Aeropinnoja ja tilpehööriä Helsingistä?

Tietääkö joku, onks jollain liikkeellä hyllyssä litistettyä aeropinnaa Helsingissä? Esim. Sapim CX-Ray, DT New Aero, mitä noita nyt on. Ei, en kuvittele että niistä ois mitään muuta kuin esteettistä iloa. Enkä kokeillut vielä Velosportista…

Sit toinen juttu mitä tarttis ois nippeleiden alla käytettäviä kuparisia (?) prikkoja, TAI vaihtoehtoisesti aerovanteessa käytettäväksi tarkoitettuja nippeleitä, joissa ei ole ruuvarin uraa toisessa päässä ( → ei leikkaa kiinni vanteeseen kun käyttää “väärinpäin”).

Ei ole. Starbike auttaa.

Aattelin huumorimielessä kasata vielä yhet kiekot ennen 1,5vko päästä tapahtuvaa ulkomaille muuttoa, esim. huomenna, mut jos ei mistään löydy ni jää sit vuoden päähän. Ei jaksa/ehdi tukusta/ulkomailta tilaa pelkkiä pinnoja.

Mä tosiaan viime kesänä noiden perään kyselin vähän perkeleesti, mutta kaikki möi ei-oota. Lähimmäksi pääsi Kivenlahden pyörähuolto, jossa Lasse(?) kaiveli omista kätköistään useita aeropinnoja, mutta kaikki oli lyhyenpuoleisia. Maastopituuksia voi löytyä Foxcompista, eli mahdollisesti joku radiaali vois onnistua.

New Aero taitaa olla muuten 3.3 milliä leveä, eli ei mene norminapaan viilaamatta.