27 1/2 tuumaa eli 650b

Nonni kiitti. Saa muitaki ehdotella mutta tuoha aika kiva olis. Saakohan noita kotimaastamme.

Grand Bois Hêtre - 650B x 42 jos GB myy niin eiköhän niitä Töölön pyörään saa tilattua.

1 Like

Hohoo, nonni. Kiitos. Seuraavaksi kyselen sitten varmaan että voiko joku mun pyllyä tulla pyyhkimään ja ruokakasseja kantamaan kaupasta.

1 Like

Näköjään Gran Bois tuotteet eivät ole ns tukkuvalikoimassa joten emme niitä saa tänne. Eli yksityishenkilönä tilaamaan vaan.

Vastaavahkona myös reunalangallinen Pasela 42-584, ei toki ihan yhtä hieno ja keveä.

1 Like

Sain kesän pyörätorilta itselleni hetret, tosi 5/5.

Myös Ultradynamico Cava voisi olla vaihtis.

Mulla on valkealla kulutuspinnalla lähinnä testatut Hetret. Lääh / nuuh. Tule hakemaan

Nämä olleet yhden lenkin perusteella aivan ihanat.

1 Like

Kiitos juu paitsi että ostinkin näköjään tällä välin taittuvat 42mm Paselat ku löyty kotimaasta eikä maksanu paljoo.

1 Like

Tuolla ois ollu 2kpl jälellä Babyshoe Passejakin

Seiskyt vitun kuus euroo yks rengas mittöö

2 Likes

Niihän se on toi cavakin. Mut laittaahan jengi rahaa paljon tyhmempäänkin.

hot stuff… paljonkos pyytäisit noista?

Meikä pohtimassa rengastilausta ensi kaudeksi. Onko jollakin muulla tarvetta hetreille? Voisi pistää kimppatilausta jostain.

Alkaa näyttää vähän huolestuttavalta tämän rengaskoon osalta; aika moni uusi ja ihan kiinnostavakin rengas tulee vain 700c:nä. Sinänsä harmi kun tuollaista pikkunappulaista n. 50-584 kokoisia ei paljoa ole, eikä kohta enää ehkä sitäkään kun road plus on vähän henkitoreissaan.

Ihan samaa funtsinu. Erityisesti 650b 47-50mm leveydessä sellanen ihan rehti nappularengas on muodostunut enemmän ja enemmän niché-kategoriaksi. Lähinnä nyt WTB Resolute tai Sendero ja Rene Herse Juniper Ridge tulee mieleen. Pirellin Cinturato M on aika karkeakuvioinen, mutta seos ei kestä sepeliä kyllä yhtään. Pikkunappulaisempaa on sit enemmänkin, ainakin Gravelking SK, Teravail Rutland, Schwalben G-One, Contin Terra Trail, Maxxis Rambler, Soma Cazadero ja Donnellylla tais olla kans joku malli.
Omassa pyörässä runko asettaa rajat just tohon 50mm leveyteen, sit yli kahden tuuman renkaissa taas olis maastopuolella hyvinkin tarjontaa.

Toinen juttu näinä aikoina on sit tietenkin et mitä sattuu ylipäätään löytymään kaupasta.
Jan Heine kylläkään ei nyt varmaan oo näistä välikoon kiekoista luopumassa ihan hetkeen et Juniper Ridgeä ainakin pitäis saada, tosin ovat hinnan puolesta omassa sfäärissään ja varsinkin jos vähänkään parempaa pistosuojausta haluaa Endurance-mallin muodossa. Toki paljon on Enduranceja kehuttukin ja pitäis olla verrattain hyvä kulutuskestävyys jos nyt ei pääasiassa päällysteellä aja.

Uusissa pyörissä kun on nykyään 700c rengastilat usein 45-50mm asti niin tuokin varmasti rajoittaa valmistajilla intoa puskea 650b-renkaita samassa leveydessä. Tosin pienempien runkokokojen osalta se 650b voi toimia paremmin geometrian rajoitteiden takia, ja isompien kokojenkin kohdalla pienempi kiekkokoko asettaa vähemmän tiukkoja ehtoja geometrialle kuin 700c x 45-50mm.


Lisää Täällä

3 Likes

Osaisko joku suositella 650b kiekkosettiä kriteerein 130/100mm ja hopeat? Kiinnostelis konvertoida kuningaskulkuriin vähän läskimpää kumia niin että mahtuu lokariakin väliin.

Vanne/levyjarru ?

Nii joo, vannejarrullinen hakusessa.