AMA: Koga Miyata Gents Racer


Tällänen olis Hollannista nyt tulossa. Tarkoitus olis kasata tästä ns. järkipyörä. Eli sinkula, aisalliset lokarit kun niille kiinnikkeetkin löytyy, ja etutarakka. LFGSS:ssä on tämä yks, joka on hyvinkin lähellä juuri sitä mitä itse meinaan väsätä. Tuohon vaan mustat lokarit ja musta leveä etutarakka niin avot. Nyt pitää vaan alkaa haalimaan palikoita, mitään ei oikeastaan vielä ole. Oman uuden asunnon remppa alkaa pian, joten se vie tehokkaasti kaiken ylimääräisen ajan. Katotaan nyt koska tämä valmistuu. :slight_smile:


Valmis. :slight_smile: Speksit myöhemmin.

Mulla on tuollainen orkkiskuosissa satulaa, renkaita, polkimia ja tankoteippejä lukuunottamatta. Ihan kiva peli vaikkei mikään hifi. Tummanruskeat teipithän istuu näköjään ihan kivasti tuohon rungon väriin vaikka ehkä mustan edelleen valitsisin.

edit: kappas vaan, oma pyörä olikin tuosta ilmeisesti astetta kisaisampi versio gents racer s, jossa ei ole lokarikiinnikkeitä eikä oikein tilaa lokareille muutenkaan. Ulkonäöllisesti vastaava kuitenkin.

Hiano runko, harmikseni näen tälle vain yhden oikean setupin, nimittäin kuusatasen arabequella ja brooksin satulalla ja teipeillä. Onneks ei oo oma.

Nykykuosi. Kiekot on matkalla briteistä, samoin etutartsi. Lokarit vielä uupuu, mutta eiköhän nekin jo kohta löydy. Mustat palikat jäi pois, koska löytyi kirkaskehäiset kiekot.

Tästä tuli vahingossa about valmis.jollai hämyllä tavalla tuo etutartsi on niinku piste iin päälle. se kuuluu tohon. mutta imo loksut ei oo kauniit… mikä vika kammissa sit on?

Ei kammissa oikestaan mitään vikaa ole, ratas on spiderin sisäpuolella eikä miellytä silmää just nyt ihan täysin. Tosin keskiöö vaihtamalla sais sen ulkopuolelle. Tuo eturatas on ihan pirun kulunu ja turhan isokin ehkä. Kattoo nyt kun pääsee ajelemaan. Loksut jää, tää on “järkipyörä”. :wink:

Loksut näyttäs vähemmän pahalta jos ois kumit joissa ei oo tota heijastinraitaa.

Etutartsi on hieno, mistä löyty? Itseäkin vähän tommonen kutittelis. Vai saako MIEHEN pyörässä olla edessä kori vai haukkuuko karjalalippikset kylillä ihan homoks? Mitä jos koriin laittaa vielä siideriä? Tuleeko chi chi manin polttajat kyläilee? Alanko epäillä itseäni ja kuljen sateenkaarihenkseleissä glitteriä heitellen?

Tarakka on ebay-löytö.
http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=200890353807&index=0&nav=SEARCH&nid=25494511688
(Kännykkälinkki, toivottavasti toimii)

Joo tuo heijastinnauha vähän loistaa tuolta kun on (kattoon suunnatulla) salamalla otettu kuva. Kumithan vaihtuu sit taas tarvittaessa, nuo sattu olemaan varastossa. Pitänee käydä ajamassa joku päivä, niin selviää tuo stemmin pituus ja mahdollinen välitysten (46/16) muuttamisen tarve. Fiksissä oli kyl 45/17 ihan passeli, tosin tässä olis ehkä lepposampi kivempi.

IMO nuijitut loksut, sellaset mitä esim pelagosta löytyy, istuis kuvaan paremmin. Ja etutartsin mustat osat sais olla kirkkaat, mutta en epäile ettei olis käypä peli.

Lisätään vielä, että TODELLAKIN ajaisin, jopa huoltaisin ahkerasti!

Iikeli - 13:07, 6.2.2013 » Lisätään vielä, että TODELLAKIN ajaisin, jopa huoltaisin ahkerasti!
+1 - ja se että ratas jää joidenkin mielestä ikävästi piiloon spiderin alle ei paljon menoa haittaisi...

Tykkään.

Lokarit todellakin kuuluu tähän.

Taivutetumpi tanko näyttäis hyvältä ja tuntuu toimivan tartsin kanssa paremmin, vipuvartta tms. Jos sopii käteen. Tyyliin NItto Jitensha studio bar tai Motonetin trekking tms.

Go skeneraiseri or go home. :wink: Ei vaan, testasin muita tankoja enkä tykännyt. Tolla tulee ajettua paljon ja täysii(!!1!), niin tykkään riserista.

Vois muuttaa tän AMAks, kun ei tuo tuosta paljoo muutu. Lisäilen osalistaa jossain välissä alotuspostaukseen.

SuicideHub - 13:49, 6.2.2013 » Taivutetumpi tanko näyttäis hyvältä ja tuntuu toimivan tartsin kanssa paremmin, vipuvartta tms. Jos sopii käteen. Tyyliin NItto Jitensha studio bar tai Motonetin trekking tms.
Miltä toi Motonetin tanko näyttää? En löytänyt Motonetin sivulta.
MrSticha - 15:41, 6.2.2013 »
SuicideHub - 13:49, 6.2.2013 » Taivutetumpi tanko näyttäis hyvältä ja tuntuu toimivan tartsin kanssa paremmin, vipuvartta tms. Jos sopii käteen. Tyyliin NItto Jitensha studio bar tai Motonetin trekking tms.
Miltä toi Motonetin tanko näyttää? En löytänyt Motonetin sivulta.
Melko samalta kuin [VO:n Milan](http://store.velo-orange.com/index.php/components/handlebars/vo-milano-handlebar-22-2-dia.html). Musta ja hopea.

^Kiitos tiedosta.

Takas asiaan. Hieno peli. Ruskeakylkiset kumit vois toimia rungon värin ja etutarakan kanssa, siis sitten kun olet ajanut nykyiset renkaat loppuun;)

Tartsin pystyosa veks ja vaikka jarrureikään kiinnitys niin huomattavasti paremman näköinen. Nitromors+kiilloituskaan ei pahaa tekisi ja kromilokarit ehdottomasti. Muuten näyttää hyvältä!


Pari päivää ajellut ja hyvältä tuntuu. Polkimet otin maasturista kun siihen heitin lukot, ja 44t rieska löyty ebaysta. Takana 16t.

Edit. Prkleen lumian kakasta ei oikeen saa suoraa kuvaa jaettua. Vaihetaan ku pääsee koneelle. Vaihdettu.

Huomioi skidspottien määrä.

terveisin. 44x17

Muuten varmaan passeli peli. Kuva vähän pieni, niin ei oikein näe.

OT: Mulla on myös valtava klovnipelko. I feel you bro.