26' er,postaa oma kulkineesi,vinkit,spec's yms

mustAfa - 12:59, 31.7.2020 » en yhtää ihmettelis vaik tuntuis orkkiskeulallakin kummalliselta jos ajo on muuta kun "xc racing vuonna 98 eikä paremmasta tietoa" :D
lol XD

polje sitä, hemmetti

Mun Equillarissa ei oo siis orkkiskekee, siks kyselen. Saiskohan Kona P2sta noilla spekseillä

millä mitoilla se sun keula sit oli?

Mulla ois p2 kierteellinen keula lyhyellä ruodolla. 20e. Pm jos tarvetta.

Oi tietäjät! Mistä hieno 26" 1 1/8" keula vannejarruille? The way of the Thorn is the one and only?

mustakruunu - 9:03, 4.8.2020 » Oi tietäjät! Mistä hieno 26" 1 1/8" keula vannejarruille? The way of the Thorn is the one and only?
ebayta lähtisin itte eka katteleen. mutta onhan se semmonen suo että kuokkaa saa heilutella ennenku löytyy

jos on joku perus tosi ylikokosta putkea oleva ysärimaasturin runko kyseessä niin mua epäilyttäis thornin esteettinen sopivuus, on ohuehkoine putkineen enemmän retkirungon kun maastorungon keula

Surly troll

Miten mulla on semmonen muistikuva, että nimimerkki niq mainosti jossain langassa, että sillä oli segmentoitu ylituumanen 26-keula stashissa.

Tsot tsot. Mielestäni ohutputkinen keula sopii ihan hyvin OS-raamin kaveriksi.

Sori hoboisa kontentti asia_topikissa.
Tuo San Sebun keula toimii yllättävän hyvin vaikka onkin inan lyhyt ac.
En tietty lähtis Turun juurakoihin tolla rynkyttämään mutta peruskeulana toimii.

NKOTB - 10:39, 4.8.2020 » Miten mulla on semmonen muistikuva, että nimimerkki niq mainosti jossain langassa, että sillä oli segmentoitu ylituumanen 26-keula stashissa.
Se valitettavasti meni jo.

En oo muulla ajanutkaan sen jälkeen kun tää tuli elämääni. Tänään pistin Basilin etutartsin ja olihan siinä taas tekemistä. Tartsi ei sopinut cantien kanssa, joten piti vaihtaa v-tyyliin. V-jarru hinkkas lokariin, joten sitä piti vähän sahailla. Kiitämme kuljetuspotentiaalin kasvua ja etujarrun 300% parempaa tehoa.https://i.imgur.com/i8dC3nX.jpg
https://i.imgur.com/9mpj6Ap.jpg

2020 setit


^^ Juuri katselin ja googlettelin etutarakoita Tunturiin ja tuota Basilia meinasin jo tilailla… Mittaisitko minkä kokoinen laukku tuohon mahtuu? En mittoja onnistunut löytämään.

Voin huomenna mittailla

Tuota jäykkää teräskeulaa on vaikea löytää noin 400mm a-c mitalla… Ainoa järkevä huokean hintainen olisi radonilta https://www.bike-discount.de/en/buy/radon-26-mtb-1-1-8-canti-disc-fork-624735 Olettaen että “mounting height” on a-c mitta. Laitoin bd:lle kysymyksen asiasta. Tuostakin joutuisi levarikorvakkeen rälläköimään irti ulkonäkösyistä.
Onko kenelläkään tästä kokemuksia?

https://www.cnc-bike.de/crmo-gabel-gewinde-canti-schwarz-p-9463.html ei taida olla ongelmaa mitä nisu Chris ei ratkaisisi

E. Paitsi 1" keula

Tepsu - 21:10, 6.8.2020 » Tuota jäykkää teräskeulaa on vaikea löytää noin 400mm a-c mitalla.. Ainoa järkevä huokean hintainen olisi radonilta https://www.bike-discount.de/en/buy/radon-26-mtb-1-1-8-canti-disc-fork-624735 Olettaen että "mounting height" on a-c mitta. Laitoin bd:lle kysymyksen asiasta. Tuostakin joutuisi levarikorvakkeen rälläköimään irti ulkonäkösyistä. Onko kenelläkään tästä kokemuksia?
Kokemuksia on. Hyvä keula. Jumalaisesti ruotoputkea. Painava on. Mutta eihän tässä grammoja viilata. Levarikorvakkeeseen aioin asentaa valon, mutta suunnitelmat muuttuivat.
mannine - 17:10, 31.7.2020 » millä mitoilla se sun keula sit oli?
Sain tänään aikaseks mitata, ac oli 400mm Saan duunikaverilta P2sen, 420mm ac Mikähän rake noissa kuuluu olla

400 ihan hyvä.

oisko 35-40mm ollu vakio