AMA: Dolan Pre-Cursa - Halpaa palpaa & kiinankuitua

Hetken pohdin kehtaako näin basic kaurasta kuin Dolan edes tehdä AMA:a, mutta nythän tämä vahinko on jo näemmä sattunut eli turha enää jarrutella. Spacereista saan luultavasti paskaa niskaan, mutta pidän hyvän ajoasennon etsimisen mahdollistavia spacereita kuitenkin sen paskan arvoisena.

Speksuttimia:

Runko: Dolan Pre-Cursa 56cm Matt Black
Haarukka: Alpina Track
Kiekot: Miche Pistard WR Clincher
Kumekset: Gatorskin 25mm (oranssit mustattu)
Kammet: Stronglight Track 2000 (170mm, 49T)
Keskiö: Stronglight 107mm
Takaratas: On-One CNC Chromoly 18T
Satula: Selle San Marco Racing Team (full carbon, tarvii siis kunnon toppauksen pöksyihin…)
Ketju: Perus KMC (#410)
Tanko: FSA kuitu, Kiina
Stemi: FSA kuitu, 80mm, Kiina
Tolppa: FSA kuitu, Kiina
Seatpost clamppi: Kuitu, Kiina
Gripit: KCNC Foam
Spacerit: Kuitu, Kiina
Polkimet: Poljinosasto on vielä vähän auki. Alkuun tulee käyttöön vaan perus SPD:t jotka kaapista sattu löytymään.

Paino tällä setupilla ilman polkimia on matkalaukkuvaa’an mukaan 7,2kg. Tuostahan olis helpolla viilannut jo kiekoillakin hyvän summan mutta se hifistely jääköön vielä odottamaan parempaa taloustilannetta.Käännä stemmi toistepäin ja laita koko speissernipun ylimmäksi?

waltsu - 16:56, 29.3.2014 » Käännä stemmi toistepäin ja laita koko speissernipun ylimmäksi?
Oho tota en oo ajatellukkaan.. Tossa on ideaa! Mut täytyy löytää nyt ekojen lenkkien aikana se sopiva korkeus tolle. Sit näkee tarviiko ollenkaan spacerii ja saako leikata ruotooki lyhyemmäks.

Pienemmät kuvat plz, intternettini räjähtää.

Valkotasapaino vähän sinisenpuoleinen, mutta pyörä on hieno niin kuin kuvatkin.

duuqsi - 17:25, 29.3.2014 » Valkotasapaino vähän sinisenpuoleinen, mutta pyörä on hieno niin kuin kuvatkin.
Itseasiassa tuon valkotasapainon annoin tahallaan jäädä aika sinertäväksi. Oli tylsän näköisiä kuvia kun taustalla oli vain täysin harmaa-valkoinen sulava jää. Photoshopissa vielä kokeilin säätää sitä ihmismäisemmäksi mutta totesin tämän vaihtoehdon kivemmaksi. Kiitoksia!
JJ90 - 17:06, 29.3.2014 » Pienemmät kuvat plz, intternettini räjähtää.
Jep tuli itekkin huomattua sama. Pienensin just koon alle neljäsosaan alkuperäisestä. Silti aika isot vielä..

Just hyvät kuvat :slight_smile:

.... - 19:38, 29.3.2014 » Just hyvät kuvat :)
Kiitoksia! :)

Mä oon jotenkin alkanu enemmän ja enemmän tykkäämään tämmösistä peruspyörien perusbuildeista. Noi Lowt ja mitänoitanyton pousausvehkeet passaa hyvin intternettiin ja hipoksit kuuluu enemmän itse asiaan, oikeaan urheiluun oikeassa ympäristössä. Helvetin siisti tsygä jonka upeutta mun mielestä lisäisi yllämainittu stemmin kääntäminen ja sit vielä tarrojen jynssääminen kiekoista. Vielä oikein kunnolla käytön jälkiä ja joku päivitetty ja ei niin värikoodattu palikka sekaan, paskaksi ajetun tilalle akuutissa rahapulassa, sit ollaan jo ihan yyberhienoudessa. 9 / 10.

Reiska - 21:07, 29.3.2014 » Mä oon jotenkin alkanu enemmän ja enemmän tykkäämään tämmösistä peruspyörien perusbuildeista. Noi Lowt ja mitänoitanyton pousausvehkeet passaa hyvin intternettiin ja hipoksit kuuluu enemmän itse asiaan, oikeaan urheiluun oikeassa ympäristössä. Helvetin siisti tsygä jonka upeutta mun mielestä lisäisi yllämainittu stemmin kääntäminen ja sit vielä tarrojen jynssääminen kiekoista. Vielä oikein kunnolla käytön jälkiä ja joku päivitetty ja ei niin värikoodattu palikka sekaan, paskaksi ajetun tilalle akuutissa rahapulassa, sit ollaan jo ihan yyberhienoudessa. 9 / 10.
Thanks man! Photoshopilla jo poistelin päivällä kehistä decalsseja ja näyttää kyllä hyvältä ilman niitä. Luultavasti tuun ne poistaan kyllä!

Lähtee sitten ihan kynnellä rapsuttamalla. Ootko tunnustellut miten stemmissä ja tolpassa on decalssit tehty? Ne on ehkä ainoat jotka häiritsee… no koska fake. Muuten oikein hyvä!

mite noi gaattorit näyttää noi paljo paremmalt oranget mustattuna. mite kukaa ei o hoksannu, vai oonko vaan pihalla?

Joo täytyypä rapsuttaa! Ne fsa decalssit on niin rajusti lakan alla et ei toivookaan et sais pois. Tpisaalta en haluakkaan niitä pois. Tuo aavistuksen väriä mustan sekaan. Ja joo mua häiritsi se oranssi koska tossa oli jo tota punasta niin vedin tussilla kaikki yli!

Stemmi käännetty ja eka testilenkki rullattu! Aika LOISTAVA ajettava verrattuna edellisiin bianchin sinkulaan ja staten compliittifixiin.

Jonkun verran tulee ajeltua lenkkiajon lisäksikin ja silloin siis ilman topattuja housuja, joten hieman pehmustetumpia satulaehdotuksia otetaan vastaan! Mahdollisimman keveitä toki. Oon loppuun asti uskollinen aasiankuidulle eli joku kuiturunkonen satula halvalla ebayn kautta olis bueno. Värinä vois olla jotain tommosta musta-puna-valko. Thanks!

Tullu seurattua tätä projektia alusta asti ja kowa siittä tulikin!
Pisteet kokkolaan!

kornelius - 15:05, 28.4.2014 » Tullu seurattua tätä projektia alusta asti ja kowa siittä tulikin! Pisteet kokkolaan!
Thanks! Itekki oon ollu kyllä tyytyväinen. Useempi sata kilometriä on jo takana ja erittäin hyvä on ollu ajaa tätä!

Jalmaria osta spyderi :slight_smile: sopii omalle perseelle ainakin hyvin. Tää pyörä on kyl just hieno vaikka onkin aika perus kulkine!

Onko edessä mahdollista käyttää jarrua? Takakehässä ei nähtävästi ole jarrupintaa. Vanhoissa Pistardeissa (ovatko edes muuttuneet mihinkään?) ainakin voi edessä, mitenkäs näissä uusissa?

Pyörä on kyllä kova!