Aiheettomuksia asian vierestä

En nyt keksinyt tällä mitään järkevää topikkia joten perustin uuden yleistopikin sekalaisille jutuille.

Vihdreiden kunnallisvaaliehdokkaat huoltaa tsygiä puistossa:

http://www.new.facebook.com/home.php#/event.php?eid=26274037882&ref=nf

Toihan on ihan hyvä homma ja toivottavasti joku saa paikattua kuminsa, mutta repesin ihan täysin kun luin “Pyöräilyn ei tarvitse loppua kesään!” ja sit perään “Säävaraus eli jos sataa, jäämme sisälle juomaan teetä.”

Tolla asenteella syntyy TULOKSIA.

Jaa, keskiö pitäiskin huoltaa. Toivottavasti ei sada siis.

oliks tässä mikä sävy, sarkasmi vai innostus :slight_smile:

hyvä juttu mun mielestä että huoltavat niitä pyöriä ja paikkailevat kumeja, se on aina yks askel eteenpäin.

Siis ehdottomasti iso plussa tuosta fillareiden pienestä huoltotoimenpiteilystä, mutta tuolla asenteella ei tosiaan fillaroida kelissä kuin kelissä. Eipä se ole tarpeenkaan, mutta “oikeanlaisiin” asenteisiin opettaminen vaatii vähän enemmän selkärankaa. Sadetta pakoon pötkiminen ei ole sellaista. Silloinhan se kuuma mehu vasta oliskin poikaa.

Kyllä nyt on liikkeellä ideologiaa enemmän, kuin ajatusta. Renkaanpaikkauspisteen kun pitäisi olla siellä, missä se rengas on puhki. Ei kukaan ala taluttamaan rikkinäistä pyöräänsä pyöräkellarista kilometrien päähän renkaanpaikkauspisteelle. Varsinkaan sateessa.

Jos tätä joku asianosainen lukee, niin viekää se renkaanpaikkaus jonnekin Itä-Helsinkiin keskelle kerrostaloaluetta. Siellä on talot pullollaan rikkinäisiä pyöriä. Epäröivä äänestäjä ei tänäpäivänä lähde sunnuntaina johonkin vaalitilaisuuteen keskelle “ei mitään.” Sitä on mentävä äänestäjien luokse joko kotiin tai kauppakeskuksiin.

Toi on kyllä ihan totta. Töölönlahden puisto on kaukana kaikesta asutuksesta ja puhjenneista kumeista. Ellei ne sitten nastoitaa lähitienoon pyörätiet sunnuntaina.

Ja vielä kun ei tuo ole edes mikään valtapyöräilyväylä, josta menisi porukalla viikonloppuisin fillareilla jengiä ohi. Arkena tosta jonkun verran kulkee työmatkafillaroitsijoita, mutta sunnuntaina… Ehkä joku toukan ulkoiluttaja saa vahinkovankkureidensa ilmatäytteisiin renkaisiin lisättyä hieman lisää ilmaa - siis jos ei satu satamaan.

Vähä tosta jää kyllä sellanen fiilis, että halutaan tehdä jotain joutumatta tekemään yhtään mitään.

Vaalitilaisuus siinä missä mikä tahansa muukin. Paikka ja vihreiden äänestysprofiili sopivat aika hyvin yhteen. Vihreiden vaalitilaisuuksia on turha viedä Itään, siellä äänestetään tonyhalmeita ja muita. Hyvätuloiset noin 30-vuotiaat naiset vaikuttavat enemmän keskustan ja kantakaupungin alueella.

Kävin huvikseni pyörähtämässä Töölönlahdella. Hieman ironisesti ennen ja jälkeen huoltopisteen pyörätiellä on aivan s**tanasti lasinsiruja. Tavallaan hyvin valittu paikka; pakko muutaman ihmisen on siinä puhkoa renkaansa, mutta toisaalta näyttää oudolta, että eivät ole luutineet edes lähimpänä olevaa lasimurskaa pois. Eipä ollut itselläni tarvetta heidän palveluilleen, mutta muutama ihminen näytti olevan helpotusta hakemassa.

Chris Hoy (ratapyöräilyn 3X olympiavoittaja) haasta Lewis Hamiltonin (joku ralliautoilija) Wembleyllä: Pyöräilijä haastaa Hamiltonin Wembleyllä | Yle Urheilu

TADAA! Hesarin lukijoiden kommentit katoavat kokonaan näkyvistä!

Mut ne hesarin kommentit on just parhaita. Saapahan kiehuttaa aivojaan ja ehkä avata omia näkökulmiaan jopa.

Bastille uus avatar?

http://www.picamatic.com/show/2009/03/20/01/38/2894067_470x315.jpg

http://www.picamatic.com/show/2009/03/20/01/32/2894015_227x94.jpg

Helemi!

http://www.mustaninja.org/blog/2009/04/lehdistotiedote-klo-1101-julkaisuvapaa-heti/

^ :smiley: :smiley: :smiley: lisää tällaista.

Tricktrack-fiksuttaja Shangaissa vuonna 1957:

http://www.juicestudio.com.br/blog/wp-content/uploads/2009/03/china_1957_shanghai.jpg

Uutisissa mainittiin detskuna, että turkulainen kidnappaaja oli jossain vaiheessa paennut fillarilla KAIKKI lunnasrahat mukanaan. Varmaan ihan rouheeta touhua jos chromessa polttelis 10 miltsii…

“Jos rahat latoisi kuution muotoon, kuution sivu olisi lähes puoli metriä.
Lahtinen muistaa, että sata kappaletta 50 euron seteleitä painaa noin 96 grammaa. Jos sadan euron setelit ovat suunnilleen saman painoisia, olisi setelikasalla massaa lähes sata kiloa.”

vois tulla hikiki

http://www.hs.fi/kuvat/iso_webkuva/1135246936673.jpeg

“Tapahtumaan saattaa liittyä parkkihallista löytynyt Yosemite-merkkinen naisten polkupyörä, jonka taakse oli kiinnitetty peräkärry.”