AMA: Krossirotta

Pistetäänpäs väliaikaistalvikulkineesta AMA. Ytimen tässä muodostaa jälleen(!) roskalavalta pelastettu Jupiterin runko, ilmeisesti täällä Mikkelissä ei Jupiteria juurikaan arvosteta. Sen viime talvena pelastetun Jupiterin myin kesällä johonkin Turun(?) suunnalle. Muodostin epäpyhän liiton laittamalla muhvirunkoon levarikorvakkeet ja korvaamalla vääntyneen etuhaarukan tuollaisella levarikorvakkeella varustetulla unicrown-kammotuksella. Kyllähän syslorossarissa levyjarrut pitää olla!? Osat on haalittu tallin nurkasta ja on melko sekalaisia. Satula on snadisti liian alhaalla, kun tolpasta loppui pituus kesken.


Laitetaan nyt vielä se lähtökohta ja muutama välivaihekuva. Löytöhetkellä runko oli tyylikkäästi kannutettu mustaksi ja täydellisen stealth-vaikutelman aikaansaamiseksi tolppa, stemmi ja ohjaintanko oli päällystetty mustalla sähköteipillä.
https://dl.dropbox.com/u/31410179/Krossirotta/IMG_8442.jpg

https://dl.dropbox.com/u/31410179/Krossirotta/IMG_8647.jpg

https://dl.dropbox.com/u/31410179/Krossirotta/IMG_8648.jpg

Sinkulamoodi, kuvassa takana väärän kokoinen levy kiinni.
https://dl.dropbox.com/u/31410179/Krossirotta/IMG_8685.jpg

Kuvat on nyt mitä on, koska kiinteä 50mm:n obiska sanoi poks ja lähti huoltoon joulun tienoilla.

\o/

Onhan tää ehana. Keskarikuppien jälkihöyryissä vois itselleki varustaa tällasen ajokelposemman helsinkibiitterin. Turussahan tuo levari ei kestäis päivääkään.

Mistä näitä pyöriä syntyy. Etutartsi on kiva, mäki haluun. Ten points.

Heppa <3

Hevosesta plussaa.

nää sun pyörät on aina niin jotenkin raa’an aitoja et pakko arvostaa!

Onko rungolle tehty muuta levarikiinnikkeiden ja haarukanpäiden vaihdon lisäksi? Perä näyttäis levinneen kans? Nätti on, diggaan tosta musta-kirkas-oranssista pinnasta jonka hiomalaikka (vai teräsharja-laikka) on jättäny…

Eivät Mikkeliläiset tiedä mitä Jupiterissa menettäävät :slight_smile:

Paljonkos tässä on vaakaputken pituus? Pitää tietää, jotta voin ostaa sulta jossain vaiheessa ton rungon pois, jos on sopiva.

Odie - 22:31, 11.1.2013 » Onko rungolle tehty muuta levarikiinnikkeiden ja haarukanpäiden vaihdon lisäksi? Perä näyttäis levinneen kans? Nätti on, diggaan tosta musta-kirkas-oranssista pinnasta jonka hiomalaikka (vai teräsharja-laikka) on jättäny...
Päät vaihdettu, korvakkeet lisätty, perää levitetty sekä takakolmion jarrusilta ja seisontatuen kiinnike/vahvike vaihdettu suoriin putkiin. Eipä muuta. Putkien pinta on sellaisen maalipinnan hiontaan tarkoitetun hiomalaikan jäljiltä, nailonlaikka taitaa olla jollain tasolla poliittisesti korrekti termi tuolle. Olisin poistanut kemiallisesti kaikki maalit jos olisi ollut vielä purkin pohjalla tavaraa.
Kyrlinen - 23:57, 11.1.2013 » Eivät Mikkeliläiset tiedä mitä Jupiterissa menettäävät :) Paljonkos tässä on vaakaputken pituus? Pitää tietää, jotta voin ostaa sulta jossain vaiheessa ton rungon pois, jos on sopiva.
Vaakaputki on sulle liian pitkä, sori. Toisaalta jos isket kiinni sit sellaiset chopper sarvet, niin ei ole mikään vaakaputki liian pitkä :)