A: Maxxis CrossMark, sälää M: takki

Annettavat:


Nää lojuneet klitsun käytävällä nyt vissiin pari vuotta. Maxxis CrossMark 29x2.1. Päällisin puolin ok kondis, voin tutkailla tarkemmin jos jotain kiinnostaa.

-Kryptoniten pidike Flexframe v2, toi toinen onkin jonkun mysterilukon, eli ei varmaan kannata ottaa josset tunnista. Mini-Krypton holkki löytyy myös jos tarvitsee.
-Jalka, rottainen, sitten myös säädyllinen ja säädettävä jalka
-Lookin retropolkimia, Carbon Arcit ja sitten valkoiset PP65:t

Vaatteet:
-Jack Wolfskin Aero Trail synteettinen toppatakki, M, cypress green, uusi ja laput kiinni 50e, parhaiten sopinee jollekin ~175cm ~70kg henkilölle

Etu-Töölö/maastokätköt/treffit, hinnat kenties neuvoteltavissa jos paskat pyynnit.

Myydyt/annetut:

-Magicshine XXX, lamppu, akku, laturi ja se joku kypäräänkiinnitysadapterikin on joskus ollut, mut tää varauksella. StVZO- ja dynamoelämäntapaan siirtymisen johdosta, täysin toimiva, mutta akun kestoa en osaa arvioida. Semmonen tämmönen joku
-Bell u-lukko runkotelineellä, ei mihinkään kovin vakavaan lukitsemiseen, koska tää on semmoisella samannäköisella avaimella kuin ne kuulakärkikynällä avattavat kryptonitet. 2 avainta.
-Annetaan Made in Finland Tunturi Scambo projekti pystyputki 45,5cm eli 18", kuvasta poiketen vaihdan tohon lähes suoran orkkistangon takaisin, ton no-name trekkingtangon jos haluaa niin sen hinta 10e. Joku satula järjestyy mukaan jos tarvis ja ulkorenkaatkin, ja EHKÄ jotkut sisuritkin jos ton haluaa taluttaa pois jos en oo heittänyt kaikkiä käytettyjä pois. Kuvasta poiketen tossa on myös takajarru. Jarrut, liipasinkombot ja takavaihtaja Acerat, etuvaihtaja jumittunut Altus. Eturattaista ainakin osa ihan finaalissa, takana on ajamaton Shimanon 7-pakka jossain random-Uusix -kiekossa. Mukaan saa myös mahdollisesti orkkiskiekon kierrepakalla, sekä pintaruosteisen HG-seiskapakan. Takavaihtajan korvake vähän vinossa, saattaa silti saada toimivan voimansiirron. Joku random-u-lukko löytyy myös mukaan tarvittaessa, ton Kryptoniten pidän.
-Gravelking SK 35-622, ajamaton, 25e, joku 3 vuotta ehkä lojunut kaapissa, eli en tiedä virallisesta tai epävirallisesta tubeless-ystävyydestään
-Deda RMH-01 droppitanko teipeillä 42cm, Dedan joku omintakeinen mitoitus eli 31.7mm, mutta siis OS 7e
-Promax “retro” jarrukahvat saranalla, 22.2mm, 4e
-Camelbak Podium 0,7l, käyttämätön, mutta jotain likaa/jälkiä tossa on 2e
-Tourney MF-TZ500-7 Megarange 7spd kierrepakka, käyttämätön
-Pullotelineet, 2xMinoura ja yks joku, Minourista maalit raapiutuneet
-Tarakka, rottainen, yläkiinnikke kiinteä, eli en tiedä miten asennus eri pyöriin onnistuu. National Touristista alunperin.

- Shimano 105/Open Sport etukiekko, ei pikalinkkua, dyykattu, eli en tiedä sielunelämästään sen tarkemmin, tuntuu pyörivän ok. Olikohan tässä joku kumikin päällä, en muista.
-SKS Velo Mountain 65 29r takalokari, metalliaisan slotista murtui joku kynsi, eli en tiedä miten hyvin pysyy kolossaan, jollain liimalla varmaan ihan hyvin. Aisan päädyt teoriassa olemassa jossain, mutta joudun kaivelemaan.
- Chargen etukiekko, valkoinen, syvähkö, varsin suora ja pyöriikin, mutta jarrupinnalle en lupaa pitkää ikää enää
- Knog Oi!, musta. Täähän on siis aika paska soittokello, ja se liipasin vääntyvä vänkyrä, joka pidemmän päälle hajonnee. Tästä siis stealthihkö peli sinulle joka haluat täyttää lain kirjaimen muttet rimpautella menemään. OS-versio.
Kuwahara Pink Lady hiten-jyrä, kumeihin meni ilmaa eli voi talutella pois ja edellisen omistajan mukaan Pentasportille pitäisi tehdä jotain ei vaihda, 0e. Tommonen,lisäspeksejä tarvittaessa.
-Schwalbe Marathon Almotion Evolution 50-622, ajettu joku 100-200km, 25e
-Ergotec-satulatolppa 26.0 350mm 10e, asentamaton
-Chrome Warm vest, S, käännettävä charcoal/orange. Mitoitus vähän ihmeellinen niinkuin vanhoissa Chromeissa oli, eli aika hoikalle kaverille. Käytetty joitain kertoja, kunto hyvä, mutta näköjään tikkipuolen täyteet meinaa jostain saumoista puskea ulos. 25e.
-Atax stemmi 22.2/25.00mm? Tää oli pösöstä eli muistaakseni toi clamppi oli 25mm, hetkellisesti ollut kiinni 25.4mm stonga. Jos ootte mieltä että ei enää turvallinen niin heitän metallinkeräykseen sit tän.

Nosto.

Vielä löytyy ja jotain uusia lisäyksiäkin kaivelin.

nostetaas

vielä jotain romua nurkissa

Renkaat ennen kuin huoltomiehet nakkaa roskiin