AMA: 89 CX

Dibs ;D

ten points

voi seitan miten siisti.

Damn! Kyllä kiiltä. Hyvää työtä.

aivan älyttömän siisti.

yks ehdotus!

kun tää kerran muuttuu vihreäksi lakkaamattomana, niin vetäse tohon decaaliin ainoastaan lakka pensselillä? Jää sitten se sinne vihreän keskelle loistamaan pronssisena

Oot sä Odie aika veijari.

jotain se otto muistaakseni puhui ettei ois tarttunu kupari siihen rosteriseen kirjaimistoon mutta näyttää tarttuneen vai miten on

Oikein asiallisen näköinen pyörä! Emboss dekaalit hieno yksityiskohta. Mites tuo kupari tummuessaan…onko housut kohta vihreänä?

what negis said

nutip - 17:59, 5.2.2016 » jotain se otto muistaakseni puhui ettei ois tarttunu kupari siihen rosteriseen kirjaimistoon mutta näyttää tarttuneen vai miten on
Toi kupari ei tartu rosteriin, toi lähtee noitten kirjainten päältä aika helposti. Headbadge on kuorittu, siihen riitti vesihiomapaperi mutta annan noitten rungon tekstien kuoriutua itsekseen kun olivat kivan näköiset kuparin peitossa. Kunhan kupari irtoilee, niin kiillotan noi rosteritekstit myös autosolilla. Vihreää tulee ajan kanssa, katsotaan miten sen kanssa käy, aina siihen voi levittää vahan päälle, jolloin se ei tartu.

asia selvä sekä kunnossa

Lyyyykin gyyyd! Hyvin vaikuttavaa. Kunpa osais itte.

No huhuh! Odie on kyllä tekijä. Vastahan tää oli vielä kellarissa ilkosillaan

Hattu päästä.
Upea.

Huh Huh. Mahtava

ei oo hattua kun nostaa mutta tuuletan muuten vaan

kongan rinnalle

Toi on kyllä nättiä kun voi tehdä itelle just eikä melkein. Todella hieno.

Todella komea!

Hienosti oot tehny ja suunnitellu!
Perän pituudesta, rengastilavuudesta ja rypyttömistä ketjuputkista viis erityislisäpistettä. Ei tommosta olis kaupasta saanu.

Npertj - 22:24, 5.2.2016 » ei oo hattua kun nostaa mutta tuuletan muuten vaan kongan rinnalle
Nohnoh, eipäs ny liiotella. Vaikka on voinu mestarilta jotain maneereja tuohon runkoon tarttua niin kaukana perässä tässä ollaan.

Ja Koirakivelle kaikki sinne kuuluva kiitos ja kunnia vielä tässäkin välissä.

On se vaan kova! Sekä mies että pyörä. Toi kuparointi on kyllä ihan parhautta + noi rosteridekaalit. Saumatkin näyttää todella smootheilta.