AMA: Cinelli Vigorelli Caleido

Kritisoin amakuvaa. Hiki otsalta tippuen selasin tuota kiusoittelevaa kuvagalleriaa, mutta en löytänyt tiukat amakriteerit täyttävää sivukuvaa!

Topcap o hyvä.

^+1 kuvat on kehnoja. Eikä kenenkään taevii nähdä ei vetopuolta.
Stemmi on lyhyt ja tanko kapea.
Jarru kyl varmasti toimii vaikka oliskin maastokahva, mutta se jarrun pikalukitus kannattaa sulkea, vähintään kuvia varten.
Michen rattaan kääntäisin väärinpäin.
Ja mustat pinnat häiritsee edessä.
Varmaan ihan perus oko cinelli.

dat stem cap

Aivan hyvä kasaus mummiälest. Stemmin pituus ja tangon leveys määrittynevät kuskin koon ja mieltymysten mukaan, joten niistäkään ei kauheasti itsellä sanomista.

Satulakuvasta joudun antamaan nolla pistettä, koska siinä on horisontti vinossa. Nimim. TS opetti tämän mulle lähemmäs 20 vuotta katsoessaan yhtä mun ottamaa kuvaa ja totesi: ‘Horisontti vinossa, nolla pistettä.’ Ja tottahan mies puhui.

Hyvää porinaa täällä :smiley: Kiitos kaikille äänestäneille. Tällä hetkellä tosiaan Veijo Powertaylorilta on jo uimassa 48T DA ratas kohti Suomea. Senverran haluan oikaista teitä, että R7000 jarrun lukitus on tuollainen, ja kuvissa se on kiinni. Se aukeaa tuosta pyöräyttäessä alas. Täytyy kenties kokeilla leveäämpää stongaa ja pidempää stemmiä tähän, kun sellaista kovasti ehdotetaan. Olen tykännyt tuosta lyhkäisestä ohjaamosta, ja sen ketteryydestä, ja en näe akuutisti mitään kauhean väärää siinä.

Tuosta jarrun sopivuudesta tai sopimattomuudesta en voi muuta sanoa, kuin että hyvin tuo toimii. Kahva tosiaan valikoitui ihan sillä perusteella, että sellainen sattui olemaan rojulaarissa. Moduulaatio on kunnossa koolstopin paloilla, ja kunnolla kahvaa nykiessä löytyy sitä jarrutusvoimaa. En tiedä sitten miten kävisi pidemmällä vaijerilla, vai kävisikö mitään?

mää arvasin

Tikke - 21:15, 5.4.2020 » R7000 jarrun lukitus on tuollainen, ja kuvissa se on kiinni. Se aukeaa tuosta pyöräyttäessä alas.
Vohoooi vittu veijo shimano minkä teit

Mikä tossa on vikana?

Oispa näin raikas värikäs oma fiksi. Ehkä pakko vielä joskus

Opanster - 22:13, 5.4.2020 » Oispa näin raikas värikäs oma fiksi. Ehkä pakko vielä joskus
Voin myyä sulle Caleidon vuosimallia 2015 (54). Kiva buildi tämä. Omani on saanut liian vähän kilsoja (lähes olemattomasti), joten joutais myyntiin.
makko - 22:11, 5.4.2020 »
Tikke - 21:15, 5.4.2020 » R7000 jarrun lukitus on tuollainen, ja kuvissa se on kiinni. Se aukeaa tuosta pyöräyttäessä alas.
Vohoooi vittu veijo shimano minkä teit
Sama, mut onhan se vipu tuolleen enempi piilossa ja "tukt."

Edit: Aina ku nään Kale Cinellin mietin mitä sille Munkkisen kiinakaleidolle kävi? Oliko se ihan kiero ja käyttökelvoton suoraan tehtaalta? Oli kyl erittäin hyvää palstapätemistä sen maaliduunin osalta täällä.

Palstalla on selkeästi ollut paljon kiukuttelua ja kränäilyä, eikä läheskään tarpeeksi kivoja pyöräkuvia, joten koin tarpeelliseksi tehdä pienen tilannepäivityksen siitä, mitä tälle rakkaalle pyörälle kuuluu.

Lyhyesti: Stemmi muuttunut pidemmäksi ja jyrkemmäksi, sekä ohjaamon leveys kasvanut jonnekin 700mm:iin tai mitä olikaan. Sain ilmaiseksi tuon ruorin, niin pitihän sitä testata. Renkaat vaihdettu 28mm gp500:iin, jotka toi ehkä hieman lisämukavuutta. Voi olla lumevaikutuskin, mutta ihan kiva on näin. Lisäksi eturatas vaihdettu DA:ksi, ja ajomukavuutta lisäävät varusteet ovat kiinni näillä keleillä. Muutama 3M heijastintarra on ilmestynyt runkoon tuomaan turvaa hämärällä ajellessa, ja lakisääteiset valot löytyy myös.

Puoli vuotta vetämistä on myös tuonut rutkasti käytönjälkiä runkoon, mutta se on vain sitä luonnetta, ja ajamiseen tämä pyörä on kasattukin.

Jahka tämä menee talviteloille, niin ainakin keskiö menee vaihtoon, ja aion kasata DT R460 kehistä tubelesskiekot ensi kaudelle. Saa sitten myös samat kiekot eteen ja taakse.

Katuratakesä 2020 ei lobu ikin

https://i.ibb.co/svds8DK/IMG-20201016-113537.jpg

Meininkiä!

Passais hyvin leveempiki tanko ulkonäköön ja lähtis skiddailut paremmin, mutta komee on näinkin! Stemmiä jos vaihat nii koita hommata eka lainaa joltai vähä eri mittasia eri kulmilla ja päätät vasta testailujen jälkeen vaidatko.

Talven aikana tuli vähän päiviteltyä tätä. Kirkas musta tanko tulee vielä, muuten on aikalailla siinä kuosissa mitä haluankin.

6 Likes

Parantunut kovasti ekoista kuvista. Miettisin ehkä 6° Stemiä ja spacerstackin poistoa mutta en ole itsekään aivan varma paranisiko. Hyvin tehty anyways!

1 Like

Tack tack! Jooh, tuo 17 asteinen stemmi on osittain toki oikean pituuden vuoksi valittu, mutta suureksi osaksi kyllä ihan vaan siksi että se on vaakasuorassa tuon keulakulman kanssa. Voi olla että laitan sen yhden spacerin verran alemmas vielä, mutta riippumatta siitä niin en aio sahata keulaa lyhemmäksi ihan vaan eri asentojen ja tanko-optioiden säilyttämisen vuoksi. Löytyy kylläkin samanlainen stemmi 6 asteisena jo valmiina.

Lähempänää kesää sitten vielä yksi päivitetty kuva yksiväristä taustaa vasten niin saa amakuvakriteerit minttiin. Samalla täytyy sijoittaa ketju rattaalle niin että venttiilit osoittaa suoraan ylös kampien ollessa oikein.

Tämä ompi taas kasassa ja ajossa Kongaseikkailuiden jälkeen. Osia päivitelty jonkin verran siten, että nyt on esimerkiksi täysi setti Zipp Service Course SL:ää Beyond Black värissä. Kyseiset osat on ehkä omaan silmään näteimmät mitä on. Jarrukahvaksi metsästän vielä sellaisen Ridean jostain.

Kyllä mä sitten vaan tykkään tästä menopelistä, vaikka se Konga olikin paljon “parempi” fillarina. Tässä on sitä jotain. Naurattelee miten paljon kasaus on muuttunut alkuajoista :smiley:

Pakko opetella kunnollisten AMA-kuvien ottamista. Olin näkevinäni jonkun “ohjeistuksen” jossain täällä foorumilla? Viitsisikö joku laittaa vaikka YV:nä mulle vähän vinkkejä kuvaamiseen? :slight_smile: Tarjoan kaljat/jätskit/jotain jos joku pro kuvaaja haluaa pitää pienen fotosessarin tän kanssa. Ois kiva ottaa laadukkaat kuvat tästä.


10 Likes

Tuolta alkupäästä Karen postaus: Valokuvauskeskustelu: polkupyörien kuvaaminen

On muute asiallisen näkönen pyörä.

2 Likes

Tämä taisi olla tänään parkissa Ruoholahden toimistotalon kellarissa, terveisin viereisen Goldsprintin omistaja :slight_smile: . Samassa tallissa on näkynyt muitakin hienoja fiksejä!

1 Like