AMA: Cinelli Mash 53

Ohjaamo pistää tosiaan pikkasen silmään.

Mutta onhan tää porno!

Menee varmaan täysii.

…olen sanaton. Suorastaan häkeltynyt.

Tämä on kyllä sairaan nätti, oma MÄSH ei kyllä pääse lähellekkään.

Kyllä!! Itseltäni löytyy vihreä Mash melkein samalla setupilla HEDia lukuuottamatta.

Annan lisäpisteitä aika-ajopullotelineestä.

Mutta miksi näin pieteetillä speksatussa pyörässä on ruma ja halpa Gebhardin ratas, missä on Omniumien oma 48t ratas?

Kiitos kommenteista!

^ Eturatas vaihtui oikeastaan koska voimansiirto piti hieman ääntä. Totesin kuitenkin, että suurin osa äänestä johtuu tuosta TAKArattaasta ja ketjusta. Toki Omniumien oma ratas on tallessa ja varmaankin vaihtuu tuohon joskus takaisin. Itse kuitenkin pidän myös tuon nykyisen eturattaan yksinkertaisesta ulkonäöstä ja kyllä tuo on ajossakin ollut ihan toimiva.

Livenä ei kyllä tuo ohjaamo mielestäni näytä noin “pitkältä” kuin noissa kuvissa.

jussi - 10:26, 28.5.2011 » Mutta miksi näin pieteetillä speksatussa pyörässä on ruma ja halpa Gebhardin ratas, missä on Omniumien oma 48t ratas?
[s]Itse en ainakaan ole ymmärtänyt tuota Omniumien [i]värikoodausta[/i]. Jos haluat täysin kirkkaan tai mustan paketin, niin joudut ostamaan kaksi settiä. Voisko olla tästä kysymys..?[/s] Tähän tulikin jo selvyys..

Onhan tossa mäshissä meininkiä, mutta miksi ajetaan - vähän liioitellusti - tähän tyyliin

?

Oulun nopein? Hyvä! Ja joo, ohjaamoon saattais sopia jokin muukin kuin härkäily.

^^^ Itselläni oli tuo sama ketju (myös profiilikuvassa) kaksi vuotta käytössä enkä koskaan saanut sitä oikein hiljaiseksi eri asetuksista huolimatta.

Nyt on speksattu huolella! Niinkuin Jussikin sanoi, niin Omniumien oma ratas olisi ehkä kauniimpi :slight_smile: Ja kerrankin joku on asentanut ohjaamon hyvään ja ajettavaan kulmaan. Ei kannata kuunnella megasyvien ratadroppien ja alaslouppaavien bullhornien perään huutelijoiden juttuja.

Eikös tämä nyt ole aika ultimaattinen muotipyörä? Aika täydellinen lajissaan kai.

Tietty näiniinku ulkonäöllisesti pitäisi kai olla stemmi slämmätty ja vähintään -10:n asteen kulmalla.

Ehkä suodaan sen verran OT:n jatkoa, että omasta kokemuksestani DID ei ole todellakaan meluisimmasta päästä. Monilla (hyväkuntoisilla ja laadukkaillakin) rataskomboilla on tullut tuolla ajettua ja ääni on ollut lähempänä mukavaa hyrinää kuin epämääräistä metakkaa. Mutta jos muilla on ketjulinja + rattaat kunnossa ja ääntä pitää, niin itselleni saattaa olla osunut erikoiskappale käyttöön…

Ja topikkiin: Toki mukava ajoasento kunniaan, mutta sitä varten on sitten ne mukavan ajoasennon pyörät ja ohjaustangot. Mashit on erikseen. Ja siipibullhornit. Ja tämä on totuus.

Jep, eli tuo ohjaamo on hyvän tuntoinen mulle itelle. Ehkä sitten joidenkin mielestä pyörä kärsii siitä jotenkin ulkonäöllisesti, mutta tuossa tulee kyllä silti sopivasti mulle droppia satulalta tangolle. Stemmin alla on specereitä 10mm ja stemmi on 0 astetta ja 90mm pitkä.

Mulla on itelläni Plugin freestyleri ja siinä on 3" riseri ja sillä kyllä ajelen selkä suorassa mukavasti ja on leppoista :wink:

Tuo voimansiirron ääni on juurikin vain tuollaista tasaista hyrinää, ei todellakaan mitään epämääräistä mökää. Mutta esimerkiksi verrattuna tuon Plugin voimansiirto on melkeinpä äänetön. Siinä on Michen 48t + All City 18t + KMC K710 SL. Ehkä se ero on sitten noissa palikoiden materiaaleissa/laadussa? Ketjulinja on molemmissa kunnossa.

En ensiksi tajunnutkaan, mutta täähän on mun vanha runko. Tolpankiristin paljasti :slight_smile:

Voimansiirron äänekkyyden syynä saattaa olla Ellipse-Omnium yhdistelmä. Mulla oli viime kesänä Vigorellissa vastaava setti (Dura acen takarattaalla tosin) ja voimansiirto rutisi ja paukkui. Nyt, kun vaihdoin Reynoldsin kiekkoihin, on voimansiirto lähes äänetön. Ellipseissähän on edelleen hiukan epästandardi ketjulinja, jota tietysti leveä EAI:n ratas vielä korostaa.

Kyllä tuo ohjaamo silti hiukan hassulta näyttää. Mulla oli Thomsonin X2 (-6) stemminä, Airwing tankona ja tolppaa enempi ulkona. Hyvin kulki.

muotipyörässä ulkonäkö tulee aina ennen ergonomiaa.

Härski pyörähän tuo on kadulle. Jos Omnium ratas ei tyylillisesti iske silmään niin Shimanon Olympic tai Sugino Zen eteen. Onkos tuo pulloteline tarkoitettu oluttölkille=)

Ohjaamon ei-agressiivisuus ei ehkä visuaalisesti linjassa koko setupin mash hillbombervibojen kanssa, mut muuten kyl aika hallitusti rakennettu kokonaisuus. Mash on turhan parjattu raami.

SLAM THAT STEM

Tunnistin Madetojan seinän (?)

EDIT: Ja niin on kyllä härskin hieno.