AMA: Createn budjetti fiksi.

Ruman, käytetyn ja Sulo Vilen tyylisen Createn hankin, hopea-sininen terästetty purppuralla. Apinasuodattimellakaan ei kuvaa ole saatu.

Huollon yhteydessä maalaus automaalaamossa ja fixaus:
http://imageshack.us/a/img138/7906/wp000122a.jpg
Bullis diy droppi jonka sain paikalliselta liikkeltä ilman.
http://imageshack.us/a/img29/1053/wp000132l.jpg

http://imageshack.us/a/img824/8730/wp000133k.jpg

http://imageshack.us/a/img819/6210/wp000137e.jpg
Saksasta tilausta, kuin myös CRCltä.
http://imageshack.us/a/img217/3766/wp000140n.jpg

Jarrut nyt halusin varalta kun tuota ikää sen verran palio ja etelän liikennekulttuuri ei vilikkua autoissa tunne. Ainakaan volvoon sitä ei ole asennettu nähdäkseni…

komee kulkine! väri +1! minkä mittaset nui kammet on? ja lieneekö vielä createn omat? nääs eilen pistin omaan samanlaiseen create-projuun häkit nii sellanen pari senttiä toe overlapsia. eikä kampien pituudesta palio voi enää ottaa. en tiedä vielä mitä teen mut kuin lähellä sulla on?

Vakionillitys pitkästä etujarrukaapelin kuoresta ja pitkästä ohjaamosta. Vanteiden jarrupintojen maalit kannattaa ottaa pois vaikka hiekkapaperilla. Muuten niistä tulee aika rottaiset parin jarrutuksen jälkeen. Taitaa se jarrutehoakin vähän parantaa.

Pirteä väri. Jos nyt mennään tälle ‘sillä silmällä’ -linjalle, niin minusta etukiekkokin voisi olla musta, kuten myös kuoret. Jarruilla voi jarrutella kätevästi.

Onks tää dedudelta Tampereen Tammelasta tää fillari?

Kammet on createn omat ja orkkikset, 170mm pitkät. Ainakin noilla tokenin M häkeillä ei osu enää kenkät renkaaseen tahi tonttiin. Otin ja hammersin noi kammet vain, oli tuo purppura väri hiottu entisen omistajan johdosta pois.
Pyörän ostin Hesasta.

Onneksi voi vielä lyhennellä noita kaapeleita, ohjaamo on ehkä hitusen kuitenkin pitkä. Onneksi lyhyempi originelli on tallella. Testitään.
Pinnat vanteista pitäs ottaa puhtaaksi… ehkäpä jos tekis siten että jarrupaloihin liimaa hiekkapaperit ja puristus ja pyöritys.

Onko kehätkin maalattu jälkeenpäin? Itse en ehkä innostu eriparivärivanteista, mutta näen noissa potentiaalia jatkokehityksen kannalta. Jotain ideoita tuli mieleen. Vaan oonpa hilijaa, jos ne onkin valmiita noin.

Eka kuva jees, sit lähti miusta väärään suuntaan. Mie oisin laittanu sinistä muovisatulaa ja suoraa tankoa. Eiks tuolla ohjaamolla oo paino liian edessä? Väri on hyvä, kliinimpää kliinimpää!

Sehän näyttää aivan Dodgelta! Hyvässä mielessä :wink:

Ohjaamo hakee pituudeltaan muotoa ja fiilistä, pirun talvi iski päivässä Hankoon ja ajokerta jäi yhteen n.10km lenkkiin. Bullhorni on se mikä pysyy, ja brooksi. :smiley:
Kiitosta kommentoijille, ens kesänä tämä sykkeli on kovassa käytössä.

Kammenpultit voisi tulpata. Tai vaihtaa pultit tämänmallisiin.