AMA: Goldsprint 13

Goldsprintinmötkö on vienyt liian pitkään keittiöstä ruokapöydän paikan joten eilen kovistuin ja lähdin ottamaan kuvia myynti-ilmotusta varten mutta tää olikin pitkästä aikaa niin mukava ajettava että otinkin tahattomat AMA-kuvat.

Ostin runkosetin reilu pari vuotta sitten Goldsprintiltä ja mistään mitään käsittämättä kasasin ihan helvetin ruman buildin mm. peilipintasilla H+Sonin Formation Faceilla ja parin nyrkin levysellä riserillä. Parin seuraavan vuoden aikana oon ollut pitkään päättymättömässä kirkasta osaa / sittenkin mustaa osaa / sittenkin kirkasta osaa -luupissa, kokeillut toistakymmentä erilaista tankoa ja meinannut maalauttaa tän ja ties mitä muuta tyhmää. Oon myös näemmä talven aikana notkistunu sen verran että pitää pistää setbacktolppa ja pidempi stemmi tai kai mä tän myyn sittenkin.

Runkosetti: Goldsprint 13, XL
Istuinosasto: Thomson Elite, Fizik Antares vs k;ium, Phil Wood
Ohjaamo: Thomson X2, Ritchey Classic
Kiekko-osasto: Open Prot kiinni Dia Compen Gran Compeissa millä lie mysteeripinnoilla
Voimansiirto: Sugino Messenger, Sugino Mighty Comp 48t, Surly 17t
Polkimet: Genetic Track Pro Superlight + BLB:n tuplahäkit ja sträpitTasapainoisen ja mukavan simppelin näköinen. Ja kuvista tykkään kovasti!

tää on kyl siitä hyvä runko että sekä teräs- että hiilarihaarukka käy molemmat yhtä hyvin. Ite ottaisin varmaan teräshaarukalla jostain syystä, en tiiä miks.

Noh, tosi hyvä!

tykkään tosi paljon! simppeli ja konstailematon, kuitenkin yksityiskohtana tiheähkö radiaali edessä mistä pidän henkilökohtaisesti. eturatas sopii myös mahtavasti tähän kokonaisuuteen.

Kiva!

En kyllä tiiä.

Aivan älyttömän magee juuri tossa kokonaisuudessa 4,5/5

jos keulassa ei ois tuota nyrjähdystä, tolppa ois setbäk ja speiseri stemmin päältä pois ni sanoisin 5/5 lajissaan

Satula näyttäisi tulleen valituksi harmillisesti ajatellen ajamista ulkonön sijaan ;D. Muuta moitittavaa en keksi vaikka kovasti yritän.

e. Näyttääkö vaan vai onko etukumi paksumpi kun takakumi?

on reilusti paksumpi. eessä 28mm 4season ja takana joku loppuunajettu 23mm duranonrimpula. kai tähänki gatorskinin ja neljätonnisen vois sujauttaa jonkun sadepäivän ratoksi.

ps. dear yksivaihde, olenko vanha kun <25mm tuntuu lapselliselta.