AMA: Bob "Volvo" Jackson

Nämä tällaiset ovat vaarallisia kuvia, alkaa heti miettiä mitä omaan pyörään voisi vaihtaa…

Oikein miellyttävän näköinen pyörä. Alkaa olla jo niin hieno, että tuollaisen voisi ripustaa ihan vain koristeeksi olohuoneen seinälle.

http://yle.fi/poliisitv/kuvat/volvo.jpg

Matti “Volvo” Markkanenkin diggaa!

nuo vaan puhuttelee, hieno!

Hjieno on!

Minkälaiset lokarit olet suunnitellut laittaa (siis jos ympäri vuoden ajaa)…?

jarkko - 6:54, 3.7.2009 » Erittäin kaunis. Onko hyvä ajaa?
En vielä ole ehtinyt käydä lenkillä tuolla (tuli tietysti flunssa heti), mutta kaupunkikruisailun perusteella tuntuu juuri niin mahtavalta kuin juuri sopivan kokoinen pyörä noilla osilla voi tuntua. trans am tuntuu yllättäen kovalta, kun aikasemmin on ollut vastaava geelillä.
ripaus - 6:54, 3.7.2009 » Oikein miellyttävän näköinen pyörä. Alkaa olla jo niin hieno, että tuollaisen voisi ripustaa ihan vain koristeeksi olohuoneen seinälle.
Ja en malta odottaa, että tulee syystalvi ja loska-kura-suola- yhdistelmä. Tällä hetkellä on kyllä kova kiusaus pitää Volvo olohuoneessa esillä koriste-esineenä.
randomm - 7:05, 3.7.2009 » Hjieno on! Minkälaiset lokarit olet suunnitellut laittaa (siis jos ympäri vuoden ajaa)...?
Reisbleidit tulee Fujin jäljiltä.

Volvo kiittää.
Edit. Pois turha kuva…

vaaleansininen bob jackson valkoisilla koristemaalauksilla, philin keskiöllä ja ilman turhia reikiä toimii aina :slight_smile:

Ilkka, loskapaskakelejä varten on se rossari ja nastat!

Ilkka - 7:33, 3.7.2009 » En vielä ole ehtinyt käydä lenkillä tuolla (tuli tietysti flunssa heti), mutta kaupunkikruisailun perusteella tuntuu juuri niin mahtavalta kuin juuri sopivan kokoinen pyörä noilla osilla voi tuntua. trans am tuntuu yllättäen kovalta, kun aikasemmin on ollut vastaava geelillä.
On se vähän kovempi, mutta siihen tottuu. Enemmän mä pidän trans amista kuin geeliversiosta.

Pikaisen pyörähdyksen perusteella sairaan kiva ajaa. Herkkä muttei hätäinen. Ja kaunishan se on.

on kyllä hieno!

Nyt kun brittiläinen on siirtynyt yhä Volvompaan asuun, tuli mieleen päivittää kuviakin.
Edessä 35mm Marathon Winter ja koska taakse ei moinen mahtunut, laitoin kakkoseen 32mm Kenda small block eightin. Tankona VO:n Porteur.

olen itsekin ihaillut tota samaa ohjaustankoa. paljon makso tanko tänne tilattuna? itse en saanut tota laskuria toimimaan, vai eikö muka maksa mitään?

Tommonen vastaava tango pöngittiin Ilkan kanssa Hernesaaren takapihalta. Se taisi mennä Ilkan rumaan kressuun mutta sytytti kipinän. Eli simmut auki ja rahat kaljaan.

Tosiaankin uusix-verstaan takapihan pyörästä löytyi aito ja alkuperäinen Belleri, tanko joita ainakin Ranska on (ollut) pullollaan. Mutta uutta vastaavaa ei tarvitse välttämättä tilata ameriikan ihmemaasta, Freshtripe brittein sateisilla saarilla myy Velo Orangen tankoa 20 punnan hintaan. Ja postikulut 5£.

Mutta kyllä minun mielestäni Cressuni on ehdottomasti kaunein pyöräni, siinä on jopa jarrutkin.

Ai niin, tosiaankin jäin aivan koukkuun (symbolisesti) tuohon tankomalliin, erinomainen talvikeleille ja lyhyempään ajeluun. Mutta kevään tullessa droppi kyllä tulee takaisin.

Edit Eipä olisi vielä syksyllä uskonut pikku-huopalahden näyttävän tuolta…

Olisin laittanut OV - Porteur tilauksen vetään briteistä, mutta näyttää olevan loppuunmyyty. Kävin myös tänään uusixverstaalla. Tarttu pari palikkaa mukaan. Niistä ehkä myöhemmin.

Oletko bullhorn sattumoisen sen tricrossin taluttaja siellä uusixen pihassa siinä yhden aikoihin?

jess

Just. Tulit vastaan siinä kongissa, kun oltiin k-mikon kanssa poistumassa ostoksinemme.