AMA: Biciolli Leggero

Tässä tämä.

Olen jo käynyt pariin otteeseen kaupungilla. Pyörä on hieman vakaampi kuin edellinen, mutta kuitenkin kivan ketterä. Ajettavuudessa ei siis ole mitään moittimista, pyörä on tosi kiva. Design-asiat ovatkin sitten katsojan silmässä.

Jumalainen pyörä!

Ihan helvetin siistihän tästä tuli!

mahdollisesti ollin paras buildi tähän asti. näyttää hyvältä, hyvät palikat ja epäilisin hyväksi ja nopeantuntuiseksi ajaa!

Hot stuff right there, iso peukku ja olalletaputus. Hyvän teit.

onnea!

Upea! Pidän erityisesti värikkäistä yksityiskohdista sekä biciolli-tekstistä. Lisäksi satulaputken ja takarenkaan, viistoputken ja eturenkaan sekä vaaka- ja viistoputken väleihin jäävien tilojen yhtäsuuruus miellyttää. Tasapainoisen oloinen kokonaisuus! Onnittelut!

Hieno! Decalit kiinnostaa, onko ne teetetty jossain ammattilaisella vai minkänäköinen homma?

SanttuT - 17:29, 17.7.2014 » Upea! Pidän erityisesti värikkäistä yksityiskohdista sekä biciolli-tekstistä.
Täysin samaa mieltä. Ollin aiemmissa projekteissa on ollut hieman sellaista vikaa, että se tyyli ja näkemys on pelkästään jollakin hyvin tietyllä tavalla tyylikäs, mutta tämä toimii moneltakin kantilta katsasteltuna.

Sanoisin jopa että tämä on mahdollisesti parhaimman näköisiä sinkuloita forumilla pitkään, pitkään aikaan.

Bravo.

netspider - 17:33, 17.7.2014 » Hieno! Decalit kiinnostaa, onko ne teetetty jossain ammattilaisella vai minkänäköinen homma?
Tarrat teki Haagalainen Digilisko. Tyypillä tuntuu olevan homma hanskassa. Kannattaa käydä kyselemässä vaikeampiakin hommia!

Hieno on! Onko paino vain osien summa, mitä kalavaaka näyttää? Flattitangon vaihtaisin.

tussaa jarrupinnat ja vaiha kaikkien pinnojen nippelit värikkäisiin

^^ Matkalaukkuvaaka näyttää myös samaa lukua kuin osien summa.

ohoi, kaunokainen
ainoastaan jarruvaijerin kuoret on liikaa tai jotenki pliisut, ota pois. muuten värikoodaus on jetsulleen
lisäksi nopean ja tekijäänsä äkäisemmän näköne eli ratsastaja on sankariainesta

SanttuT - 17:29, 17.7.2014 » satulaputken ja takarenkaan, viistoputken ja eturenkaan sekä vaaka- ja viistoputken väleihin jäävien tilojen yhtäsuuruus
onnistuit

Onneksi olkoon Olli. Tulihan siitä aivan hieno, niin Ollimainen kyllä että! Tosin sun pitää hankkia nyt räikeemmät silmälasinkehykset.

Eeppiselle projektiketjulle hieno päätös. Plussaa myös harvinaisen hyvästä palikkataulukosta, noita sais olla jokaisessa AMA:ssa.

No nyt!

Epäilijät epäilee, tekijät tekee. Tämä on siitä hyvä osoitus.

Jarruvaijerit, rattaan pultit ja tarrat parhautta. Tanko ei miellytä omaa silmää. Hieno on.

E. Polkimet vaihtasin

Mua epäilytti nää väriyksityiskohdat etukäteen, mutta ai että. Hyvää kannattaa odottaa. Suora tanko on ilman muuta reiseria parempi! Mahtaako muuten nousta pikkurillillä enää tämä 133g ylipainoinen järkäle?

e. ai juu, hyvä että jätit myös oikean merkin esille.

Onhan tämä kyllä foorumin hienoimpien joukossa. Decali erittäin onnistunut ja piristävä lisä. Decalin värisynkka rattaan pulteissa on hauska yksityiskohta.