AMA: Koga Miyata Gents Racer

Ei kammissa oikestaan mitään vikaa ole, ratas on spiderin sisäpuolella eikä miellytä silmää just nyt ihan täysin. Tosin keskiöö vaihtamalla sais sen ulkopuolelle. Tuo eturatas on ihan pirun kulunu ja turhan isokin ehkä. Kattoo nyt kun pääsee ajelemaan. Loksut jää, tää on “järkipyörä”. :wink:

Loksut näyttäs vähemmän pahalta jos ois kumit joissa ei oo tota heijastinraitaa.

Etutartsi on hieno, mistä löyty? Itseäkin vähän tommonen kutittelis. Vai saako MIEHEN pyörässä olla edessä kori vai haukkuuko karjalalippikset kylillä ihan homoks? Mitä jos koriin laittaa vielä siideriä? Tuleeko chi chi manin polttajat kyläilee? Alanko epäillä itseäni ja kuljen sateenkaarihenkseleissä glitteriä heitellen?

Tarakka on ebay-löytö.
http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=200890353807&index=0&nav=SEARCH&nid=25494511688
(Kännykkälinkki, toivottavasti toimii)

Joo tuo heijastinnauha vähän loistaa tuolta kun on (kattoon suunnatulla) salamalla otettu kuva. Kumithan vaihtuu sit taas tarvittaessa, nuo sattu olemaan varastossa. Pitänee käydä ajamassa joku päivä, niin selviää tuo stemmin pituus ja mahdollinen välitysten (46/16) muuttamisen tarve. Fiksissä oli kyl 45/17 ihan passeli, tosin tässä olis ehkä lepposampi kivempi.

IMO nuijitut loksut, sellaset mitä esim pelagosta löytyy, istuis kuvaan paremmin. Ja etutartsin mustat osat sais olla kirkkaat, mutta en epäile ettei olis käypä peli.

Lisätään vielä, että TODELLAKIN ajaisin, jopa huoltaisin ahkerasti!

Iikeli - 13:07, 6.2.2013 » Lisätään vielä, että TODELLAKIN ajaisin, jopa huoltaisin ahkerasti!
+1 - ja se että ratas jää joidenkin mielestä ikävästi piiloon spiderin alle ei paljon menoa haittaisi...

Tykkään.

Lokarit todellakin kuuluu tähän.

Taivutetumpi tanko näyttäis hyvältä ja tuntuu toimivan tartsin kanssa paremmin, vipuvartta tms. Jos sopii käteen. Tyyliin NItto Jitensha studio bar tai Motonetin trekking tms.

Go skeneraiseri or go home. :wink: Ei vaan, testasin muita tankoja enkä tykännyt. Tolla tulee ajettua paljon ja täysii(!!1!), niin tykkään riserista.

Vois muuttaa tän AMAks, kun ei tuo tuosta paljoo muutu. Lisäilen osalistaa jossain välissä alotuspostaukseen.

SuicideHub - 13:49, 6.2.2013 » Taivutetumpi tanko näyttäis hyvältä ja tuntuu toimivan tartsin kanssa paremmin, vipuvartta tms. Jos sopii käteen. Tyyliin NItto Jitensha studio bar tai Motonetin trekking tms.
Miltä toi Motonetin tanko näyttää? En löytänyt Motonetin sivulta.
MrSticha - 15:41, 6.2.2013 »
SuicideHub - 13:49, 6.2.2013 » Taivutetumpi tanko näyttäis hyvältä ja tuntuu toimivan tartsin kanssa paremmin, vipuvartta tms. Jos sopii käteen. Tyyliin NItto Jitensha studio bar tai Motonetin trekking tms.
Miltä toi Motonetin tanko näyttää? En löytänyt Motonetin sivulta.
Melko samalta kuin [VO:n Milan](http://store.velo-orange.com/index.php/components/handlebars/vo-milano-handlebar-22-2-dia.html). Musta ja hopea.

^Kiitos tiedosta.

Takas asiaan. Hieno peli. Ruskeakylkiset kumit vois toimia rungon värin ja etutarakan kanssa, siis sitten kun olet ajanut nykyiset renkaat loppuun;)

Tartsin pystyosa veks ja vaikka jarrureikään kiinnitys niin huomattavasti paremman näköinen. Nitromors+kiilloituskaan ei pahaa tekisi ja kromilokarit ehdottomasti. Muuten näyttää hyvältä!


Pari päivää ajellut ja hyvältä tuntuu. Polkimet otin maasturista kun siihen heitin lukot, ja 44t rieska löyty ebaysta. Takana 16t.

Edit. Prkleen lumian kakasta ei oikeen saa suoraa kuvaa jaettua. Vaihetaan ku pääsee koneelle. Vaihdettu.

Huomioi skidspottien määrä.

terveisin. 44x17

Muuten varmaan passeli peli. Kuva vähän pieni, niin ei oikein näe.

OT: Mulla on myös valtava klovnipelko. I feel you bro.

Skidspottien määrä sinkulassa?

Nätti peli, tartsi ehkä vähän liian massiivinen tähän.

makko - 18:18, 10.4.2013 » Skidspottien määrä sinkulassa?
Ai niin, tämä olikin vähemmistöä.

Muuten toimii, mutta yhdistelmä korkea(mpi)profiilinen vanne + heijastinraita + täyspitkät loksut on raskaan ja levottoman näköinen. Boksivanteet ja täysmustat kumit tai ne ehdotetut tanwallit kävis omaan silmään paremmin.

^ tämä. Toimisi paremmin tosiaan jollain kirkkailla pacenti pl23, tb14, jne boksivanteilla paseloilla, gran boisseilla tai resist nomadeilla.

Muuten ihan jeppiskamaa. Olen itsekin joskus noita katsellit classical-bicyclestä retkipyörämielessä.

Nää on hyviä, firma jolla halvinkin pyörä oli ylempää keskitasoa :wink:

Kumit vaihtuu sit kun vanhat on loppu. Kiekot ei. Tällä mennään, eikä speks… meinata!