.shopify.com/s/files/1/0516/5837/products/look_Custom.jpg?v=1443119032

Mustilla palasilla kasatuista ei kevyellä penkomisella hirveesti ees löytyny kuvia vertailukohdaksi.

Npertj - 10:14, 17.8.2016 » yksi kysymys, paljo runko maksoi ? jos tosiaan 900 ni multa ois saanu al264 kompliitin melkee samaan rahaan :)
OVH. "Melkee samaa rahaa" tarjosin pelkästä mainitusta alurungosta joten nyt ei käy meikäläisen kauppamatematiikat yksiin. :D

Harmi ettei osunut eteen mutta onpahan nyt ainakin rakentamisen iloa.

normaali - 10:27, 17.8.2016 » Ton Lookin esteettisiä ongelmia ois aika hyvin ehkäissyt tuumanen keula.
44mm olis kyllä tuonut lisää mahdollisuuksia.

just siisti

madutin - 10:30, 17.8.2016 » Jotenkin vaan esim. tällaset enimmäkseen kirkkailla osilla kasatut menee sinne varottavien esimerkkien osastoon: http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/bikesoup-magazine-image-assets/2015/02/27124457/SAM_0864-Edit.jpg http://67.media.tumblr.com/29f20a8ff3cbc71e88e4a2a7b0278425/tumblr_ng4bxgaEQw1qh2ly7o1_1280.jpghttps://cdn.shopify.com/s/files/1/0516/5837/products/look_Custom.jpg?v=1443119032 Mustilla palasilla kasatuista ei kevyellä penkomisella hirveesti ees löytyny kuvia vertailukohdaksi.
Ylin suht järkky, kyllä tuo jonkun verran mustaa vaatii kontrastin nimissä.

Mun mielestä toi teräslookki vois olla iha käyttökelponen retroilupyörä, mutta se hinta uutena on jotain niin käsittämättömän tolkutonta. Ei noi AL264 suomessa aina oo ununun hinnalla liikkunut ja veikkaan, että sopivalla ostoilmolla olis aito vintaakikompliitti irronnutkin sinne tonnin pintaan niinkun tuolla huudeltiin. Tällä palstalla myydään ratarunkoja ihan aitoa vintaakia käsinkasattua sinne 3-400euron hujakoilla niin oksennan oikeestaan ton lookin hinnasta ennen kaikkea… Ton pitäs olla joku 600€ markettikompliitti ja tonnin pyörään sit aitoa kamaa rungoksi…

Tässä taitaakin olla hyvä haaste tehdä “eka siisti buildi” tän pyörän ympärille.

Ja mitä tohon rahakeskusteluun tulee, niin se ymmärrän, että kirpasee jos ei itellä oo. Rahaa tai intressejä.

josbanse - 10:48, 17.8.2016 » Mun mielestä toi teräslookki vois olla iha käyttökelponen retroilupyörä, mutta se hinta uutena on jotain niin käsittämättömän tolkutonta.
Tässä oot ihan ja täysin oikeassa. Look nyt ylipäänsä ei oo valmistajana ihan halvimmasta päästä. Ebayssäkin näyttää pätevän kysynnän ja tarjonnan laki ko. firman kohdalla.

Valmistaja itsekään ei tuota tunnu markkinoivan seriöösinä ratatykkinä vaan juurikin retroilu- ja hommagehenkisenä laitoksena. Alunperinhan tuossa rungossa oli vielä pullonpidikkeillekin skryyvit mutta ne on napattu ilmeisesti lopullisesta luomuksesta pois.

madutin - 10:30, 17.8.2016 » Jotenkin vaan esim. tällaset enimmäkseen kirkkailla osilla kasatut menee sinne varottavien esimerkkien osastoon: http://67.media.tumblr.com/29f20a8ff3cbc71e88e4a2a7b0278425/tumblr_ng4bxgaEQw1qh2ly7o1_1280.jpg
Turbo tolppaan, Campan kammet, kolme ristiin ja fiksumman verran droppia, niin ei kait tässä mitään? Väritys sinällään on just hyvä.

Tiiättekö muuten mikä mua tässä rungossa häiritsee eniten? Satulaputken yläpään muhvi. Takahaarukan kromatut yläputket näyttää oudoilta, kun ne loppuu kromattuun mötikkään.

When you see it… tuo ei kyllä tosin läheltä näytä ihan yhtä oudolta.

Josbanse kritisoi vaikka itse kiimassa oli tätä runkoa aikanaan ostamassa…

Eihän tää nätein oo ja paljon korjattavaa. Mut en mä nyt oksennushuonoksinsanois.

DanielBraun - 11:06, 17.8.2016 » Josbanse kritisoi vaikka itse kiimassa oli tätä runkoa aikanaan ostamassa... Eihän tää nätein oo ja paljon korjattavaa. Mut en mä nyt oksennushuonoksinsanois.
Katotaan mitä syntyy. Runko itsessään on aika vahva keeper-ehdokas.

Mä totesin sillon aikanaan, että runko on siisti ja harkitsin kyllä ostamistakin, mutta siinä vaiheessa mulle ei ollut toi hinta selvillä… Tolla touhutonnilla kun saa ihan mittojen mukaan tilattua teräsrungon. Rungon väri ja tyylihän on hyvä ja onhan tossa plussana se, ettei oo esim toeoverlappia, jarrureikä suorilta, bsa kierteet, ahead ohjaamo yms käyttöpyörään oikein mainiosti kelpaavaa.

älkäähän nyt kiusatko, ihan ok tuo runko on. hankala ensi projektiksi toki esteettisesti, kun samassa pyörässä moderneja elementtejä (kulmat, 1 1/8) ja vanhaa (look, väri, muhvit).

slämmätty stemi, joku vähäeleisempi musta tolppa (kiinakuitua vaik aluks?) ja riseri. Matalat mätsäävät mustat kehät ja vaikka tanwallit menis jo pitkälle.