Ajamattomuus - vertaistuki

joo kuule

1 Like

Ei oo jaksanu/pystyny/kyenny ajelemaan nytten yli kuukauteen. Muutenki menny viimeset puol vuotta päin persettä. Kaikemmaailman ressipaskat ja sairastelut kasautu tähän syksyyn ja yleensä ne solmut päässä on auennu pyöräilemällä mutta nyt ollaanki oltu melko kuopassa :dizzy_face:

Kävin äskön ajelemassa hitaasti 10km ja pitäs ehkä jaksaa käyä ulkona enemmän.

ens kesä sit.

2 Likes

Took quite a fall, didn’t we, Master Bruce?
And why do we fall, Bruce?
So we can learn to pick ourselves up

1 Like

Tähän kans tietty Bull Mentulaa (uusi idolini) lainatakseni; “Ei kannata kaatua rähmälleen vaan edes polvilleen. Sieltä on jo paljon helpompi nousta.”

bullikselle vastatakseni

“be kind to your knees because you’ll miss them when they’re gone”

1 Like

Oon nyt lukenu koko viikon ajan tän otsikoksi Ajattomuus - vertaistuki.

Johtuukohan siitä, että luin, että SRAM ei aio enää tehdä uusia mekaanisia vaihtajia, vai siitä, että oon ämpyillyt ton ranskiksen kokoonpanoa.

1 Like

Loka/Marraskuu meni nollakilsoilla koska korona + kipeytynyt alaselkä
Tänään uskaltauduin talvimayhemin läpi toimistolle

azqj8

Katotaan kuinka kauan hjuva fiiwis kestää

1 Like

pitäs tuo talviajokki oikeasti saattaa ajokuntoon, bussikyyteily tympii nk. sata lasissa

Hämeentiellä endurointi paljon kivempaa

1 Like

onneks ei tartte kuin Arabian pätkä mennä sitä pitkin, Sörn.rantatie on 100x mukavaisempi reitti Kaisaniemeen :wink:

Talven räkätauti vol. 666. Hetken tässä on jo odotettu pitkää viikonloppua ja keväisiä kelejä mutta eipä tarvitse vaivautua. Maaliskuun alussa pääsi viimeksi kunnolla ajamaan, katsotaan toukokuussa uudestaan.

1 Like

Äh joo kunnolla ajamista mullakin ikävä. Pääsin nyt lopulta neurologian polille jonoon kun ei kukaan oikein osaa sanoa mikämua vaivaa. Voimat pois ennustamattomasti n. joka toinen päivä ja sit sillon kun ois energiaa, pelkää et rasittaa ittensä liikaa. Magneettikuvaan ens viikolla.

5 Likes

ainiin täällä oli tällänenkin topi

juuh tosiaan ens tiistaina tulee kuus viikkoa ajamattomuutta täyteen. ensin oli se autokontakti ja niskakipujen takia ei pystyny / viittiny ajaa (split)

ja sit neljännen viikon tienoilla kun alkoi oleen kehollisesti sellanen olo että vois taas ajaa niin sainkin koronan. koronaa sairastin 5pvä ja veikkaan että ens viikon jälkeen uskallan ajaa taas. jos siis poskiontelot ja kurkunseutu on vapautuneet liman ylivallasta.

mulla on ollu ny liikunta 0% kohta siis kuus viikkoa ja tuntuu paskalta sekä kehossa että mielessä.

on ihan sellanen löysä olo ja samaan aikaan kireä olo. ei oikein huvita mikään ja tuntuu niinku odottelulta tää arki.

harmittaa.

9 Likes

mulla eilen lievästi kipuili toi kesällä vedetty whiplash kun oli monta kuukautta ollu oireettomuutta.(+kädet koska ne on paskottu.) ilkeitä juttuja nämä. take care.

1 Like

Ajetut kilometrit vuonna 2023: 0
Pyöräily ei kiinnosta jotenkin yhtään

4 Likes

Ihan samat fiilikset. Ei ole täysin nollat, mutta ei paljon. Jotenkin ollut yleisväsynyt olo ja pyöräily kiinnostusten loppupäässä. Uusia komponentteja tullut tilattua, mutta laatikot avaamatta. Tavoitteena kasata (vanhemmasta tai uudemmasta KM:stä) kaikki-ajot-pyörä ja käydä ajamassa edes yksi pyöräretki kesällä.

3 Likes

Kävin ajamassa viime viikolla kepun sorateitä, joten ajetut kilometrit vuonna 2023: 60km
Ihan viihdyttävää se pyöräily lopulta oli

7 Likes

Melkeen kolme viikkoo nyt lensussa, tottakai viimeset kaks ihan omalla ajalla kun otin vähä saldovapaata ja loparit. Kiertelen suoratoistopalvelun tarjontaa tässä maakuntien sijaan, ensinnäkin vituttaa ihan huolella. Ite tauti ollu nyt varmaa viikonpäivät tällästä enimmäkseen öisin ja aamuisin irtoovaa räkää ja nenän tukkosuutta, siinä kaikki. Loivenee niin hitaasti etten oikeen edes tiiä kannattasko odottaa montakin täysin oireetonta päivää ennen ku lähtee taas repimään, pientä sydänlihastulehdustendenssiä kun taitaa olla.

Joko mainitsin että vituttaa?

7 Likes

Tänä vuonna ollut niin paljon perhekiireitä, että on jäänyt pyöräilyt tosi vähiin. Ja lopetin palkkatyöt niin ei tuu enää työmatkojakaan. Yleensä on vaan sellaisia tunnin pätkiä milloin kerkee harrastaa jotain, silloin tuntuu helpommalla käydä kotisalilla nostamassa painoja. Tunnin pyörälenkki tuntuu vähän turhalta.