AMA: Juhan Mielec

DSC_3722

Runko: Mielec Mashin geolla, koko L
Keula: Specialized Fact carbon
Kiekot: Miche Pistard
Voimansiirto: Pro Lite, On-One, KMC, Biltsun flätit, BLB sträpit
Ohjaamo: Bontrager, Biltema
Istuinosasto: Funn, Ragley
Jarru: Tektro

Pari lisäkuvaa:
DSC_3770

DSC_3726

DSC_3807

Arvostelkaa.

Törkee… siis törkeen siisti. Me likey
Kammet vaihtoo ja hiilariraiseri tangoksi

Nyt miellyttää kyllä omaa silmää. Sopivan räyhä mut kuitenki kliini. Ajaisin kovaa.

etuhaarukan (rake), jarrukahvan ja polkimet vaihtaisin. Muuten oikeen maukas ja menevä!

Tää ja artun fätso on kyl kädet alas palstan siisteimmät mielikit. Erityisplussaa spessun keulasta, tykkään ite vitusti sekä ajosta että ulkonäöstä: mahtuu katuratahommiin riittävä 28-millinen liha pyörimään ja tolla rakella tulee just hyvät dosno-vibat, toimii näköjään mainiosti tossa mässigeossakin. Osatkin pyörässä vallan passelia sekameteliä.

Antaisin tälle ehdottomasti TurQHÅSSE-tarran.

Nyt on oleellinen lisäkysymys mut onks tota riseria pätkitty ja jos on ni kuin paljon. Omassa fillarissa sama stonga (-no oho.) kokonaisena ja toi leveys näyttää jotenki kivalta.

kammet jotenkin hyppii silmille, mut muuten hyvän näkönen pyörä!

Spessun keula näyttää erittäin hyvältä tässä. Kampien malli on vähän pöljän näkönen, mutta kirkkaus toimii. Milläs RAL-koodilla sait värin aikaan?

Elävänä nähtynä rungon siisteys kyllä yllätti. Hyvän näkönen.

On komia Mielecci… ainakin näin kuvista katsottuna.

Pedaalit on vähän meh, mutta keula sopii oikein hyvin. Itse ainakin pidän katuratailuun pikkaisen släkimmästä nokasta kuin puristisen ratatiukasta, joka tekee pitkästä matkasta jossain vaiheessa melko epämukavan

Ai saakeli. Kyllä tää pistää palpakuumeen päälle.

Huhhuh, nätti! Melkeen lähtee iteltäkin mailia mielecille…

Joo ei toi rake niin pahalta näytä tässä, kammet on hyvät kunhan vähän naarmuuntuu, kirkas stonga vaan ei omaan silmään sovi. Kaikenkaikkiaan kova, järkibuildi.

vallengrach - 1:25, 26.4.2013 » dosno-vibat
Tää tuli ittellekin eka mieleen kun mallailin keulaa paikalleen.
thericochet - 1:28, 26.4.2013 » Nyt on oleellinen lisäkysymys mut onks tota riseria pätkitty ja jos on ni kuin paljon. Omassa fillarissa sama stonga (-no oho.) kokonaisena ja toi leveys näyttää jotenki kivalta.
Tää on katkastu 52cm leveeks.
Erik - 7:19, 26.4.2013 » Spessun keula näyttää erittäin hyvältä tässä. Kampien malli on vähän pöljän näkönen, mutta kirkkaus toimii. Milläs RAL-koodilla sait värin aikaan?
Tilasin tän alunperin sinisenä, muistaakseni RAL5019 oli väri. Mutta sitten kun rungon hyppysiini niin väri ei sitten miellyttänytkään. Reissu biltemaan ja parannusmaali 36-7372 pintaan. Pari naarmua siihen on jo tullu mutta sehän vaan lisää katu-uskottavuutta.

Kammet on tosiaan vähän mitä on, nää oli crc:llä joskus semmosessa tarjouksessa että ei voinu jättää väliin. Oikeet ratapolkimet ja häkit on hankintalistalla.

ihan jeppis paketti.

keulasta. mässin oma 35-rakeinen antaa tuossa rungossa (vähintään) 8 mm enemmän trailia tuossa rungossa kuin tuo maantiekeula. (laskettu 43 mm rakella)

noi veivit kyllä sopii tohon, antavat jotenkin sellaisen urheiluvälineen vaikutelman. Siisti buildi, mikäpä siinä!

Suomen eka siisti Mielec. Koska kaikkien pitää valittaa jostain niin kammet, tanko ja jarrukahva. Biltema-kolikoli myös lähtee irti ihan kohta, sit tästä tuleekin rottaisampi tapaus, mikä saattaa toimia omana juttunaan.

Sama kuin Jeejeellä, eli livenä nätin näköinen. Hyvä järkipyörä.

leikki pursuit järkipyörä?

^hoh, kaikkea sitä lukee.
e: ai vedit vielä ninja editin