A: Kuwahara CrMo maasturirunko 54

Pelastin wanhan Kuwahara Parkway M3.5 -raadon. Itse en tarvitse (ja on liian pienikin), siirsin vaan hyvän jälkiasennetun takakiekon omaan maasturiprojektiin.

Rungon mitat suurin piirtein seat tube 54cm, top tube 57cm. Materiaali hienolla japanialaistarralla todistettu 4130 CR-MO:ksi. Täynnä pientä ruostetta, mutta ei näytä menevän kovin syvälle. Vaatinee kuitenkin hionnan ja uudelleenmaalauksen. Dropit lähes horisontaalit, säätövaraa riittävästi sinkula/fiksikäyttöön.

Kiekkoja ei ole, etulokasuoja solmussa, takalokasuoja + tarakka. Keskiö huono, chainset kulunut. 170mm kammet, metallipolkimet ruostuneet kiinni. Cantijarrut, jotkut Shimanon vaihteet ja integroidut vaihde/jarrukahvat. Kaikki osat aika tukossa, mutta ehkä näistä jotain voisi kiinnostunut pelastaa. Runkolukko oli kiinni, rälläköin auki että sain takakiekon pois.

Intternetistä varastettu kuva ~vastaavasta: http://i56.tinypic.com/cpb37.jpg

Saa hakea Otaniemestä. Vaihdossa voi tuoda olutta jos kokee rungon sen arvoiseksi. Yhteydenotot eetu.purontaus ät gmail com

hep

Kiinnostunut munakorva katosi, runko edelleen tarjolla. Hakekaa pois, sääli pitää sateessa.

Vie kierrätyskekukseen.

Otan vastaan, voinko hakea huomenna vai saiskohan tuota pyörällä olalla vietyä Kallioon asti mmmm…

Kappas “yhteydenotot sähköpostiin” :slight_smile:

Ja runko turvallisesti kotona. Metrossa parikin ihmistä tuli oikein katsomaan miltä se pyörävaras oikein näyttää :slight_smile: