AMA: Cinelli Mash bolt 1.0

Runko tuli hommattua viime keväänä foorumilta kiitos vielä @pakastinhki. Pitkään olin havitellut kiinteevaihteista tsygää ja heti kun oikean kokoinen runko tuli vastaan nii pakkohan se oli poistaa.
Rungon mukana tuli stemmi tanko ja satulatolppa sekä satula. Samalta myyjältä sain ostettua vielä kiekot. Loput osat tuli hommattua Turun eri pyöräliikkeistä heti seuraavana päivänä että pääsi mahdollisimman nopeasti polkemaan.

Kesän aikana vaihtunut kiekot ja tanko. Etujarru lähti kans meneen.

Nykyset speksit:
Frameset: Mash bolt 1.0
Tanko: Cinelli flat 68cm
Gripit: Cinelli tankoteippi
Stemmi: BLB mallista ei tarkempaa tietoo
Kiekot: H Plus Son Archetype
Kumit: Schwalbe Lugano
Kammet: Prowheel 175mm
Polkimet: BLB
Sträpit: BLB
Eturatas: 46t
Takaratas: 16
Clamppi: Cinelli
Tolppa: 3T Dorico
Satula: RFR

Kokoajan tekis mieli ostaa kaikennäköstä uutta osaa, mutta opiskelijabudjetti ei oikeen tahdo antaa periksi. Mahdollisimman pian vaihtuu tankoteipit kumikahvoihin kun noi nykyset on vähä turhan liukkaat. Isompi eturatas kans hakusessa. Musta Stronglight 50t houkuttelis…

16 Likes

helvetin hyvä! the cult is alive

1 Like

Tässä on myös Phil Woodin keskiö ellet ole sitä käynyt ottamassa pois. Kova pyörä!

1 Like

Oli väärillä kierteillä ja piukkaa jumissa. Piti käydä ammattilaisel sahaamas irti että saatii kierteet säilytettyä. Ostin samalla uude keskiö.

Eikä, nihkeetä. Kauheeta että on jouduttu sahaamaan Phillin keskiö. Mut hyvä että nyt toimii. Sanoinko jo että kova pyörä! :slight_smile:

1 Like

Mulla on samanlainen raami vihreenä tallilla. Vähän sain siitä kosketusta runkogeometrian ihmeelliseen mailmaan… Melkein jo vähän naurattaakin. Onneksi en oo myyny ja aattelin sen kasata tässä kun joutaa. Hieno raamihan tuo on, mutta ite en kyllä tuolla setupilla selviäisi. Eikö tuolla ole vähän tuskallista ajella? Mä toin sitä ohjaamoa edemmäs ja alemmas ja heitin bulliksen siihen kiinni…Voin sanoa, että tuli täysin epäinhimillinen ajoasento, mutta toimii… Notta on mukava kiihytellä ja mutkiin nojata…Jäykkä on, saa niitä watteja kyl syöttää tonttiin. En ite suosittelisi sunnuntai pyöräilijöille. Mutta juu, ei muuta ku kovaa ajoa👍

1 Like

Näyttää tutulta, oliko tää pyörä meikäläisen kans NCMC:s valvomas risteystä? Nii ja makee pyörä!

1 Like

Meitsi onki vähä kuolannu sitä sun vihreevalkost cinellii. Ite just diggaan tost ajoasennost kun on nii agressiivinen. Ei ehkä ergonomisin mut eipä tuu muutenkaan nii kauhee pitkii matkoi ajettuu.

Kiitos! Joo en oo sama kaveri :slight_smile:

1 Like