26' er,postaa oma kulkineesi,vinkit,spec's yms

Ja mulle pyörö!

Just eile laitettii Brooksi kiinni!

Vähän omaakin sisältöä:

1 Like
RTZ - 17:59, 15.4.2020 »
Frankton - 17:41, 15.4.2020 » oki ei pidä kokeilla mitää parempia, ettei tuu sit mitää hullui idiksii.
Mietin tässä, et vielä ei oo sigun vaihdon aika, mut tässä ois kyllä matsq.
[https://tonilahti.kuvat.fi/kuvat/Internet/yksivaihde/IMG_20200511_093109__01.jpg/_smaller.jpg](https://tonilahti.kuvat.fi/kuvat/Internet/yksivaihde/IMG_20200511_093109__01.jpg)

Laitetaas tällästä vaikka paremmasta ei väliä. Sattu xtr elämään ihan sattumalta ja ilmasiks!

Edit. Nii ja upee tunska siinä yllä!!!

Lit

Kyllähän se on niin että aina ilo huomata tämä topa etusivulla. Aina laatu kontent takuu

https://tonilahti.kuvat.fi/kuvat/Py%C3%B6r%C3%A4t/GT%20-%20Avalanche/IMG_3759-2.jpg/_medium.jpg
sitkö vedetää. pitäis vielä jaksaa säätää jiiriin, mutta kivahan toi on. vähä kivempi ku zeen vaihtajanvipu :slight_smile: ja ennenkaikkea kivemman näkönen.

F. Kaeppae - 17:08, 11.5.2020 » Kyllähän se on niin että aina ilo huomata tämä topa etusivulla. Aina laatu kontent takuu

Oikein kivannäköne pyörä. Vaihtaja vois olla lyhythäkkinen ja lokarien aisojen päät olisi kiva suojata.

Satula muistuttaa Toupea mutta ei taida olla, vaan mikä? Tolppa on uskomaton.

Miellyttävä tasapainoisen näköinen käytännöllinen kokonaisuus.

26er langan innoittamana uskaltaudun postaamaan kevään puuhastelun tuloksia:

Suurimmaksi osaksi aitoa ysäriä, mitä nyt NW-ratas ja pitempi etuakseli tuli hankkittua uutena, kun ei foorumeilta tullut vastaan sopivaa. Pohjana on joskus 1996 hommattu Tunturi Matrixx Matra, jota jo ehdin tarjota myyntiin, mutta kun eka tarjoaja tuli, en raaskinutkaan myydä.

Alkuperäiset Alivion kiinteällä 3x ratastuksella olleet kammet vaihtuivat STX RC:hen 1x konversiota varten. Yllättävän vapauttavaa poistaa etuvaihtaja setupista. Samoin Alivion cantijarrut on vaihdettu STX RC V-jarruihin. Pitkän torikyttäyksen jälkeen löytyi taakse 2000-luvun taitteen Weinmann Zac 2000 kiekko, joka on riittävän lähellä alkuperäistä, pöllittyä ja sittemmin jollain bulkkikiekolla korvattua Zac 19:tä. Jonkinlainen historiaprojekti tästä siis tuli, kun ei innostanut uudempaa osaa kiinnitellä. Etutarakaksi valikoitui hopean värinen Basil Portland esteettisistä syistä ja siksi että sen sai akseliin kiinni. (edit: vähän listaa muutoksista)

Ajotuntumaa voisi luonnehtia yhdistelmäksi 26 tuuman slicksejä ja mojovaa stemmiä, varsin hauska ja ketterä peli ekan koeajolenkin perusteella.

Tuo on sinun pyöräsi, mutta eiks olis mukavampaa parituumaisilla kaupunkirenkailla?

Aivan varmasti olisi. Ohuet kumit tuli fillaritorissa vastaan, ja ainakin tuntuvat ja näyttävät erilaisilta kuin entiset raihnaiset mtb-möhkäleet. Mutta olen mä vähän katsellut Schwalben Billy Bonkerseja sillä silmällä… Onko niistä jollain kokemusta? Ja mustana vai tanwallilla tähän setuppiin?

Mustat ehdottomasti!

Jenssen - 22:44, 18.5.2020 » Mustat ehdottomasti!
No sitähän mäkin...

Mustat DTH:t taitaa olla kuumin juttu nyt.

Teräksinen Konahan se oli mielessä kun työmatka- ja retkipyörää rupesin etsimään. No alumiinisen Kuwahara Okayan sitten ostin kun ostohousut oli jo korvissa asti eikä niitä konia paljon tammikuussa torissa näkynyt. Orkkista jäljellä keskiö, takakiekko ja jarru. Oli ensimmäinen vaihdepyöräprojekti ja yllätin itseni kun kaikki toimii just niinku pitääkin.

https://live.staticflickr.com/65535/49911997727_c69b561d7e_b.jpg

Leikin portrait modella. Marin vois tarvita uued gummid, mutta en osaa päättää tanwallin ja mustan väliltä. 3x systeemi vitutti jotenkin luvattoman paljon, kunnes eilen jonkinlainen ylösnousemus tapahtui ja edestäkin nousi isoimmalle rattaalle keljuilematta.

Näyttää miniatyyrilta.