A: REI Ruckpack 40L reppu korjattavaksi, HKI

Annetaan korjaustaitoiselle tai raakamateriaaliksi hyvin palvellut, huikea reppu. Tilasin tän pitkän vertailun jälkeen REI Co-op:sta jenkeistä 2018 Etelä-Amerikan reppureissua varten, mutta posti perkele ei ehtiny ajoissa Suomeen, niin reppu pääsi käyttöön vasta 2019 alussa. On ollu sen jälkeen käytössä melkeen joka päivä. Tilansa puolesta ei oo jättäny koskaan pulaan, ja menee hyvin käsimatkatavarana lennoilla.

Google Photos

Alkuperäinen päävetoketju petti noin vuosi sitten, ja vaihdettiin Redin suutarissa, mut uusikin tuli tiensä päähän viime kuussa ja päädyin sit tilaamaan Chrome Barragen ku löytyi hyvä diili. (Kuvissa Ruckpackin täytteenä).

Google Photos

Päätaskun vetoketju siis kokonaan vaihdettava, ja lisäksi pullotaskujen mesh-kangas on revennyt molemmilla puolilla (ks. kuvat). Muutoin käyttökelpoisessa kunnossa. Mukaan saa myös lantiovyön, jonka klipsi on tosin rikki.

Reppu on täynnä reppureissaajan nerokkaita detskuja, kuten piilotettavia kiinnityslenkkejä ja pohjasta avattava suojakangas, jolla olkaimet saa piiloon. Pohjan sisällä on myös sadesuoja. Lisätietoja mallista täällä: https://www.rei.com/product/118815/rei-co-op-ruckpack-40-pack-mens

Noudettavissa Skattalta 21.4. alkaen, tai sitä ennen Malagasta.

4 Likes

Laitoin kiekkosista viestiä

Up: Gazzetta myyntiin!

1 Like

UP: Paljon osia kiertoon!

1 Like

Lisää osia myyntiin: Yepp Mini, BLB, Blackburn etc.

Hep, up: lisätty satuloita, myytyjä poistettu ja joitakin hintoja viilattu.

UP! Vielä löytyis yhtä sun toista. Myytyjä poisteltu.

Up, myytyjä taas poisteltu.

26er eripari kiekkosetti lisätty annetaan-osastoon.

26er runkosetti myyntiin!

Onko tämä 10x parempi ku flite 100?

Ainakin dekaalit on? :smiley: Nostellaas tätä samalla!

UP: antakee repulle uusi elämä!

Up: Koitetaas vielä, jos tälle löytyis käyttöä.