AMA: All-Black the Necrobike, the Annihilacycle eli Musta Puksu

Tarvitsin elämääni sinkulan, ja näinhän siinä sitten kävi. Behold unholy Necro pile:

https://lh5.googleusercontent.com/-NLdr0vFsij8/UgondVe0SGI/AAAAAAAAAbs/CXW1vymWHJc/w785-h589-no/necro.jpg

Spexit
Runkosetti: 20" Pugsley, offset-haarukka (tulivat takuuna kun valkoselle kävi ohrasesti), Ohjainlaakeri on Cane Creek ja tolpankiristin Surly
Ohjaamo: 80 mm Salsan stemi, FCF 70 cm riser, b-kaupan tankonauhat, iso pino carbon-avaruudettimia läpällä
Kampisetti: FSA Alpha Drive kammet, nitisevä isis-bottom-baguette sekä 32T Hopen rieska
Muu voimansiirto: Exustar E-PB525, KMC 610, 19T ACS vapari
Etukiekko: Hope Pro 2 Evo, Halon kiristin, DT Comp, jotku nippelit, Onzan FR-sisurit, Rolling Darryl, punavihermädättäjäteemaiset vannenauhat, On-One Floater
Takakiekko: Surly new hub josta tuli itseasiassa ihan hyvä kun siihen vaihtoi Ultra new sisuskalut, 120tpi Larry, muuten sama kuin etunen
Istuinosasto: Spessun 400 mm tolppa ja Charge Knife
Jarrut: Avid Elixir 1, 185 & 160 mm levyillä. Tarttis ilmata
Paino: reilut kaks leiviskää tjsp

On hauska peli kaiken kaikkiaan, toiminee erinomaisesti kaupunkikännipyöränä. 32/19 just hyvä keulimisvälitys. Bunnyhopit on 1300 gramman verran ilmavampia kuin ennen. Letkuissa on mittaa riittävästi jotta laite barspinnaa 360°.

Ainoo mikä on vähän pielessä, on toi etukiekko: rihdattu jonkun verran sivuun joka tarkottaa että toisella puolella on vähän turhan niukasti tilaa (3 mm) jos sattuu vanne menemään kieroon tai jos haluis laittaa BFL:n eteen - jahka kerkeän, niin täytyy marssia kettukauppaan kysymään mitä sille voi tehdä koska ei se tuollaiseksi voi jäädä (olen anaalinen luonne).

Just hyvät noi

kyttyra - 19:29, 12.8.2013 » [s]punavihermädättäjäteemaiset[/s] [panafrikkalaiset](http://en.wikipedia.org/wiki/Pan-African_flag) vannenauhat

ihq! <3

Meitsi haluu nähä barspins videoo! Muuten en usko.

Onko etukiekossa takanapa, eikö Hope pitäis takana kivempaa metakkaa ku ACS ja olisi kevyempi ratkaisu (ei sillä, että nyt grammoja laskisi)?

Välitykset vaikuttaa hyvältä, pitäis kyl hommaa isommat rattaat omaani.

^^haha, ei oo just nyt videoo tarjolla, mutta letkuissa riittää mittaa kuten näkyy:

ja mitä barspinnaukseen tulee, niin that would be me :wink:

Yleensä ei koskaan häiritse, mut tässä jostain syystä: pätkäse toi ylimääräinen ruoto. Muuten bäras

^ylimääränen ruoto on sitä varten jos laittaa joskus pyörään kiinni jonkun hassutangon jossa ei oo nousua… :wink:
EDIT …tosin kyllä mä siitä sentin pätkäsin ku saikkee ja tylsää

On se kova. Väridetskut on hauskat, kun muuten on grim & necro -linjaa. Semmossia pinnapampuloita vielä?

RTZ - 21:57, 12.8.2013 » Just hyvät noi
kyttyra - 19:29, 12.8.2013 » [s]punavihermädättäjäteemaiset[/s] [panafrikkalaiset](http://en.wikipedia.org/wiki/Pan-African_flag) vannenauhat
Varmaan jotain past-life juttuja. Ei ihmekään että naapurissa asuva hermohöylä sapettaa mua niin huolella, se kun mm. sporttaa autossaan etelävaltioden lipulla varustettuja karvanoppia ja jalkapalloa seuratessaan joka toinen sana on vittu ja joka toinen neekeri (kuuluu katon läpi).
Lumikko - 22:28, 12.8.2013 » Onko etukiekossa takanapa, eikö Hope pitäis takana kivempaa metakkaa ku ACS ja olisi kevyempi ratkaisu (ei sillä, että nyt grammoja laskisi)? Välitykset vaikuttaa hyvältä, pitäis kyl hommaa isommat rattaat omaani.
Edessä on siis ihan etunapa (Hope Pro Evo2) joka löyty Foxcmpin hyllystä ja oli sopuhintainen (ei sillä, että nyt euroja laskisi, mutta kuitenkin ;)) ja takana vanha etukiekko. Jos ACS levii ni sit pitää miettii Whitee. Välitykset on haettu empirian ja [välityslaskimen](http://ritzelrechner.de/#) kautta - 32/19 vastaa suunnilleen Alfinen kutosvaihdetta kun siinä oli 32/24 -rattaat eli tossa on nyt gear inchit jotain 48-49.

Kyl mää ton punnasinkin: 14,1 kg eikä kevennystä oo varmaan tulossa koska toi takana oleva ≈1,6 kg Larry ei oikein tykkää kulua kovasta yrityksestä huolimatta :stuck_out_tongue:

Kaktus - 23:05, 12.8.2013 » On se kova. Väridetskut on hauskat, kun muuten on grim & necro -linjaa. Semmossia pinnapampuloita vielä?
Pinnapampuloita? Hmmm....

Näyttää kyl hyvältä vaikka en paksuista mittään tiiäkään. Tämmösen mä haluisin.

Näitä tarvittais kyllä:
http://www.clasohlson.com/medias/sys_master/8873221849118.jpg

Oikke hiano!

Tekisi mieli testata fatbike. Oikein hieno kulkine!

^kannattaa sitten muistaa että läskin koeajaminen saattaa aiheuttaa yllättävää rahanmenoa…

Mutta mutta, kiitos kehuista, vaikka onhan tää nyt aika nöyrä kulkine: old school ja periaatteessa hinnat alkaen-palikoilla. Mutta ei se hauskuusfaktoria laske ollenkaan :smiley:

Nyt on sitten etukiekkokin ok: vein pyörän Tommille, sanoi että menee pari tuntia. Kävin lounaalla, piti lähtee hoitamaan vielä pari asiaa kaupungilla mutta en ehtinyt koska textarii pukkas, hain pyörän takas. Eipähän tartte edelleenkään miettiä mihin vie pyörät laitettavaksi jos ei itse osaa/jaksa (vaikka nyt olikin kyse kiekonkasaajan inhimillisestä virheestä).

Vannepampulat on edelleenkin mietinnässä. Saiskohan niitä tiimarista tjsp, en jaksa postaa “mistä näitä osia saa -lankaan” :stuck_out_tongue:

Punasta ja vihreetä TQHCFR-tarraa toi huutaa edelleenkin, täytynee laittaa Mikolle viestii :slight_smile:

^BR-lelut myy pampuloita :slight_smile:

About kolmekymppinen mies BR-lelussa ostoksilla :smiley: mutta kyllä on pampuloita vaille hieno kulkine kyllä :slight_smile: harmi kun omastani ei saa sinkulaa :frowning:

jerppa - 14:02, 13.8.2013 » About kolmekymppinen mies BR-lelussa ostoksilla :D
Aivan, ne muut asiakkaathan siellä onkin tosiaan niitä 2-5 vuotiaita pikku Pekkoja ja Liisoja omilla kultaisilla Amexeilla ostoksilla.

^^vai kolmikymppinen :smiley: Kiva, et oon säilyttänyt nuorekkaan habitukseni ja ihmiset arvioi mut tuoreemmaks kuin todellisuudessa olenkaan.

Mutta sinä päivänä kun joudun nolostumaan siitä että ostan itselleni leluja, on se päivä jolloin minusta totisesti on tullut ikäloppu. Älköön se päivä koskaan koittako, koska sen jälkeen voinkin hypätä esim. sillalta

EDIT kyllähän Fattysta sinkulan saa, jonko ketjunkiristäjällä (jos pystyy) ja varmaan myös EBB:llä

Ei tarvii länkkäriin asti lähtee, clasult ja tigeris myydään noit kans

^länkkäriin mun juurikin pitää mennä, koska postissa odottaa Middleburnin 30T ratas karhunrasvaan. On tää speksaus lähtenyt taas käsistä vaikkei fillareiden määrä lisäännykään o_O (nyt taas vähän rönsyy, mutta ei varmaan haittaa ketään)