A: MENI JO Huono kaupunkihybridi, 28"

MENI JO!

[s]Aikoinaan koulumatkaa varten ostettu teräsrunkoinen hybridi. Ketju venyi ja rattaat kuluivat todella yllättävän nopeasti, vaikka ottaa huomioon huonon huollonkin. Siitä lähtien seissyt pihalla, koska en näe järkeä investoida yli puolta ostohinnasta huonon pyörän kunnostamiseen.

Fillarissa on siis lokasuojat, seisontajalka ja tarakka, josta puuttuu pari ruuvia. 3 ratasta edessä ja 7 takana, jotka ovat kuluneet niin pahasti että ketju lipsuu (chain skipping). Voimansiirto siis toimii jotenkuten puuttuvaa ketjua lukuunottamatta, mutta mistään ajonautinnosta ei voi puhua. Molemmat vaihtajat vaativat vähintään säätämistä, ehkä jopa uusimista. Painaa vähän hemmetisti.

Jos joku keksii hyötykäyttöä (edes joillekin osille) niin luovun tästä ilomielin. Toivoisin vain, ettei tarvitse kaatopaikalle roudata luontoa kuormittamaan. Kirpputorille en kehtaa viedä, enkä usko että mikään pyöräliike haluaa ottaa myyntiin. Jos on idea, että missä tämä menisi hyötykäyttöön, niin kertokaa ihmeessä =)

Tästä saa luultavasti ajokuntoisen, mutta se vaatii melkoisia investointeja. Se tuskin kannattaa, koska uutenakin tämä maksoi vain 200e.

Sijaitsee Espoossa, toimitus pk-seudulle onnistunee ilman kuluja. Lähetän toki postissa/ matkahuollolla kauemmaskin jos joku haluaa, mutta ei tämä kyllä sen arvoinen ole.

Sähköpostilla tai puhelimella tavoittaa parhaiten:
samuli.ahvenainen@webinfo.fi
050 441 3100 (ei tekstareita)[/s]