36h takananapa levarilla? Mistä?

Onkohan jollakin tietoa mistä saisi 36h takanavan levarilla? Surlyllä on, mutta mistään en sitä kaupallisesti saatavilla löydä. Kaikki apu otetaan ilolla vastaan!

Etsitkö siis levarikiinnitteistä napaa vai? Yleinen tapa on ostaa levarietunapa ja vaihtaa akseli. Tuolta esim…Tai sit laiskemmalle vaihtoehto suoraan tämä: velosolo

E: ja oliko hakusessa 120 vai 135mm?

makko - 8:44, 31.1.2012 » Etsitkö siis levarikiinnitteistä napaa vai? Yleinen tapa on ostaa levarietunapa ja vaihtaa akseli. [Tuolta](http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=3986) esim...Tai sit laiskemmalle vaihtoehto suoraan tämä: [velosolo](http://velosolo.co.uk/shophub.html) E: ja oliko hakusessa 120 vai 135mm?
135mm on hakusessa ja olen laiska ;-)

Mut mikä ilo siitä levarinavasta on jos siihen heti kiinnittää rattaan. Eikö silloin ole sama ostaa tavallinen flipflop. Surly toki myy napojajoissa toisella puolella paikka jarrulevylle ja toisella rattaan kierteet. HKIssä saanee Surlyn osia tilailtua melko jouheasti FoxCompiin.

sörssistä löytyy kanssa muutamaa mallia 135-millistä napaa, jossa on toisella puolella sinkulakierteet

http://paulcomp.com/images/fixeddiskmain.png
http://paulcomp.com/fixeddisk.html

neliseiska - 9:11, 31.1.2012 » Mut mikä ilo siitä levarinavasta on jos siihen heti kiinnittää rattaan. Eikö silloin ole sama ostaa tavallinen flipflop.
Toisten mielestä fiksumpi ja varmempi tapa kiinnittää ratas kuin kierteet?

Fire Eye sörssistä. Ei paljon halvemmaksi muutu.

Toi Paul näyttää aika hyvältä. Jenkkiläänkin matka taas tiedossa niin ei tarvitse maksaa sitten turhaan lähetyksestä sun muusta :wink:

Mua kiinnostais sellanen flipflop tyyppinen 120mm napa mis ois levarikiinnitteinen kiintee ratas ja sit toisella puolella vapaaratas kierteillä. Ehkä voisin hävyttämästi änkee tollasen 135mm navan 126mm harukkaan, mutta tarviiks mun sillon speissailla tota levaripuolta, et saisin 42mm ketjulinjan? Myös normaali levaritakanapa sinkulakitillä vois toimia.