60cm Hercules muhvirunkoinen ja Peugeot Paris retkipyörät + muuta rompetta

Siistit ja täysin ajokuntoiset polkupyörät, lisäksi tuubikiekot ja muuta kivaa, vanhaa 80-luvun oldschoolia rakenteluun. Hinta? Ei merkitystä, tässä on pari hyvää aihiota sekä erikseen pientä nikelinakkelia, Modolon ja Shimanon kilpakahvat, vanhoja kromattuja vaijerinkannattimia, pari alukippurasarvea ja alukannattimia, rattaita, laakereita ja tälle foorumille tarpeettomia Huret ja Simplex vaihtajia. Meinaan; hyvää rompetta sinkulantekijälle, minulle tarpeetonta. Ei mitään High-endiä, tuubikiekkopari Campagnolo + jokin muu, mutta paljon käytetty. Sachs 5-lehtinen alumiininen retkip. takanapa rumpujarrulla, helppo sinkuloida, tulisi röhee, ei oo muilla.
Eli eroon tarttis päästä, jos jollekulle kelpaisi? Pistän kuvia, kyselkää, näissä tavaroissa on itua! 040-7080598, tekstiviestiä, pliis.

Kuvat olis kivoja.

Edit: Lähinnä siis rungot/pyörät kiinnostaa.

Tervetuloa foorumille. luithan jo ohjeet ja toiset ohjeet?

Tieto tavaroiden sijaintipaikastakin olisi kiva.

Sori, menee tietsikkaharjoitteluksi kuvien postaaminen. Pyörät on Kylmäkoskella ja saan ne Tampere-helsinki -välille sopimuksen mukaan.
http://bayimg.com/jAhBLaaDN
http://bayimg.com/jAHbnAadn

Yritin syksyllä saada näistä pyöristä 20,- (kaksikymmentä euroa) kpl. Ei onnistunut. Mitähän hintaa niille tänään pitäisi?

Mulle voi tipauttaa pihaan Vantaalle - Tre-Helsinki motarin varteen, jos ei muuta ilmaannu.
Tulevat varmasti hyötykäyttöön, ainakin osittain ja pikkuhiljaa.

-Olli

Tuosta peugeotista maksan tuon kakskymppiä jos se on vielä tallella. Tampereelle tulisi… PM:llä voidaan sopia lisää:-)

tuolle Herculekselle vois olla ottaja, palataan asiaan.