AMA: ajopörä

Olin valmistautunut henkisesti ajamaan Donohuella tän kesän mutta se projekti viivästyi useammasta syystä huolella. Piti saada nopeasti pyörä alle ja tähän päädyttiin. Osat on hankittu foorumilta, paikallisesti ja jostain nettikauppojen alelaareista. Polkimet tulee vielä vaihtumaan, ei tunnu sylvanit natsaavan noiden häkkien kanssa muutoin alkaa paketti oleen kasassa. Jostakin syystä sivuprofiilikuvasta tuli skeidanen, täytyy ottaa uus lähitulevaisuudessa.Runko: Subrosa Malum
Kiekot/renkaat: BLB, B43, Super Sport
Voimansiirto: Token, On-One, Shimano, MKS, BLB
Ohjaamo: Deda, FSA, Oury
Istuimo: random tolppa, nyljetty Selle Italia

e. meni näköjään yleiseen, voiskohan modet kiltisti siirtää tän oikeaan paikkaan.

This ajopyörä, I LIKE IT! Kuvauspaikasta plussaa.

tää on siisti! Jotain tollasta ohjaamoo korkeella riserilla joutuu varmaa itekin sovitteleen alkuun kuhan uskaltaa joten pisteet siitä et laittaa sellasen, mitä kroppa käskee eikä sellasen, mikä näyttää hyvältä… Ajoon tehty!

Osaatko tehä barspinin

Työn alla.

mustat tupit vielä niin tää ois kova.

tai siis onhan tää kova nytkin, muttei yhtä kova kun niillä tupeilla.

Mustat gripit maby jossain kohtaa, siniset sain pakettina riserin kanssa. 45/14 tuntuu ensimmäisten kaupunkiajeluiden ja “kunnon” lenkin jälkeen vähän taakilta, täytyy funtsia välitys hommia.

Uh, on kova!

Täähän on siisti. Oma subrosa saa mahdollisesti vlk aikana uudet kiekot allensa ja sit alkaa omakin paketti olee kasassa. Käyttöpyörä parhaimmillaan.

Hei tässä on asennetta ja selvästi tuli hyvään käyttöön stemmi! Mikäs tän runkokoko on muuten?

Näyttää hyvältä ja oli viel mukava testail tätä eilen! Ärsyttävät, mut pakolliset dibsit ehottomasti, jos päätät luopua joskus.

Mites en oo huomannu tota slouppia viimeks. Näyttäs slouppaavan enemmän ku omani. Ompa jännä.

En tiiä millä kokonimikkeellä nää kulkee mutta mitat on TT c-c 53cm, ST c-t 51,5cm. Täytyy tänää tuupata 16t kiinni ja käydä nappaamassa parempi kuva jahka pääsee treeneistä himaan, kiitti Eero!

e. JvG, oisko tää pienempi ku sun, eiks sun ollu 56 tjs

Joo meikällä on sellanen isohko. Ehkä skidisti liianki iso. Ylärajoilla mennään. Jos joskus myyt nii dibs :slight_smile:

Huh, 16t helpottaa elämää. Uus kuva editoitu ekaan viestiin, äpykameralla ei kauheesti parempaan näköjään pysty mut onneks se pakottaa tollaset siistit filtterit kuviin.

Päivitellääs vähän kun sain kuvii (kiitti Eero), ohjaamoon on tullu 90mm thomssonia ja penkki vaihtunu vähän perse-ystävällisempään kuvista poiketen mutta juuh elikkäsAAA, menee suoneen ja kolisee

Hieno!

hyvä pyörä ja mies

Fiilistelin tätä menneellä viikolla Stockan edessä. Just hyvä