1V7V #Miesjuna-topik

teen tästä tällaisen ketjun koska tahdon saada aloituspostaukseen normaalin ukaasin että jos sössöttää netissä muttei aja niin seo jallupullo.

normaali - 10:37, 19.5.2014 » Laittaisin jonku jallupullosanktion siitä, että hehkuttelee täällä miesjunailua tai edes tapahtumaan osallistumista eikä sitä sitten lopulta tee.

pizzaburgeräijä juo jallupullon ja ajaa sitten

mannine - 15:40, 17.2.2015 » pizzaburgeräijä
http://pirkanmaansanomat.fi/wp-content/uploads/2012/03/kolumnisti_jouni-vakavana-etunojassa-e1332502100775.jpeg

Sorry, pakko. Tehdään juna.

http://hs13.snstatic.fi/webkuva/sarjis/560/1349779316188?ts=551

Tarkoittaako jallupullosanktio pullon juomista vai pullon ostamista järjestävälle taholle?

Kysyn ihan vakavissani.

Lumikko - 15:48, 17.2.2015 » Tarkoittaako jallupullosanktio pullon juomista vai pullon ostamista järjestävälle taholle? Kysyn ihan vakavissani.
itse ymmärsin vähän silleen että ostaa jallupullon ja antaa sen niille juotavaksi jotka ajoi tai oli postaamatta ajamishuuteluja miesjunatopikkiin.

Asun Tampereella. Vanhemmat asuu Jyväskylässä. Pitkään on ollu tavoitteen ajaa Jyväskylään. Uhka vai mahdollisuus?

En kyllä varmaan oo riittävän kova miesjunaan.

Tuu mäyrä miesjunan kahden päivän resiina-lastenvaunu-kyytiin :smiley:

mikkes - 13:16, 17.2.2015 » Meillä olis toistaiseksi suunnitelmana 2x180km, en tiedä onko täysin yliampuva ajatus. Eli ekana päivänä Turusta Tampereelle, toisena Tampereelta Jyväskylään. Mä voisin kyllä muuttaa suunnitelmia vähän pidemmänkin reissun suuntaan. Jos esim. ekana ajopäivänä ajelis Tampereelle mut sit käyttäis pari päivää tohon Tampere-Jyväskylä väliin. En tiiä. Tuntuu pitkältä matkalta. Toisaalta taas kuitenkin ihan mahdolliselta.
Millasia teitä pitkin nuo pätkät olisivat? Muistaakseni itellä tuli about 2x150 kun ajelin isoja tietä pitkin suorinta reittiä sen kummemmin kiertelemättä. Nautinto aika kaukana kun rekkoja paahtaa ohi jatkuvalla syötöllä.

Sen perusteella, mitä itse oon katellu tuota TRE-JKL väliä, niin isoa tietä tulis juurikin jotain 150 km ja pikkuteitä 180 km.

EDIT: Kyllä tää nyt on vahvasti harkinnassa mutta en lupaa mitään ettei tarvii ostaa Jallua. :stuck_out_tongue: (Kotona traineri kaapista? hmm… hmm…)

Pikkuteitä mielellään. Ajan autolla tota väliä aika usein käyttäen isoja teitä, enkä kyllä menis pyörällä sinne viereen.

Toi vaatis 20km/h vauhdilla sen 9 ajotuntia/päivä. Siihen tauot ja ruoat ja nuq päälle. Ei mikään mahdoton, mutta aika paha. Hmm hmm.

E: Pystyyks ajaan 20km/h?

Pirkan 114km keskivauhti fiksillä 44-16 väleillä 25 tjsp. Sanoisin että pystyy. Olkoon tämä samalla ilmoittautuminen Tampereen junanvaunuksi.

Munarkki - 16:00, 17.2.2015 » Tuu mäyrä miesjunan kahden päivän resiina-lastenvaunu-kyytiin :D
Meno hidasta mutta sitäkin sekavampaa. Kuka saa laskee eka liukumäestä? Meneeks tappeluks?

Kaikkihan tietää että hiilivaunulla on paras paikka.
Itsekin aioin ajaa. Mansen kautta, mutta miten sinne, ja missä ajassa, tai kenen kanssa on mysteeri.

Aiss ku kiinnostelis vähä. VÄhän kyl ujostuttaa lähteä isojen poikien leikkeihin, mutta mitä sitä turhia kainostellaan joulu on kerran vuodessa vaan. Paljonko turusta on lähössä porukkaa ja mikä on paluusuunnitelma? Täytyy muistaa nää päivämäärät et muistaa lomat anoa opinahjosta. Majatalo kiinnosta ettei tarvis kauheesti raahailla roinaa mukana.

Tunnustan: Tre-Jkl juna kiinnostelee. Tai Heinola-Jkl. En ihan uskaltais vetää kahta päivää putkeen Helsingistä, kun la pitäis jaksaa kisata ja seuraavalla viikolla ajaa teräsreisisiskojen kaa GDE.

jooh elikkäs, nyt kävi niin että TRE-JKL juna kiinnostaa.

Pahasti näyttäs siltä että joutuu vetään tre-jkl. Aikaa vois varata koko perjantain ja reitti vois olla esim

200km

180km

molemmissa reiteissä on Jyväskylän päässä soratieosuuksia. Ne voinee välttää järkevästi oikeastaan vain ajamalla Petäjäveden kautta valtatietä 23/18?

jos kamanpaljous jännittää kuormaamisen kannalta ja on mahkut saada jotain vasta perillä tarvittavia kamoja jo etukäteen jykylään niin saan ainakin jotain säilöttyä nurkkiin tarvittaessa.