26' er,postaa oma kulkineesi,vinkit,spec's yms

Fresh

1 Like

'87. Jarrut ovat mallia “roller cam”, tapit vissiin samat kuin U-jarruilla.

1 Like

Konatopsussa tää olikin jo, mut postataan nyt tännekkin, kun vähän muuttunut ohjaamo + 2.35 leveet nastat tuli laitettua talveksi



Ja saa muuten vintaka jos jollain ois 26 tai ehkä jopa 650b sinkula/fiksikiekot120mm perällä myytävänä:) tai osaako joku sanoa kärsisikö runko liikaa jos taakse venyttäs 135mm napasen kiekon?

6 Likes

Vaihdoin jarrupalat ja siinä intoillessa vaihtui tankokin. On muuten aikas kiva nyt.


6 Likes

Mikäs tanko tuo on?

Kivalta näyttää!

Tämmönen, tehtiin kaupat aamulla ja heti pääs käyttöön :blush:

2 Likes

Eli onko 7,5 mm per puoli teräsrungolle turmioksi. Oliko kysymys huumoria jota en nyt ymmärtäny?

Aivan hyvin voi väännellä leveämmäksi.

Ei edes ollut huumoria! Kapeammaksi oon ennen runkoja vääntänyt, joihin en oo ollu näin kiintynyt:D Mutta hyvä tietää, niin uskaltaa lähteä venyttelemään

Tämä vaikuttaa tosiaan todella kivalta! :heart_eyes:

1 Like

Mä kyllä mielummin pitäisin 120millisenä ja kasaisin yksivaihde takakiekon vaparilla tai fiksinä. Ellei sit oo jo joku tietty 135mm takakiekko mielessä.
Siinä joutuu dropoutteja suoristella jonkun verran, kun vääntää perää noin paljon leveemmäks.

1 Like

Joo älä venytä, myy ennemmin mulle t. Ikuisesti täydellistä 26 talvifiksiä etsimässä
Tai vaihda 1x8 tuplaohennettuu kayapoon :upside_down_face:

Siis sillee hassua et niit 135mm 26” maa täynnä, hyviäkin, mut jo pelkästää et ois noi liukuhahlot ja muutenki iha asiallinen runko on jo vähän haastava yhistelmä löytää. Jos sais ite viel 120mm perän ni sit se ois niinku meant to be. Ei siin, jalkajarrul sladittaminenki kuulostaa iha hauskalta. :sunglasses:

1 Like

Löysin tämmösen roskalavalta, otin talteen hienon maalin takia. Irrotin ylimääräset kilkkeet, lokarit, tarakan tms. ja tein perusteellisen huollon. Päivitin voimansiirron 3x7 → 1x7. Käytin kaikki alkuperäset osat mitkä oli toimivia tai korjattavissa. Tavoitteena oli alle 100€, mutta 121€ meni lopulta. Budjetti kusi, kun piti vaihta etujarru ja vaihtajanvipu. Osia haalittu mm. työpaikan miljoonalaatikosta ja roskiksesta. Kuvan jälkeen laitettu vielä gripit.

Aavistuksen on liian pieni, mutta baaripyöräksi ja satunnaiseen cruisailuun ihan riittävän hyvä. Jos joltain löytyy pitkä 120-140mm quill stemmi 22.2 ruodolle niin myy/anna mulle plz.

15 Likes

Mikäs Diamondbäkki tää on?
Mulla saman värinen,28" kiekkoilla ja kantaa nimeä Tempest.

Ööh! En tiedä ton enempää. Kierrätyskeskukselta ostin joskus pari vuotta sitten.

1 Like

Joo,omanikin kaivoin metalllavalta…
Aluksi vierastin koko keksintöä mutta huolsin sen myyntitarkoituksessa ja ei kiinnostanut ketään niin siitä on tullut ihan ykkös suosikki pyörä :smiley:

1 Like

En missään tapauksessa venyttäisi 120mm perää 135mm kiekolle. Tulee tuollaisessa venytyksessä runkoon liikaa stressiä ja perän hahlot eivät enää fittaa kunnolla kiekkoihin. Eli vaatisi senkin osalta taivutusta.

2 Likes


Sain loppukesästä kotiutettua vihdoin kohtuullisen kokosen (ja laatusen) aihion seikkailupyöräksi. Kyseessä siis vuoden 96(?) Marin Muirwoods ja 50e hintalapulla kauppaan sisältyi myös toinen kiekkopari Ice Spiker renkailla. LX-osasarjan iskin kiinni elinluovuttaja Wheeleristä, nw ratasta kiinasta 1x7 vaihteistukseen ja muuta tollasta pientä pikkurahalla (paitsi satula makso käytettynäkin tietysti enemmän ku koko aihio).

Jostain pitäs löytää 65mm Bluemelssit, tietääkö joku? Ja joku reilunkokoinen teräsmummis mistä väännellä sopivampi tanko, kun ei tuohon alumiiniseen vissii kannatta kajota. Sopivampaa stemmiä sitten tangon mukaan, saa tarjoilla quill 25,4/25,4mm, about 130mm, ~0°.

15 Likes

Noniin kiitos vastauksista kaikille! Ehkä siis kasailen kiekon 120mm perällä tai etsin sellaisen käsiini, kun kuitenkin rungosta pidän niin paljon.

Noita vanhoja Marineita katsellassa alkaa kyllä edelleen kaivata runsasta varastotilaa, että olisi varaa pitää tuollaistakin. Mut onneksi pienemmässä määrässä pyöriä on hyviäkin puolia: ainakin se ettei tarvitse miettiä mistä kaivaisi aikaa niiden kanssa puuhasteluun.

3 Likes

Mites tällaiset? Ei olisi ainakaan hintavat.

1 Like