ALLEYCAT 28.5

Nonii eli ultra lyhyel varotusajalla ällärit 28.5 eli kahen päivän päästä sunnuntaina.

Startti 18:30 ruoholahden kanavan itäpäädyssä. Kantsii ehk tulla joku varttii aikasemmin ainaki, ja muistakaa ottaa kynä!

Maali on Alppilas!

Ultra short notice alleycat this Sunday 28.5.

Start is at 18:30 at the East end of the Ruoholahti Canal. Be there like 15 minutes early and remember to take a pen with you!

The Finish is in Alppila!

9 Likes

Oispa ei-töissä

1 Like

Nonii tää on tänää! Tässä linkki viel startin sijaintiin:

[Google Maps]
(Google Maps)

Ajaa saa nii paljon tai vähän ku haluaa, maali aukeaa 30 min startista. Manifestit on semmosia et kannustaa sekä funtsimaan et pitämään kiirettä, mut tietenki tyyli vapaa (eli jos ei haluu kiirehtii nii ei tarvii, ja jos ei haluu funtsii nii siit vaa full send xD).

Tänää saatte larpata tutkijoita jotka pyrkii parantamaan tappavan taudin!

Briefly in English:

The link above shows the location of the start on Google Maps. The manifests encourage you to both think and rush, but obviously you can take an entirely leisurely approach to the race, or an entirely adrenaline driven approach xD In the theme for today’s race you will be researchers looking for a cure for a deadly disease!

4 Likes

Kiitos Carl järkkäämisestä! Oli uutta reseptiä kehitelty kirjaimellisesti.
Ohjeet ja mafinifestin saatua päätin satsata Receipt 2 valmistusaineiden keräämiseen ja irtopisteisiin matkan varrelta. Vaikka reittitesti meni ok läpi, ei resepti 2:n aineosat menneet faasi 2 hyväksynnästä läpi. Tuloksena DNC (did not cure). :grin:

3 Likes

12 lähti ajamaan, joista muutama vähän rennommalla otteella :blush:

Säännöt/idea lyhyesti oli se, että manifestissa oli kolme pienempää manifestia (ns. “lääkereseptejä”), joissa 8 rastia per “resepti”. Yksi resepteistä oli oikea, ja kaksi muuta virheellisiä. Jokainen rasti antoi numeron joka vastasi tiettyä kirjainta. Näin löydetty kirjain syötettäisiin numerorimpsuun, josta paljastui sana. Sanoja, eli reseptin “raaka-aineita” oli 3. Sanat saattoi arvata, missä tahansa vaiheessa ja näin palauttaa manifestin. Jos sanat olivat oikein, sai parannettua taudin.

Pisteytys toimi seuraavanlaisesti. Rasteista sai 1p/rasti, kunnes oli ajanut 18 rastia, minkä jälkeen sai 0.5p/rasti. Yhteensä rasteista oli mahdollista saada 21 pistettä. Pisteitä sai myös nopeudesta: alussa jokaisella oli 40 pistettä, josta vähennettiin kulunutta minuuttia kohden 1/3 piste. Eli jos palautti tunnissa manifestin, saisi 20 pistettä nopeudesta, jos palautti 30 minuutissa niin 30 pistettä jne. Rastipisteet ja nopeuspisteet ynnättiin kokonaispisteiden eli sijoituksen laskua varten.

Alla taulukko kaikkien osallistujien pisteistä. Oikealla lukee, saiko osallistuja ratkaistua oikeat sanat eli taudin parannettua.

Loppusijoitus alkaen taudin parantaneista:

  1. Kreivi (open) 36.33 / Eli(wtnb) 20.67
  2. Simo 26.67
  3. Miikka 17.67
  4. Sonja 7.33

ja alla ne jotka eivät saaneet tautia parannettua:

  1. Sippo 28.67
  2. Visa 20.5
  3. Tuure 16.33
  4. Kasper / Oliver 15.33
  5. Eino / Lydia 1.67
  6. Valtteri DNF

Kiitos kaikille osallistuneille! Oli hauskaa järkätä ja nähdä, että niin moni saapui vaikka oli lyhyt varoitusaika. Oli kans kivaa testata tämmöstä ideaa, missä rasteista sekä nopeudesta saa yhdenarvoisia pisteitä, ja kilpailijan pitää päättää ajaako esimerkiksi kaikki rastit vai saako keräämättä jättämällä enemmän pisteitä. Katotaan jos saisin vielä toiset ällärit aikaiseksi jossain vaiheessa kesää ennen loppukesän isompia eventtejä!

16 Likes

Oli kyl huikeen kivat ajot! Tykkäsin kovasti. Kiitos @Carl suunnittelusta ja toteutuksesta!

2 Likes

Kiitti isosti @Carl järkkäämisestä ja kaikille kanssakuskeille myös!

Päätin ajaa nopeen luupin kun kuulin että aina kolme minuuttia kadulla on miinus 1 piste. Keksin äkkiä nopeen reitin ruoholahdesta eiran kautta kallioon ja päätin noudattaa sitä. Calamari Union vastavirtaan… Ajoin joku alle 12 km, aikaa meni nähtävästi tunti :smiley: En erityisesti kaivanut minkään tietyn reseptin rasteja vaan jokaiselle jotakin oli homman nimi. Harmittavasti keräsin oikeesta reseptistä kaikkein vähiten rasteja, mut oli sen verran kirjaimia auki, et sain pääteltyä maalissa oikeat sanat. Ajoin ruoholahden kanava-lapinlahdenkatu-armfeltintie-kapteeninkatu-ursula-kaivohuoneenrinne-kasarminkatu-pohjoisespat-meritullinkatu-välikatu-kirjatekijänkatu-siltavuorenranta-john stenbergin ranta-hakaniemenkatu-agricolankatu-castreninkatu-akk76-saimaanpuisto. jätin siis suosiolla töölöt ja ruoholahden hakematta.

kiitos myös @chillisti palkinnosta, laitoin tulevan viikonlopun kesäretkeä varten palkintoholsterin ahman etukoriin kiinni.

7 Likes