AMA: Kaikki väärin -fiksi-Hanko

Ostin viime kesänä Hangon, koska siinä oli hieno logo, kiva väri ja nestelevarit. Vannoin, etten koskaan lähde fiksijuttuihin. Revin logon irti, peitin kivan värin vähä vähältä tarroilla, poistin jarrut, tein Hangosta fiksin, rakastuin ja lopulta vaihdoin joka palikan ja ruuvin. Alkuperäistä jäi runko, haarukka, etukiekko ja toistaiseksi tyhmä ja ruma kampisetti, joka vaihtuu heti kun saatavuus ja käytettävissä olevat rahulit kohtaavat edes jotenkin. Kaverit sanoi, että ne nauraa, jos en tee kaikkea itse, joten samalla sai tosi kivasti oppia paljon toimenpiteitä ja asioita. Esimerkiksi sen, että vuokrayksiön vessassa rälläköinti on aika tyhmää puuhaa.

Skenepisteitä tällä ei varmaan irtoa, mutta se on miun oma ja miulla on hirmu kivaa!Runko Pelago Hanko
Haarukka Pelago Hanko
Etukiekko Hangon orkkis
Takakiekko Mustaksi kannutettu Mavic CXP + vanhan Fixie Incin 135mm fiksinapa|
Kumit Gatorskin
Satulatolppa Biltsu
Panta Humpert Ergotec SCI-105
Satula Fabric Scoop Sport Shallow
Ohjainlaakeri Ritchey Logic V2
Stemmi Cube RFR Competition 80mm
Tanko Humpert Fixie Horn + BBB RaceRibbons
Keskiö Shimano BB UN300
Kammet Lasco CF12
Eturatas Lasco 44T
Takaratas Joku perus 17T fiksiratas
Ketju KMC B1 Wide Black
Polkimet BLB Flatliner Roar + Zulu remmit

PS: Saa ottaa luottamuksella yhteyttä jos löytyy musta 144BCD kampisetti JIS-keskiölle.

18 Likes

jos ei tällä saa skenepisteitä on se skene ihan väärä skene

18 Likes

Tässä on mielestäni tuotu semmonen vuosituhannen alun retkikonversiomeininki tyylikkäästi 2020-luvulle antamatta hittojakaan sille mikä on oikein tai järkevää.

12 Likes

Joo tuli vahvasti mieleen 2008 tästä. Pääasia että on kivaa ja vehe käyttäjälleen sopiva. Siitä en osaa sanoa et onko tää siisti vai ei. Meininki on kyllä kohdillaan.

1 Like

Taivas varjele mikä sieltä tulee

4 Likes

No nyt!

Kuten @niq tuossa yllä sanoi, niin tämä on just sellainen varhaisen 2010-luvun retkipyöräkonversio päivitettynä Cyberpunkin ja Shadowrunin aikakaudelle. Itselle tulee leppoisista kulmista ja bullhornista mieleen oma retkicressukonversioni kymmenen vuoden takaa, paitsi, että tämä on siistimpi.

Ja sitten: tuossa on jo levarikorvakkeet, eli ei tartte edes juottaa niitä kiinni!

Kovaa ajoo vaan.

1 Like

istuinosaston estetiikka sattu hetken aikaa mutta rationalisointi autto (siis tärkeintä on et vetää). kai se hyvä on sit ajaa.

kulmikkaat, dominointia assertoivat kammet ois jees.

No mutta kiitos! Alkuperäinen ajatus oli, että toi on palautettavissa alkuperäismoodiin noin vartissa ja ~vuoden pidin vaatehuoneen peräällä tankoa jossa oli gripit ja jarrut valmiina jos alkaa kaduttaa tai tekee mieli myydä, mutta tykästyin tohon niin paljon, että pistin ne kaverille kiertoon.

Kunhan tää on ropattu valmiiksi niin voi sitten hankkia jonkun rataisan vanhan rungon ja askarrella siitä oikeaoppisemman sutkuttimen rinnalle. Pääasia, että saa kilaroida juuttuneille ja epäyhteensopiville palikoille ilman kunnollisia tiloja tai työkaluja.

1 Like

Hei hei hei, mikä vika istuinosastossa? Kulma on kyllä kuvassa väärä, nyt jakkara on nollassa asteessa. Ja pitäis löytää tilalle sopivan jyrkkä stemmi, ahdistaa kun tanko ja stemmi on eri kulmassa.

Oisko ehdotuksia kammiksi? Andelin RSC7:t ois nyt itellä ykköskandidaatti.

joo siis kiskot ääriasennossa näyttää aina pahalta, koska empatisoin satulaa.

mä ite mietin kyllä mustia kampia. yritin miettiä miltä kirkkaat näyttäs niin; ite laittasin mustat.

ai eiku hei, jos takanapa on kirkas ni sit kirkkaat kammet kyllä ois hyvä jonkun koherenssin kannalta.

tosi siisti vehjes kyllä, ei tunnu itestä yhtään pahalta että teit väärin.

1 Like

Tää on sitä oikeaa 2010-luvun elävöittämistä myös :smiley:

Nimim. mitkä saatanan keskiökierteet nämä ovat?

1 Like

No juuh, se on kyllä vähän semmonen tommonen ja saattaa muuttua, mutta tossa asennossa tuntuisi, että kärsimys jakautuu tasaisesti perseelle ja käsille. Satula edempänä lasken jostain syystä liikaa painoa käsien varaan, mutta pitää renklata ja ihmetellä!

Ehdottomasti mustat kammet meinasin. Takanapa on tosiaan kirkas, koska 135mm fiksinapa oli sen verran vaikea palikka löytää, ettei värivaihtoehtoja oikein ollut tarjolla. Kirkkaat kammet ja musta ratas voisi olla myös, mutta emmie kyllä tiedä sitten niin.

Voimansiirroksi tuli nyt Genetic Tibia / Stronglight Track 45T / BLB Track 17T / Izumi Track. Pitää vielä tilata uudet kammenpultit, ei meinannut löytyä tarpeellista tiukkuutta ja lopulta sain vetopuolen pultinkannan vähän pyöristymään. Ei uskalla yrittää tiukata tolla enempää kun saattaa vielä lähteä irti suosiolla. Momenttiavainta ei ole, mutta ilmeisesti näiden kampien kanssa saa käyttää voimaa ihan helvetisti?

Aika big balls noilla polkimilla strapit :man_shrugging: Huikee setti kyllä muuten :+1::+1:

1 Like

Ihan mielenkiinnosta et miksi big balls noiden polkimien kanssa sträpit? :tipping_hand_man:

Älä ulkonäkösyistä renklaa jos tuntuu hyvältä. Satula siirtyy luonnostaan taakse kun käsillä kurottaa eteenpäin, kyse on tasapainosta ja sanan ”satula” tilalla voi lukea ”perse”. Jos kovaa ajaessa tuntuu että joutuu vetämään itteä käsillä ja selällä ohjaamoa kohti, voi satulaa siirtää edemmäs ja/tai laskea nokkaa.

Kirjoitus edustaa vain näkemyksiäni, polkemisen biomekaniikka ja fillarin ergonomia ovat monimutkaisia asioita joista tiedän lopulta aika vähän.

Koska piikit tarttuu kengän pohjii eikä saa kunnolla strappienkaa nostettuu jalkaa. Itel käyny pari hassuu pysähtymises suorilta kylellee ku en oo saanu jalkaa veks

1 Like

siks jos mahdollista nii hommaa sellaset polkimet mistä voi ruuvaa nappulat irti. strappien puolella ei nappuloita, kääntöpuolella yes.

3 Likes