Alottelijoiden veloaamiainen HUOMENNA! 5.5.2017

Kiinnostaako velodromi? Vaikuttiko velorution sivusta seurattuna mukavalta tapahtumalta? Onko kynnys veloaamiaisiin liian korkea? Ajetaan perjantaina 5.5.2017 perinteiset matalan kynnyksen aamuvelot aloittelijoille ja kokeneemmillekin.

08:00-10:00 sopii tulla pyörällä Velodromille, vaikkei koskaan ennen olisi uskaltanut.
Osoite on Mäkelänkatu 70. Kulje läpi vihreässä verkkoaidassa olevasta portista, astu sisään pääsisäänkäynnin pariovista, jatka aulan läpi suoraan eteenpäin ja lasiovista radalle. Huomioi, että velolla on tänä vuonna otettu käyttöön asiakasmaksut, muutama euro per kerta. Politiikka maksujen perimisestä on auki, mikäli ei tule ratapyörällä ja kertoo tulleensa “vain katsomaan” niin en tiedä miksi ottaisivat rahaa, siihen kannattaa kuitenkin varautua.

Pyörävalinta on vapaa. Ei tartte olla droppeja tai tulppia tangossa. Jarru on ok ja vapaaratas myös. Hitto, ota vaikka vaihteet, jos mieli tekee. Paikanpäällä kokeneemmat neuvoo miten ajetaan turvallisesti, kertoo kannattaako fillariin tehdä jotain muutoksia ja tarjoaa lämmintä kahvia. Ehkä pyörääkin saa lainaan joltain. Allekirjoittanut koittaa roudata termarin ja keksiä, koittakaahan muutkin aktivoitua :slight_smile:

Kiinnostaa kyllä. Toi 13.4 on muistaakseni kiirastorstai, olisiko pääsiäisen jälkeen seuraavalla viikolla parempi useammalle?

e: mun pyörää voi sit ainakin lainata testikierroksille, jos ei omaa pyörää ole. rottapalpa dropilla, sopiva noin 177-183 mittaiselle, SPD. 48/16.

Velo ainaikin viime kaudella aukes tosta seuraavalla viikolla eli siks ajattelin ennen virallista avajaista. Pääsiäinen tietty mut silti funtsin tota. Jos joku tietää velon aukioloista paremmin ni ilmoittautukoon

Tämän nyt voinee poistaa jos aidan yli tyylillä oikeasti.

Lukitaan alustavasti toi ajankohta

Olen kiinostunut, mutta se riippuu kyllä minkalainen työpäivä voisi sitten tulla…

Nää on viikon päästä!

Uppista! huomenna aamulla velolle

Suihku- ja pukkarifasiliteetit ovat varmaankin käytettävissä? Ja voiko ovea tulla repimään yhtään aikaisemmin?

alesi - 10:51, 4.5.2017 » Suihku- ja pukkarifasiliteetit ovat varmaankin käytettävissä? Ja voiko ovea tulla repimään yhtään aikaisemmin?
No velo aukeaa virallisesti kasilta, mutta aukioloajat ei ennenkään oo menoa haitanneet. Pyörä vaan siitä parkkiksen puolelta velon katsomon nurkalta aidan yli sinne katsomon ja kaaren väliseen kulkutilaan ja kiiveten yli ja ajelemaan. Olettaisin että pukkarit yms on velolla käytössä. Ainakin aina mä oon vessassa päässy sielä käymään, suihkuja en oo ite koskaa ees tyypannu kun käyn duunissa.

Onhan aikataulut. Kuka töissä käyvä ihminen pääsee tuohon aikaan paikalle?

aika monella on tätä nykyä työaikajoustot tai -pankit käytössä.
mulla taitaa olla kyllä kiireitä aamulla, joten näyttäisi siltä etten ehdi paikalle ja täten ei mun pyöräkään siellä ole.

Lakimies84 - 12:20, 4.5.2017 » Onhan aikataulut. Kuka töissä käyvä ihminen pääsee tuohon aikaan paikalle?
Itellä on ainakin joustava työaika. Velon aikataulut ajamisten suhteen nyt muutenkin on ihan perseestä kun vapaata arkisin siellä on n. 8-16 ja sit 20-21:00-> niin eipä tossa oikein muuta voi kun aamuvelot laittaa ja paikalle tulee ne ketkä pääsee, lisäksi alottelijoiden veloaamiainen on jo vuotuinen perinne :). Saa tuonne vklp tai iltatapahtumankin yv-porukalle aikataulujen puitteissa järkätä ja se on jopa kannustettavaa!

Jos sitä vaikka kehtais tulla kokeilemaan huomenna.

AssOfTheBay - 12:34, 4.5.2017 » Jos sitä vaikka kehtais tulla kokeilemaan huomenna.
Todellakin kehtaa!
AssOfTheBay - 12:34, 4.5.2017 » ...
OT:

Pakko kysyä: AssOfTheBay = Lahdenperä?

Lakimies84 - 12:20, 4.5.2017 » Onhan aikataulut. Kuka töissä käyvä ihminen pääsee tuohon aikaan paikalle?
Jefu ja haavipallo ovat hieman eri kokoluokan lajeja suomessa. onkohan ratapyöräilijöitä edes yhden handegg joukkoeen verran?

Itekki aattelin suunnata mestoille tyyppaamaan uskallanko nousta caadilla kaarelle! Kehät (toivottavasti) humisee kivasti

^^ Oikein meni. Tosin meinaan typottaa sen joka toinen kerta muotoon AssOfTheBat.

AssOfTheBay - 14:08, 4.5.2017 » ^^ Oikein meni. Tosin meinaan typottaa sen joka toinen kerta muotoon AssOfTheBat.
https://media.giphy.com/media/WOxAD94nlQKkw/giphy.gif

Kai sitä vois tulla aamulenkin vetää. Saatan tuoda pari ylimääräistä kupillista kahviakin.