300km brevetti Lohjanjärven ympäri 2.5. (HKI)

2.5.2015

Tarjolla olisi pääasiassa pienehköjä teitä näteissä maisemissa, kaarrellen rantareittiä Inkoon kirjaston kahvilan kautta Tammisaareen, josta lännen kautta Fiskarsiin ja Lohjanjärven länsipuolelta kiertäen pohjoiseen Suomusjärvelle ja Evitskogintietä takaisin kohti Helsinkiä. Pari muutaman kilometrin pätkää hyväkuntoista soratietä Inkoon ja Tammisaaren välillä. Lähtö ja päätepiste Ruskeasuon Teboililla, liikkeelle lähdetään klo 07:00 ja perillä olisi toivottavaa olla viimeistään seuraavana yönä kolmelta.

http://www.randonneurs.fi/event/lohjanjarven-kierros-b300/

Ilmoittautuminen 26.4. mennessä lomakkeella, niin ehdin tilata kortit.

Osallistumismaksu pari euroa, sisältää kortin ja tielistan. Aikomus olis tulostaa listat jollekin säänkestävälle paperille. Myös kympin kausimaksun voi maksaa halutessaan samalla.

Kysykää jos on kysyttäviä. Vaikka tässä tai facebookissa.

Tervetuloa.

Tää ois kohta.

Tää olis kyllä vahvasti suunnitelmissa.

(b300 ehkä syksyllä, pitää vielä vähän cowistua)

15 ilmottautunutta. Otan pari ylimääräistä korttia varalle.

Laitoin ilmottautuneille sähköpostia, kertokaa jos ette saaneet.

Minkälainen politiikka näissä on jos tuumaa ettei ehkä pysty ajamaan koko pätkää? Vähän epäluottamus omaan kondikseen vaikka kovasti kiinnostaisikin. Onko mieltä lähteä messiin yrittämään?

Noh, eihän tuola mitään turvaverkkoa ole, mutta todennäköisesti monenvauhtista seuraa löytyy ja evakuoitua voi tarvittaessa lähijunalla aika hyvin. Karjaalle voi poiketa siinä ekan kolmanneksen kohdilla, puolenvälin tienoiltakin Fiskarsista on sinne vain reilu kymppi ja loppumatkasta voi mennä Siuntion asemalle.

Eli mukaan vaan, tai en tiedä.

Sirkus - 11:40, 28.4.2015 » epäluottamus omaan kondikseen
En epäluottaisi, sen verran keveästi porvoonreissulla näytti ylämäet menevän!

Ylihuomenna! Jännittää sään ja varustuksen puolesta.

Ei huolta, tielistat on printattu nevertearille.

Uliuli

Onks ollu kosteaa? Reportaasheja odotellessa :slight_smile:

Minäkin jännitän kuulumisia!

Itsehän siis järjestin itselleni läjän perheteknisiä tekosyitä maskaamaan sen seikan etten vaan pystynyt kovistumaan tähän hommaan tänään. Pitää koetella tuossa helatorstaiviikonloppuna uudelleen.

Juu satoi, koko päivän. Ei ollu kevyet, mäkiähän tossa on jonku verran ja sää tommonen että tuota noin. Suomusjärvellä kaikkia nauratti kun tärisevin käsin ruokaileminen näytti huvittavalta. Ihmiset vaikuttivat viihtyvän.

Alkumatkasta porukassa oli muutama flätti ja vaihdepyöräilytempo. Myöhemminkin oli kuulemma ollu yks flätti. Puolesta välistä eteenpäin ajettiin mindw:n ja jonkun toisen ihmisen, jonka nimeä en nyt muista, kanssa. Vahvasti ajoivat molemmat, vaikka eka 300. Mindw tietysti Sebulla. Meillä meni 14:50tms., teboililla sanoivat että oltiin ekoja. Kattoo nyt kun haen kortit huomenna, että oliko edellä ajanut pari kadonnut, vai miten, ja pääsikö kaikki perille.

Hirveästi nyt jäitte kaikesta paitsi, jotka ette osallistunut.

Muchos kudos. Harmittaa etten tullut, mutta oikeastaan ei harmita ollenkaan kun tiedän millaista helvettiä tuon on täytynyt olla.

Kiitos järjestäjälle ja vetomiehille. Vettä ja kylmää riitti mutta ainakin näin saunan jälkeen tuntuu, että oli mahtava rundi.

Hyvä rundi oli!

Reilu 70 km ekalle kontrollille meni hyvinkin vauhdikkaasti porukassa. Vauhti vähän jännitti tulevaa ajatellen, mutta hyvältä vielä tuntui. Kontrollin jälkeen matka jatkui vauhdikkaasti kunnes yhdellä tuli rengasrikko ja porukka hajosi. En jäänyt odottelemaan vaan ajoin hieman hitaampaa ajavassa porukassa Tammisaareen. Tässä osuudella lähinnä itse olin vetovuorossa tai sitten kaikki ajoivat omillaan. Lokarittomien pyörien perässä ei tehnyt mieli ajella hiekkateillä. Tammisaaren jälkeen jaksoin vielä hetken vetää kunnes porukka alkoi hajoilla ja vauhdikkaammat lähtivät edelle. Aika kauan pysyin mukana omillani kunnes ennen Pohjaa ylämäessä luovutin ja jäin vessa- ja ruokatauolle. Tässä vaiheessa totesin myös, että tielista oli hioutunut shortsien taskussa lukukelvottomaan kuntoon. Hetken keräilin motivaatiota lähinnä huutelemalla kirosanoja kunnes hetkeä aiemmin porukasta jättäytynyt tuli ohi. Poljin tämän sitten kiinni ja suureksi osin vedin Fiskarsiin. Taaskaan en viitsinyt peesata kun hänellä ei ollu lokasuojia. Fiskarsissa lounas ja Suicidehub tuli rengasrikkoryhmän kanssa.

Sade näytti yltyvän, joten vihdoin vaihdoin ylle softshell-takin merinoisen ajopaidan sijaan, mikä osottautui hyväksi päätökseksi. Lähdin ensimmäisten joukossa, Suicidehub tuli perässä ja otti kiinni. Seuraavalle kontrollillie ajettiin Suicidehubin kanssa vetovuoroa vaihdellen. Päätin, että vaihdemiesten mukaan en enää lähde ajamaan alamäissä jalkoja alta. Kontrollin hampurilaisateria ja berliininmunkki tulivat tarpeeseen.

Viimeiset reilu sata km menikin sitten lähinnä peesatessa. Voimat alkoivat olla loppu, ja vauhti oli reipas, mutta ei liian kova. Mielessäni kuitenkin pyörittelin ajatusta, että pitäisi polkea hissukseen omaa tahtia maaliin. Luovuin ajatuksesta aika pikaiseen ja päätin sinnitellä porukalla maaliin. Lohjan jälkeinen tappomaki ei mennyt ajamalla, mutta muuten jaksoin runtata sinkulalla mäet ylös. Espoossa alkoi itselläni olla jo todella kylmä ja sainkin uutta energiaa ajatuksesta kotiinpääsystä. Maalissa fiilis olikin jo korkealla: tein sen - ja vieläpä kovaan aikaan!

Kiitos suicidehubille järjestämisestä, ajoseurasta ja varsinkin viimeisten 100 km vetämisestä!

Kova veto jätkiltä!

Hatun oston arvoinen juttu!

On, on todella! Much respect!