Allroad Race 6.-7.4.2019 // Kaikkea oli.

300km.

Sorateitä.

Huhtikuussa.

Viime vuotista muistuttavaan tapaan. Lähtö Helsingistä, maali jossain metäsä Rauman nurkilla, https://goo.gl/maps/LmXxN8dzVA62

Järjestäjä ei vastaa mistään eikä tee mitään. Ajatte keskenänne kuinka ajattekaan. Tarjolla on mainetta ja kunniaa sille, joka nopeimmin ajaa myöhemmin ilmoitettavan reitin.

Matkalla kohtaatte asfalttia, märkää uraista soraa ja mahdollisesti mitä vain, huhtikuussa. Olette omillanne. Reittiä ei ole koeajettu.

Maalissa on mökki, sauna, nuotio. Nukkumatilaa ei ole kauhean monelle, mutta eiköhän me kaikki mahduta. Nimim. vanttera jeesaa taas fasilitoinnissa.

Lähtö klo 7 aamulla Malminkartanon täyttömäen huipulta.

[b]Reitti on tässä.[/b]
Ja jos käytössäsin on Garmin Etrex tai muu kampe, joka ei käsitä tonpituista reittiä yhtenä tiedostona, niin tässä on saman reitin jälkimmäinen puolisko erillisenä tiedostona.

Ehkä tarpeettomana huomautuksena, että noilla pienimmillä teillä karttapohjat on joskus ristiriitaisia keskenään, ja gps-laitteellasi saattaa näyttää, että reitti kulkisi muutaman metrin päässä vieressäsi, tien vieressä, vaikkei siinä ole mitään väylää. Tällöin voit kulkea sitä tietä pitkin. Mutta tämä siis vain muutaman metrin heittoihin liittyen, käytännössä tuskin huomaakaan. Noin muutenkin saatat toki välillä ajatella, että voiko se reitti tosiaan kulkea tästä. Kyllä voi. Mutta jos reittiviiva kulkee esim. ilmassa sillan vieressä, ei tarvi uida.

Jos taas eteesi tulee joku ylitsepääsemätön este, katkaistu tie, silta tms., etsi lyhin mahdollinen kiertoreitti. Mutta toivottavasti semmoisia ei tule eteen yhtään.

Alkumatkan latu- ja polkuosuuksilla lunta ja jäätä on. Älkää satuttako itseänne. Ihan kuviottomillakin renkailla tuo on mahdollista ajaa, mutta hankalaa. Jos ovat vielä kapeatkin niin ainakin on hyvä olla kengät joilla on kiva kävellä. Varsinaiset tiet on toki parempia. Mutta ei tuo alkumatka ainoa jännittävä osa ole.

Liveseurantakin järjestyi!

Viimevuotiseen ja Ruskastakin tuttuun tapaan träkkeri toimii niin että lataatte puhelimeenne Team Locator -sovelluksen ja toimitte seuraavasti.

Joukkueen nimeksi ‘allroadrace2019’ ja salasana on ‘kaikkiontie’.

Pane nimesi perään #live niin se näkyy sitten siellä kartalla. Nimi saa sisältää kirjaimia ja numeroita, mutta ei muita merkkejä eli esimerkiksi välilyöntejä.

Ja sitten seuranta näkyy livenä netissä osoitteessa:

https://www.randonneurs.fi/live/allroadrace2019/

Jos keskeytät, ilmoita yksityisviestillä mulle tai numeroon o4o 5323594

Herrajjestas niin se aika kuluu

Viime vuonnahan oli huhtikuun puolivälissä vielä lunta paikoin maassa, vaikka varsinaisena ajopäivänä olikin mukava keväinen sää. Ja muistelkaas, kuinka hieno toukokuu ja kesä siitä tulikaan aaahh

Perillä sänky-/sohvapaikka noin kuudelle, lattia-/laudepaikka noin kuudelle ja pihalla tietty mukavat maastot. On saunaa, suihkuakin, sisä- ja ulkovessa ja Selkämeri.

Serviisi samankaltainen kuin viime vuonna, eli vegaaninen pääruoka, jonka oheen saa eläinproteiinia halutessaan. Aamupalaankin voisin jopa vähän panostaa. Alkoholia on, muttei välttämättä juopumiseen asti. Evakuointi varmaan helpoin Rauman kautta, jonne maalista vajaa 20km.

Muuten meno aika sama myös maalin kannalta kuin vuosi sitten. Tervetuloa

Tämäpä on erittäin tervetullut uutinen! Viimeksi pelasi hienosti aivan kaikki paitsi osallistujien järki ja mun GPS.

Edit. Taas kerran kuulutetaan, että alustavasti yöpaikkoja Hesalan päädyssä voi kysellä esim. allekirjoittaneelta. Aamupalaa ja kahvia voidaan järjestää lähtöaamuun.

Tännehän sitä pitää!

Eipä tässä hei kummempia mutta 2 viikkoa aikaa tähän iloluontoiseen ajeluun niin tota.

Onko tietoa, pitääkö pakata kuitenkin sukset runkolaukkuun?

Mihin polkupyörä Allroad Racen ajaksi?

Juuh, julkaisen reitin lähipäivinä. Tarjolla olisi esimerkiksi yks mielenkiintonen mahdollisuus yhdistää pari umpikujaa jonkunlaisen suon vieressä menevää hiihtoreittiä pitkin. Voi mennä kantamiseksi. Voisi kiertää kauempaa ihan tietä pitkin, mutta näyttää niin hyvältä, että eiköhän me tuota käytetä.

Smurf - 20:08, 23.3.2019 » Onko tietoa, pitääkö pakata kuitenkin sukset runkolaukkuun?
Voin lainata OACit sulle. Ne on näppärän lyhyet ja ehkä ne myös kantaa suolla paremmin kuin tavalliset sukset.

Aika kova uhka tää, mut lähdös khyl. Jos maaliin pääsis ilman itkuista puhelua tukijoukoille/pelastuslaitokselle niin

Käyn viikonloppuna vielä tsekkaamassa että juoksuhiekka ja vallihaudat on paikallaan ja postaan reitin sitten. Niin ehditte viikon arkipäivät märehtiä, mutta kukaan tuskin käydä koeajamassa.

Tästä tulee varmaan viimevuotista ajettavampi. Mutta mitään en lupaa, itseänne saatte syyttää.

Äsken lenkillä kävin fiilistelemässä kepun laduilla.

SuicideHub - 20:18, 26.3.2019 » Tästä tulee varmaan viimevuotista ajettavampi.
No sitten, voin siis olla hikoilematta. Viime vuonna kuitenkin 97 % meni ajaen, ei lujaa, mutta ajaen.

Täähän kyllä kiinnostais taas. Varma ehkä.

Tuleeko taas träkkerit?

Olis vaihteilupyörässä 40mm slicksit. Rollerissa olis 35mm krossinappulat. Kumin vaihtoon, posliinit alla vai jälleen fiksillä… A tai B ehkä ennemmin kuin C

Samaa mietin iteki. 35mm sliksit vai 42mm nappulat. Kunhan sais sen reitin silmille ni vois alkaa taistelemaan taas tubeless ongelmien kanssa. :slight_smile:

Hirvee dilemma ku kummilapsen synttärit iskettiin samalle päivälle. Sitten aikuisena ymmärrät kuinka tärkeää oli ajaa polkupyörällä jäisiä hiihtolatuja pilkkopimeässä löysät bibseissä.

^ terkuin siis tude, ei leroy

Rengasvalintana ehdottomasti nappuls ja selviytymisvehkeet mukaan.
Luulen että viime vuoden malliin teema on enemmän All kuin Road.

tudetski - 9:27, 28.3.2019 » ^ terkuin siis tude, ei leroy
Voi hemmetti eka luulin että Iirolla tää harkinnassa, sit tajusin että ei ookkaan ja sit tajusin että hemmetti jos Tude ei pääse. :(

Wtb Nano 40mm löytyis 1 kpl, oliks noita hesalassa kivijalassa jos hakis kaveriksi toisen. Tai jos jollai olis nurkissa joku kulunut