AMA: C.R.E.A.M

Nyt kun on taas yksivaihteinen talossa, niin why nottista. :salut_smoker:Behold, kermane rolleri! Nyt tää on vähän elegantimmassa asussaan. Etukiekkokin piti lainata maantiepyörästä.

Kaurakerma Rolleri 56
kiekot takana Halo Aerotrack, edessä aina joku vaihteleva
voimansiirto omnium 48t x en tiedä mikä 19t
ohjainlaakeri chris king
polkimet gr10 + blb’n häkit
istuinosasto zipp sl + fabric scoop flat race tj
ohjaamo 120 zipp sl, biltsun riseri ja ritcheyn gripit

Aiempia muotoja:

Olen tulossa aika vanhaksi, joten tähän on tulossa truckerin keula levyjarrulla, joku riser törkysellä nousulla ja sweepillä, täyspitkät lokarit ja toi tarakka/kori takas. Tekis mieli katsoa kyllä uus tartsi, koska toi Pelagon alumiininen on karsean lötkö.

Noin muuten, tää on aikalailla just sitä mitä aattelinkin rollerin olevan. Ei mitään erikoista, mut hauska ja monipuolinen. :heavy_heart_exclamation:

42 Likes

voi juku

strong content alert

Tosi hyvä

Hyvä pyörä

On kelpo.

Onks tää se rasket?

laitan nyt tän viel tähän, vaikka kyseessä onkin

ihana :heart:

Noni enää puuttuu se että vaihat kirkkaan kingisi mun mustaan. Tää on kyllä huhh nii ihana.

1 Like

Ei kun tää on se s-kokoinen alutartsi missä on waldin kori vaan kiinni. Rasket ei oikein mennyt nätisti tohon ku sen verran matala ohjaamo.

Laitetaas muistiin tällänen!

1 Like

Nostellaas tätä kun on tuoreita kuvia ja jotain muutostakin tapahtunut.

[x] truckerin keula levyjarrulla
[ ] joku riser törkysellä nousulla ja sweepillä
[ ] täyspitkät lokarit
[x] tarakka/kori takas

Todellakin uuden keulan ja varsinkin jarrun myötä tuntu et koko pyörän luonne muuttu. Tuntuu jälkikäteen ehkä vähän hölmöltä et tää on mun eka fiksi jarrulla. Oispa laittanut vaa aiemmin. :sweat_smile: Nyt kun katsoo kuvaa niin tartsikin takakenossa. Nippusiteetki menny poikki parista kohtaa. Sori näist…

kiekot takana Halo Aerotrack, edessä velo-orange x DT G540
voimansiirto omnium 48t x en tiedä mikä 19t
ohjainlaakeri chris king
polkimet m520
istuinosasto zipp sl + fabric scoop flat race tj
ohjaamo 130 nitto ui-31 x motonet x Odi Vans
jarru shimano m4100x410 (tietääkseni/muistaakseni)
renkaat Contin contact spike 240 37mm
pulloteline vo → King cage :heavy_heart_exclamation:


Lempparikomponentti kyllä on toi stemmi. Ostin ton muutama vuosi sitten Blue Lugilta, mut menin sit myymään kun ei ollut silloin tarvetta. Pienellä salapoliisityöllä sain ostettua vielä takaisin heh heh. Vielä kun jaksaa niin ton ruodon vois pätkäistä ja pistää noi päällä olevat nitton spacerit alle.Janhen kanssa tehtiin Kingivaihtikset. Toi oli ihan perus musta Kingi valkoisilla teksteillä, mut aattelin testata et miten tollanen akryylimuste ottais tohon pintaan kiinni. Ei ollut oikein mitään odotuksia miten toi väri tossa pysyis, mut hyvinhän se tossa on pysynyt. Ps. Toivottavasti Janhe sait sen mun Kingin ajoon. :sweat:

Pari vanhempaa kuvaa kans ku oli hollilla. Mulla oli tossa viime keväänä maasturista lainassa kuitunen riser, mut tää oli niin överilevee tohon, et ei sitä jaksanut.Ostin tän Rollerin aluks lähinnä kaupunki-/yleispyöräksi, mut tää on ollut niin hauska et on tullut ajeltua vähän pidempiäkin lenkkejä vaikka olis tähän tarkoitukseen paremmatkin vaihtoehdot. Joku sinkularetki tän kanssa ois hauska tehdä. Ens keväänä suunnitelmissa tosiaan on pistää tää sinkulaks, vaikka ne täyspitkät lokarit ja sit joku uus tanko. Get Around Bar vois olla hyvä. Sais vähän leveyttä tohon motonetin tankoon.

Roller so far: :cupid:

20 Likes

Motonetin Mary on kyllä hyvä tanko mutta aika kapea tosiaan. Laitoin pelotta ja ennakkoluulotta Marin hhsrb pyörääni munikselta perityt tangonleventäjät ja 560 streitbaristani tuli ihanasti 66ehkä6mm leveä ai että! Voin suositella josset Getaroundia löydä. Ainakin XXLssä oli jotkut joita myydään skuuttikakaroille jos sattuis sisämitta sopimaan.

Yleisesti hyvä habi tässä rollerissa vaikka Fliteä ikävä. Yllättävän kevyt tuo kirkas etupää kun loppukasaus musta. Kori vaateriin ja homma porteur!

Nyt kun getaround mainittiin, niin mites tollanen suora 22.2 teräsputki? Saako sellasta jostain? Ei tartteis kuin taivuttaa kaks mutkaa ja laittaa tuumanen shimmi.

Mäkin laittaisin tartsin suoremmaks ja vaihtaisin samalla lokarikiinnikkeet tarakkakiinnkkeiksi, niin saisi tartsia vähän alemmas. Muutenhan toi on enää lokareita vailla aika fiksun olonen arkipyörä.