Allroad race 14.4. Helsinki - Lieto

300km.

Sorateitä.

Huhtikuussa.

Helsingistä Lietoon.

Järjestäjä ei vastaa mistään eikä tee mitään. Ajatte keskenänne kuinka ajattekaan. Tarjoan bissen sille joka tuolloin nopeimmin ajaa tän reitin (Reittiä korjattu 13.4.2018!).

Maali on Liedon vanha asema, tuossa mihin tuo reitti päättyy. Vantteran hoitamat fasiliteetit (tarkemmin allaolevissa kommenteissa) on siis myös juuri siinä. Paikalla on todennäköisesti koko ajan joku ottamassa vastaan, mutta varmistakaa, että saapumisaikanne on muistissa. Näppärää olisi esim. ottaa saapumiskuva maalissa, siitä näkee ajankin sitten.

Reitillä on asfalttia, märkää uraista soraa ja mahdollisesti mitä vain, huhtikuussa. Olette omillanne.

Lähtö klo 7 aamulla Malminkartanon täyttömäen huipulta.

Mukaan kaikki mitä tarvitsette, myös valmius suunnistaa itse tuota reittiä seuraten.

Tapahtuman seuranta: https://www.randonneurs.fi/live/allroadrace2018/

#allroadrace

Tossa littoistenjärven rannalla on järvelän sauna jossa on ollu parit ällärimaalit. Yöpymismahiksista en tiedä mut sauna ja uinti ainakin onnistuu.

SuicideHub - 14:19, 26.1.2018 »

Järjestäjä ei vastaa mistään eikä tee mitään. Ajatte keskenänne kuinka ajattekaan.

no nyt on matalan kynnyksen tapahtuma. järjestämisen osalta siis ;)

→ kalenteriin. on aina halunnu käyä Turussa.

tnts - 15:45, 26.1.2018 »
SuicideHub - 14:19, 26.1.2018 » Järjestäjä ei vastaa mistään eikä tee mitään. Ajatte keskenänne kuinka ajattekaan.
no nyt on matalan kynnyksen tapahtuma. järjestämisen osalta siis ;)
Hehe, joo, varmaan ois voinut aloittaa markkinoivamminkin, mut en halua tehdä tämän järjestämisestä liian monimutkaista ja tarkkaa. Ei osallistumismaksua, ei liikenteenohjausta, ei huoltoautoa vaan omavaraista seikkailua.

Erittäin hyvä. Toivon olevani maisemissa ja ajamassa.

Tänne ois kiva lähtee… hyvä deadline T2000 cännärin kasaukselle

Selasin nyt tuota reittiä vähän ja pakko sanoa että todella eeppisen näköisiä teitä! Huhtikuussa voi vielä olla varsin pehmeää ja raskasta menoa sorateillä.
Marraskuun Pyhäjärvi-kierroksella tuli vedettyä ~60-70 kilsaa tällaisia teitä (ei jatkoon):
https://scontent.cdninstagram.com/vp/0b98315ad5680affb56c91c741079cfd/5B114499/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/23161082_901051256726545_7983010512839376896_n.jpg
Kuva pöllitty nimim. MrSticha:n somesta.

Ehdottomasti mukana. VR:n maitojunat pysähtyy Karjaalla ja Salossa…

Jehep, kunnon vetämistä luvassa.

Ja vanttera lupas hoitaa meille maalijärjestelyt Liarossa, hemmetti! Myös yöpymismahdollisuus.

Unohdin huudella, mutta eiköhän messissä.

Oliko jotain ajatuksia lähtöajasta muuten kuin aikainen?

Huh apua tämmöinenkin

Huh joo hemmetti kuukauden päästä ajetaan!

Nähdäkseni lähtö voisi olla aamuseitsemältä. Ei törkyaikaisin, mutta kuitenkin aikaisin, kun myöhään menee kuitenkin.

Tässä fiilistelyksi pari videoa etäisesti vastaavansuuntaisesta ajamisesta:

Haittaako seuraavana päivänä järjestettävä HEL POR HEL tätä?

Ajattelin että pitäisikö sitä kohta jo alkaa miettimään Turku-majoituksia.

Noi fiilisvideot toimis kyllä paremmin jos tää kisa ois esim. heinäkuussa, tälleen huhtikuussa ei varmaan päästä shortsi-ja pölynnostatuskeleihin :smiley:

siis millä lailla?

eonwe - 13:27, 22.3.2018 » Ajattelin että pitäisikö sitä kohta jo alkaa miettimään Turku-majoituksia.
Olikin tosiaan puhetta että tän maali voiskin olla tarkemminottaen Liedossa vantteran luona (tarkennan tän tohon reittiin) ja siellä myös yöpymismahdollisuus lattialla olisi jollekin melko riittävälle määrälle ihmisiä. Tuskin meitä ihan mahottoman monta tulee, vaikka toivottavasti tulee. Kunnon seikkailu hemmetti, en edes ite tunne noita kaikkia teitä, tulkaa kaikki!

Juuh elikkäs

Meille (maaliin) mahtuu mökkiolosuhteisiin (lämmintä, sähköä, vettä, pihasauna) sänkyihin nukkumaan noin 6, lattioille yms toiset 6, hätätilanteessa kolmannet 6, pihalle hammokeihin tms viljalti. Sauna lämpeää joskus iltasella kärjen edistymisen mukaan, ja on lämmin niin kauan ku väkeä on aktiivisesti etenemässä maalia kohti. Tai siis myös sitä viimeistä maaliintulijaa varten, tarkoitin!

Kai se olis reilua ottaa vastaan yösijavarauksia tarpeen/ilmoittautumisjärjestyksen mukaan, eikä niin, että ekat kuus pääsee sänkyihin ja viimeiset kuraojaan. Eli jos haluat jäädä yöksi, ilmoita via PM. Jos varaat makuupaikan etkä kuitenkaan lähde esim. matkaan, olet näätä ja ansaitset julkisen häpeän. Kaikista pidetään kyl huolta maalissa, eli vaikka oisit kolmastoista yöpyjä ni varmaan selviät hengissä. Ommeillä telttojakin ja kaikkea jos väkeä tulee ihan solkenaan.

Kunhan saadaan kvantitatiivista ja kvalitatiivista osallistujaprofiilia luotua niin päätän myös ruokailun sisällöstä. Eli lähinnä siitä, pitääkö tehdä vegaaninen/vegetaristinen/sekaravintoinen ape. Jotain lämmintä ja palautumista edistävää luonnollisesti. Jos on kysyntää, saatan tuoda maaliin odottamaan myös markkalaageria ja/tai laatikkoviiniä. Yösijasta ei maksua peritä, mut jos syöt ja dokaat 12h ajon jälkeen toiset 12 tuntia, joudut vastuuseen. Ruoka esim. 2e, kaljat markkina- eli markettihintaan.

En tiä SuicideHubin reittipolitiikasta juuri mitään, mut ekan viestin reitti ei ainakaan ole sieltä loppupäästään kovin looginen. Tai siis, kilometrin 283 kohdalla tapahtuva käänne lounaaseen ei ole validi; reitin kuuluis jatkua siitä pohjoiseen/luoteeseen. Siellä on hyviä sorapätkiä muutes.

Meiltä on Turun linja-autoasemalle aamulla 20km suoraa kelviä TAI kaupungin bussilla 30min TAI sit voin neuvoa hyvän/eri paluureitin alkuun jos ei halua samoja polkuja takaspäin ajella. Tervetuloa.

Päivitin aloituspostauksessa olevan reitin päättymään oikeeseen paikkaan, Liedon vanhalle asemalle.

Kiitos Matti.

Mä tuun sitten sunnuntaina takas Helsinkiin fillarilla, lähden joskus aamulla ja ajan jotain melko suoraa reittiä. Saa liittyä seuraan.

Hei kaikki!

Nyt on siten, että vaihtikamppeille ja sellaisille saa Lietoon kyydin. Lietoon lähtee Hesalasta lauantai-illalla auto, jonka mukana saat varavaatteet ja pyyhkeet ja sen sellaiset mukanasi jos tarvitsee… ei tarvitse sitten kantaa kaikkea kilvan ajan mukana.

Sinun pitää olla vain skarppina ja pakata mukaan tulevat kamppeesi johonkin laukkuun ja tuoda se 18 mennessä 13 pvä perjantaina Velobiaan ja ilmaista että olisi tämmöistä.

Pakaasivaatimukset ovat melko helpot: Yksi selkeä kassi/drybag jne, mielellään jotenkin nimettynä niin omistaja samanlaisista mustista repuista löytää omansa eli kokoelmaa kaupan muovipusseja ja muuta irtosilpettä ei hyväksytä mukaan.

Itse varmaan tähtään 18 tuntiin (kai), joten kannattaa ilmoittaa jos on kovinkin nopsakka, että kuski osaa olla Vantteran asemalla tarpeeksi aikaisin roippeet hylättyinä.

Näillä näkymin pakettiauto palaa samana iltana/yönä Hesalaan eli jos jotain jää kyytiin tai palaa auton mukana on se sitten noudettavissa Velobiasta seuraavalla viikolla.

Mainiota!

Tarkensin tuonne aloituspostaukseen maaliintulomuodollisuuksista, että pankaa oma saapumisaikanne muistiin. Paras tapa olisi ottaa saapumiskuva niin että maali näkyy, niin siitä voi tarkastaa ajan.

Ja valmistautukaa tosiaan suunnistamaan itse, opasteita tai opasta ei ole. Vaikka joku ridewithgps tms. aplikaatio lienee kätevä jos ei varsinaista gps-härveliä ole.

Mutta tuo ei tarkoita etteikö yhdessäkin saisi ajaa. Voitte ajaa kaverin kanssa tai ryhmänä jos tahdotte.