AMA: G.B

Tuli sitten hommattua uusi pyörähommeli kun tuntuu ettei ollut tarpeeksi sisältöä elämässä ja tartti jotain kivaa lievittämään pursuit-projektin vastoinkäymisiä. Ostin sitten jo parilla foorumilaisella olleen Geoffrey Butlerin. Osat ohjaamoa lukuunottamassa Benotosta, kasaaminen kävi parissakymmenessä minuutissa, mikä oli ihanaa. Kasatessa kuuntelin Miljoonasadetta ja fiilistelin ruisleipä + feta + kananmuna + aurajuusto + kermajuusto komboa ja voin sanoa että aika helvetin hyvää oli tota. Kattelin ikkunasta, että hyvältä näyttää vaikka oli vähän sadetta luvattu ja lähdin ajelemaan. Sama välitys kuin Benotossa mutta tuntu ihan ku olisi lentänyt ja välitys loppunut jo ekoilla polkasuilla, hämeentie kalliosta hakaniemeen menikin aika kovaa vispaten. Sieltä sitten kruisailin keskustaa kohti ja kattelin missä olis tarpeeksi valoa parille kuvalle, tämmöset kuvat muuten tuli:Alkoi ripottaa vettä, lähdin kohti kotia töölönlahden ja hesarin kautta totanoinniin, heseperian puistoon päästessä alkoi sadella aika vitun kovaa esim. ja vettä tuli vaakatasossa ja eihän tommonen kevyt harringtoni pitänyt mitään vaan kaikki läpi. Vaikka tuuli vitusti vastaan ja satoi päin naamaa, tuntui että olisi lentänyt.

Kaikki muut vaattet kastui paitsi sukat, chromen midwayt toimii!

Runko: Geoffrey Butler, 57x56
Ohjaamo: Dura-Ace ax stemmi, Biltsu raiseri
Voimansiirto: Dura-Ace ax kammet & polkimet, stronglight 44t, noname 17t
Kiekot: Michen navat, jotkut mavicin kehät, 3x
Istumisosio: Flite, noname

Pitäis laittaa 47t eteen ja ohjainlaakeri vaihtaa. Kammet menee Benottoon takaisin jossain vaiheessa kun saan tähän uudet hommattua.

tota noin, aika hiton hieno! Erityisesti diggaan noista ton tyylisistä alhaalta iha minimaalisesti kaartuvista tiukoista ratahaarukoista.

vaatii vaan parempia kuvia!

Iha helvetin siisti tä!

negaatio - 2:15, 17.5.2012 » tota noin, aika hiton hieno! Erityisesti diggaan noista ton tyylisistä alhaalta iha minimaalisesti kaartuvista tiukoista ratahaarukoista. vaatii vaan parempia kuvia!
nii vaatii, paska pokkari jne jne. Tsekkaa Houloun AMA samasta tsykästä ni pääee paremmin oikeuksiinsa.

Hieno on ja tuntuu kulkevan, kiva fiilistelyprologi. Näyttäis olevan Zeus -haarukanpäät ja olikos tää sitä 520 -reiskaa? Minkäköhän ikäinen runko on? Meitsi ainakin odottelee sen pursuit -projektin perään, että toivottavasti et tämän myötä sitä täysin unohda!

tää on niitä runkoja joita miettii edelleen että oisko pitäny…
onneks meni ajavaan kotiin! Nätti edelleen!

vitun nätti runko ja ihan helvetin näpsäkän olonen geometria

waldemaar - 8:20, 17.5.2012 » Näyttäis olevan Zeus -haarukanpäät ja olikos tää sitä 520 -reiskaa? Minkäköhän ikäinen runko on?
Juu ilmeisesti Zeuksen päät ja tarrat sanoo 525 mikä on ilmeisesti about samaa kuin 531? Iästä ei hajua, vois olla 70- tai 80-luvulta.

Eiköhän se pursuittikin kohta valmiiksi tuu, kunhan kammet löytyy.

Ylimmän kuvan kreisi optical illusion tekee toptuben ruosteiseksi.
Mut voi veljet kuin mässy!

tämä hyvä.

kelkkajengi - 12:25, 17.5.2012 » Ylimmän kuvan kreisi optical illusion tekee toptuben ruosteiseksi.
Katsoin aluksi ihan samaa! Erittäin kiva ajopeli ja siisti satula ;)

enpäs sanokaan muuta kuin että hieno pyörä kaikin puolin. sitten vaan kovaa ajoa.

Runko näyttää maskuliinisen isokokoiselta ratajyrältä. Erityisen kade olen stemmistä ja Zeus-haarukanpäistä, joita olen fanittanut jo pitkään.

Sekalaisesta kokoonpanosta huolimatta tää näyttää hyvältä. Tietty kuvat njoo. Dura-Acee, Flitee ja käppäkiekot, samoilla linjoilla mennään. Stemi enää puuttuu multa. Jotenki alkanu brittiteräs kiinnostamaan viime aikoina ihan hulluna. Tää ei auta tilannetta, ei pätkääkään.

brittiteräs ftw

Onhan tä aika kamala kokoonpano verrattuan aikaisempaan mutta ajoon tän hommasin, pääasia että toimii.

Satulaa laskin vähän, stemmin vaihdoin pidempään ja tangon kapeampaan. Tuntuu tosi pystyltä ajoasento, pitää kokeilla suoraa tankoa.

Onko muita jyrkkiä stemmejä ku niton jaguarit?

diggaan koska:
http://4.bp.blogspot.com/-_BQhu2tBiMY/TVvXpnPM_ZI/AAAAAAAAAVk/T8gaK3h97m0/s400/GorillaBiscuitsGBGorillaLogo.jpg

Soi muuten eilen samalla ku vaihdoin ohjaamon! http://www.punkinfinland.net/forum/images/smilies/icon_surprised.gif

ootko muuten koskaan kokeillut droppia? -silla saa aika matalan otteen.