Aarteenetsintä

Taustaks:

Kysyin taannoin nimim. Taika-Jimiltä yhtä ohjaustankoa, jonka hän lupasi toimittaa Jyväskylästä Tampereelle nimim. Markymarkukseslle, jonka pyysin jemmaamaan ko. hyödykkeen johonkin sopivaan paikkaan mistä voisin sen noutaa. Muutaman päivän päästä tulikin YV:nä kuva paikasta missä kampe on. Hauskaa ja toimivaa.

Joskus aikanaan nimim. Normaali tarjosi ilmaisen polkupyörän helsinkiläisille jättämällä fillarin näkyvälle paikalle ja julkaisemalla ko. hyödykkeestä valokuvan ja noutoluvan ja ilmoitti omistusoikeuden siirtymisestä noutajalle julkisesti intternetissä.

Taannoin nimim. Hoolie myöskin ehdotteli geokätkö-pornisjemmaa

Varmaan on ollut muitakin samantapaisia juttuja, mutta nää nyt tuli mieleen.

Itse ajattelin ruveta hävittämään ihan hyviä, mutta mulle tarpeettomia polkupyörän osia tällätteellä “löytäjä saa pitää”-metoodilla. Ajattelin että tämmöinen toiminta vois kiinnostaa muitakin runsaan osavarannon päällä istuvia. Pannaan hyvä kiertään jne.

Ilmoitusmuoto vois olla: 1. kuvarastityyppinen, 2. karttakoordinaatit+paikkakunta likimäärin, 3. merirosvotyyppinen “kolmekymmentä askelta vinoon kasvaneelta palmulta itään”-sanallinen ohje+paikkakunta jne. tms. ja silleen.

Kaman jatkohyödyntäjä ilmoittaa sitten löydöksestään jemmaajalle, joka editoi omaan viestiinsä tiedon, ettei metsät ja puistot täyty haahuilevista 1V-nuorista.

Näkyvillä oleva tavara olis kai hyvä varmistaa paikalleen vaikka nippusiteillä ja mainita ilmoituksessa esim. “sivuleikkurit mukaan”. Tämä siksi ettei joku vaan nakkaa tavaraa menemään, jolloin sekä jemmaajan että etsivän työ menee hukkaan.

Aloitan itse kunhan pääsen maalta kaupunkiin. E: tai sitten kun saan asiani järjestykseen ja luetteloitua.

Peace, Love and Pursuit for happynes.

jäbis menee postauksineen kyllä metatasojen väliin koska tää ei voi olla muuta ku ironista foorumin lankapommitusta
vakavoid
ideasta tykkään edelleen mutta hommat vaa kuolee täällä käsiin niinku cyclocross

Kato, mää oon liikkeellä ihan vilpittömin mielin ja lapsen uskolla. En oo tommosta lankaa huomioinu varmaan ton (HKI)-merkin takia.

Metatasojen väli kiinnosta. Miten?

E: kiitti vinkistä, nauroin koko langan läpi. Sadun opetus oli se että ensimmäinen vihhaaja oli itsekin mukana leikissä.