AMA: Le Prince Lady

AMA:n keskimmäinen kirjain ei täysin pidä paikkaansa, sillä kyseessä on tyttöystävälleni kasaamani kulkine. Riittävän pientä step-through-runkoa oli erittäin vaikea löytää, vaikka ympäri nettiä moista ns. metskailtiin hyvä tovi. Sitten tuli tietoa, että Turun puolessa olisi mahdollisesti suunnitteilla Le Prince -perheeseen täydennystä, ja tuo pienempi Lady-runko osoittautuikin sopivaksi (kiitoksia Joonakselle mutkattomasti sujuneesta asioinnista). Kovasti on tykännyt ajella: kevyt on polkea ja reippaamminkin kuulemma pääsee halutessaan.

Kasailussa ei ihmeempiä mutkia ilmennyt. Takajarrun virittelyä osasin aavistella, mutta homma hoitui lopulta todella iisisti kun löysin etsiskelyjen jälkeen Tektron kirkkaat TT-jarrut. Koska kuski on todella kevyt, riittää jarrutusteho hyvin (eteen voisi toki laittaa normaalin maantiejarrun jaksaessaan ja vaijereissakin on hieman lyhennysvaraa). Osat eivät ole valitsemiani, joten voin ainoastaan välittää dumareilta terveiset - en siis lupaa vaihtaa mitään :wink:

*Runko: Le Prince Lady 50cm (Reynolds 520)

*Kiekot: Open Pro, Miche, DT Revolution, Duro Fixie Pops

*Voimansiirto: Sugino Messenger 48t -setti (BrevM-pultit, Suginon pölysuojat), BrevM -polikimet, Shimanon ketju, Shimano 18t -vapaaratas

*Ohjaamo: Nitto Dynamic, Nitto B259AA, Pron lukkogripit

*Jakkara + tolppa: Charge Ladle, Le Prince

*Jarrut: Tektro R725, Shimano kahvat (Dia Compe -vaijerinpidikkeet)

Pari isompaa kuvaa vielä:

koko pyörä

ohjaamo

takajarru

vaijerinvienti

aika söpö. fixie popit on aika söpöt myös.

IHQ!

Revolution pinnat tarkoittaa jo selvästi sitä että tähän on panostettu. Hieno, tai siis ihq

Tuo le prince on kyllä hyvä lisä kivojen “step-through” -runkojen olemattomaan tarjontaan. Jos näistä olisi tiennyt ennemmin, niin olisi saattanut olla vaikutusta omaankin vastaavaan projektiin. Siro kokonaisuus.

Hyvältä näyttää, sopivan hillitty kokonaisuus! Täytyykin varmaan mennä Berggrenille katsastamaan nää, mimmin vippi vois kaivata korvaajaa…

kid_scientifik - 22:51, 3.6.2011 » AMA:n keskimmäinen kirjain ei täysin pidä paikkaansa, sillä kyseessä on tyttöystävälleni kasaamani kulkine.
AMA: Arvostele Mimmin Ajopeli. Oma arvioini on kyllä varauksetta positiivinen! Nätti peli.

Teräsreidet?
48/18. Aika taagilta kuulostaa.

Sherpa - 13:55, 4.6.2011 » Teräsreidet? 48/18. Aika taagilta kuulostaa.
-->

Kai sitä jerkkua sit löytyy.

Kiva pyörä!

Mihin kukin on tottunut… Internet tietää kertoa, että siinä armeijan taistelupyörässä olisi 48/19, ja se painaa noin kahden Le Princen verran.

Kiitoksia kommenteista kaikille.

Vaikka välitys onkin täysin normaali valmissinkuloiden välitys (vastaa 42/16-välitystä), voisi se toki olla pienempikokoiselle pyöräilijälle hieman kevyempikin. Lisäksi eturatas näyttää esteettisestikin ehkäpä hieman liian kookkaalta. Halutusta kampisetistä ei kuitenkaan ollut jäljellä muita kuin noita 48-piikkisiä eikä simpan vapareitakaan löydy 19-piikkisenä. Omistajansa on lisäksi sitä mieltä, että välitys tuntuu sopivalta, jyrkemmät ylämäet mukaanlukien. Kadenssimittarilla ei olla asiaan paneuduttu.

Voin kyllä suositella kaikinpuolin tuota Le Prince Lady -runkoa tämäntyyppiseen tarkoitukseen - miksei toki kompliittiakin, joka ei itseassa poikkea kovinkaan paljon omasta kasauksestani.

Joo tosiaan tuo välitys vastaa lähes 42/16, vertailukohtana parempi puolisko paukuttelee ko. Välityksellä ja hyvin kulkee…tietty onhan näitä muitakin välityksen valintaan vaikuttavia tekijöitä kuin sukupuoli.