AMA: Fixie Inc Backspin

Ensifiksi, foorumin kautta hankittu, kulkee TÄYSII.
Sen pidemmittä puheitta:

Fixie Inc Backspin -10, koko S
OHJAAMO Blb bullhorn, Fizik nauhat
HEADSET Tange Seiki
JARRU Dia Compe Goldfinger
KIEKOT Alex Race28 kehät + noname navat, takana flipflop
RENKAAT Etunen Rubino Pro, takana Zaffiro
SATULA Selle Turbo
POLKIMET Shimanon spedut lenkille, Fyxation flätit + Holdfast sträpit baariin
KETJU Kmc Z

Hyvännäköinen bulliksellakin ja mustalla penkillä. Jos orkkiskompliitin navat ja kammet, niin Lasco 165mm ja navat on Fixie Inc. brändätyt.
Itellä on M-kokoinen samanlainen liki alkuperäisessä kokoonpanossa.

Juurikin kyseiset komponentit löytyy, nonamella meinasin justiinsa brändättyjä halpisnapoja.
Tämä yksilö löytyy Suomen fiksiskenemekasta, eli Turusta. Jos joku foorumilaisista sattuu vastaan, niin ei muutakuin nappaamaan hihasta, en ole vielä päässyt tutustumaan skeneläisiin…

unelmapyörä…

Siistit Kumit

nätti vehje :)täytynee pitää silmä kovana jos vaikka jossain viilettäisit ni näkisin oikeen luonnossa ton

Tein viime talvena juuri tuollaisesta S-koon rungosta työmatkapyörän. Se on lyhyen akselivälin ja sopivien kulmien vuoksi kaupungissa ketterä ja teräsrakenteisuutensa vuoksi maantiellä yllättävän vakaa. Siihen tuli kyllä vaihteet, mutta kun ne riisuu pois, paino putoaa reilusti alle kymmenen kilon.

HYVÄ VALINTA! (… ja hyvännäköinekin)

Melko lailla stokkipakettihan tuo, eikö?

Ihan täysin varastokamaa (vain ohjaustanko vaihdettu), mutta hyvä runko siinä on ja onhan se varastopyöräksi minun mielestäni aika hyvännäköinenkin. Saksalaista jämäkkyyttä rungossa ja designissa.

Biciolli - 11:22, 17.8.2012 » Se on lyhyen akselivälin ja sopivien kulmien vuoksi kaupungissa ketterä ja teräsrakenteisuutensa vuoksi maantiellä yllättävän vakaa.
Geometria -> ketteryys kaupungissa. Teräs -> vakaus maantiellä.

Biciollin analyysit polkupyörien toiminnasta sisältävät tiedon kultajyväsiä meille kaikille.

Asiaan: Suosikkimerkkini!

Siltä varalta, että tuo oli vittuilua, tarkennan, että kysymys on ihan omasta perstuntumasta ja se on henkilökohtaisena kokemuksena tosi. Muut saavat olla ihan mitä mieltä tahansa geometriasta ja materiaaleista. Henkilökohtainen kokemus ylittää jossain määrin pyörän toiminnan teoreettiset faktatkin :wink:

Erittäin asiallinen kompliitti hyvällä rungolla. Näiden valmistaminenhan lopetettiin viime vuoden lopulla, joten tuollaisen hankkiminen on jo sinänsä arvovalinta.

ihan asiallinen kompliitti. renkuloihin seuraavaksi sitten värivalinnaksi se ainoa oikea vaihtoehto.

biciolli, mikä runkomateriaali olisi terästä vähemmän vakaa maantiellä?

Kare_Eskola:

kid_scientifik:

Ei minusta mikään! Tuo Kare_Eskolan kommentti vain oli tulkittavissä ironiaksi ja kyllähän sekä rakennedetaljit että geometria myös vaikuttavat vakauteen.

Freeflow - 12:38, 17.8.2012 » Erittäin asiallinen kompliitti hyvällä rungolla. Näiden valmistaminenhan lopetettiin viime vuoden lopulla, joten tuollaisen hankkiminen on jo sinänsä arvovalinta.
Fixie Inc is no more.
Biciolli - 13:02, 17.8.2012 » kid_scientifik:

Ei minusta mikään!

Mikään ei siis ole terästä vähemmän vakaata maantiellä. MOT?

(He tekevät sen itse…)

jos näkemyksesi teräästä vakaimpana runkomateriaalina maantiellä perustuu omakohtaisiin kokemuksiisi, niin saanko kysyä mistä muista runkomateriaaleista omaat kokemusta?

ihanaa kun on perjantai ja aurinko paistaa! Kiva fiksipyörä sinulla.

LOPETTAKAA

pyörä on kiva pyörä

ketju on väärä ja ilmeisesti modetkaan eivät pysty siirtämään viestejä esim. runkomateriaalikeskusteluun, joten jos olli voisit vaikka vastata sinne, kiitos.

minä en - ainakaan tarkoituksella - (tällä kertaa) kiusaa saatika ilkeile. tämänkin keskustelupalstan yksi pointti on minusta myös oikoa kyseenalaista “tietoa” ja yrittää valistaa tätä kautta palstaa lukevien moninaista joukkoa. minun näkemyksiäni on aika ajoin kyseenalaistettu ja asianmukaisesti oiottu, ja tämä on ollut yleisesti ottaen huomattavasti hedelmällisempää kuin “ajakaa enemmän” -pelleily.